sliten

Konstigt, när David skulle vakna imorse mådde jag jättedåligt. Frös som tusan och hade så ont i kroppen och huvet så jag nästan mådde illa. Tvingade mig till att sova vidare, när jag sedan vaknade så mådde jag bättre. Skönt! Mår fortfarande lite konstigt med öm hals, kropp och huvudvärk men det är som sagt bättre, wiiiie!

Lämnade examinationen idag, jobbigt att åka in bara för att lämna den men var väl lika bra. På måndag börjar sista kursen föra sommaren, jobbigt. Men snart är det sommar, en veckas sommarjobb har jag. Sen är jag fattig så blir väl inte så mycket skoj som man hade hoppats hehe.

Undrar när David kommer, han fick punka igår på crossen så han håller på att byta slang nu. Hoppas det går bra för jag har tråkigt. Får se vad som händer senare, säkert en liten vistelse hos per och malin. Nu är jag hungrig och vill ha mat, suck!


ont överallt

Precis kollat på film, welcome to the rileys. Trodde verkligen att den skulle äga så har väldigt svårt för att erkänna att den faktiskt sög. Verkligen. Men det är ju kristen stewart så den borde vara bra hehe. Synd. Nu ska jag sova men måste bara berätta hur synd det är om mig. Jag har haft megaont i huvet sedan igår, sen efter vi var ute på vår motionsrunda (motionsrunda haha) igår så blev det värre. När jag vaknade imorse kunde jag knappt prata, ont i halsen. Fortfarande ont i huvet.. Dum som jag är hängde jag med till crossbanan och körde lite ändå, visste ju inte att jag skulle få ännu ondare i huvet liksom, plus spänningar i nacken som gör huvet ännu ondare. Jävla skit. Halsen kommer säkert bli värre också, OCH så tror jag att jag kanske börjar få feber. Eller jag har typ lite ont i kroppen, sliten typ. Varför kan jag aldrig hålla mig frisk längre än en månad längre fööööör????!!!
Orka att jag ens sitter uppe, ska man inte sova när man känner sig sjuk? Ska knarka i mig två alvedon, gå ut med vovven och sedan hoppa i säng!
Om jag inte måt bättre imorrn...
Hm.
Då jävlar!

skogen

När min arga pojkvän kom hem idag blev han genast gladare efter lite mat magen, jag däremot blev påmind om att vi bestämde igårkväll att vi skulle ut och gå/powerwalka/springa idag. Tyckte det kändes jättetrist men duktig som jag var bangade jag inte. Vi tog ett ganska långt, konstigt spår i skogen och jag som HATAR att springa på ojämn och "backig" mark strejkade joggningen efter ett tag. Jag gick däremot snabbt hela tiden och David gjorde lite båda delarna, han var så duktig så! Hehe nog om det. Jag har precis kollat på eclipse, fin film. Älskar twiligt. Nu borde jag egentligen sova, men eftersom jag inte har så värst mycket att göra imorgon fören på kvällen så spelar det väl inte så stor roll om jag lägger mig nu eller om ett tag? Problemet är bara att jag bara kommer sitta här och inte göra någonting vettigt alls. Strunt samma, det blir som det blir.

Förlåt, ska försöka låta bli med det här. Eftersom att jag vet att ingen tycker om Bieber, ni snarare avskyr honom. Men just nu så skiter jag i det, för jag gillart!


KLAR

Klar med hemtentan, så jävla skönt! Nu måste man vänta på att få godkänt också! Att man aldrig kan känna ro i själen. Jaja, nu får jag en ledig långhelg som börjar någon gång imorgon, när jag rättat och fixat klart allt. Åh så bra! Nu har jag huvudvärk och inväntar min pojkvän som är sjukt arg. Han är arg på en bult (tror det var en bult, nåt sånt iaf) Hahaha det är lite synd om honom, men hans arga humör är det inte synd om. Gubbe.


hunF

Skolan idag var värdelös men ändå lite givande, haha? Åkte iaf hem tidigare så jag inte behövde stressa iväg till agilityn. Det var däremot väldigt kul och ebba är duktig! Nu bordde jag antingen börja skriva diskussionen på min rapport, eller sova. Men antagligen blir det inget utav det, om jag känner mig rätt..
Men borde iaf öppna dokumentet och kika runt lite. Hejdå.


Dr. Bieber!!!!!

woap

Helgen har varit jättemysig och bra, i söndags, som kändes som en lördaag spårade det ur lite tycker vi. Drog hem till per och malin och skulle bara chilla lite och dra hem vid typ tolvtiden någon gång. Men så helt plötsligt spårade alla ur och klockan blev istället myckeet mer. Det var jag, David, per, malin, patrick, stina, skunken och emelie. Alla blev som galna och "dansade" som några idioter. Var iaf hur kul som helst men kvart  över tre kände vi at det böörjade bli läggdags, blev till att gå hem. Igår vaknade vi så klart sent och åkte sedan runt lite här och där. Sen drog vi till kista och gick på bio, the riding hood, så heter den va? Den var iaf bra. Sen hem och på med datorn och tvn för att kolla på ytterligare en film. David fick för en gång skull välja, och den var skitbra. Helt otroligt, kommer däremot inte ihåg vad den heter nu.

Och idag är det skola igen, har varit så skönt att vara "ledig" ett tag nu. Har ju såklart behövt skriva på rapporten men att slippa åka tåg och så har varit jätteskönt! Planen var första att jag, David och  patrick skulle åka cross ikväll. Men så helt plötsligt  kommer jag på att det är ju agility idag. Hahah bara för att det var måndag igår men kändes som en söndag, eller nåt! Knas iaf. Dom får åka cross själva sså får jag leka med min hund, och det är ju också underbart.

Förstår inte varför jag skriver så långa inlägg nu för tiden, det är inte ens kul att skriva. Ännu värre att läsa så långt hehe. Men ska iaf börja göra mig klar nu. Ska ju snart gå!


påskägg

Blev inge fridays ändå i fredags. Emma blev tyvärr lite sen från sin tävling, så vi får typ fira henne någon annan dag istället. Men då kanske evelina kan också och det vore ju kul. Hoppas det blir nu till veckan iaf. Jag hängde med David hem till frallan o mallan istället haha. Lagade mat och hade det allmänt tervligt. Drog till skunken också och tittade kikade på hans lägenhet, men åkte hem tidigt för att sova. Upp tidigt idag, David till elmia och jag till jobb.
Haha han var typ full när han kom hem, skitkul. För det händer aldrig längre. Böörjade typ asgarva, men mamma och pappa har gäster så var tvungen att skärpa mig föör att han skulle våga gå och äta med oss haha. Fast så full va han inte, men jag märkte det  ju såklart. Vi har precis kollat på juno, älskar den filmen, och nu har David lagt sig. Trött pojke, jag med, men man kan inte somna när mor och far med gäster sitter i köket och typ pratar för en hel stadio lr nåt. Får stanna uppe ett tag till hehe.
Ska nog lyssna lite bieber vetja. Vad annars?

Juste, fick påskägg av mammis och pappis idag också, fylld med godis, en söt liten topp och ett agilityhinder, fast det fick såklart inte plats i ägget. Mys.


mjaau

härliga sol

Kom in för en liten stund sedan, var ute med sandra på en prom och snacka lite skit hehe. Ebba blir trött av värmen märker jag, vi gick inte ens långt, satt mest i solen och typ dog av värmeslag lr nåt. Vi hade såklart mjukiskläder på oss haha.
Idag fyller bästa emma 20 år! Grattis ännu en gång hehe! Ikväll ska vi till fridays och äta mat och så, en liten presentöppning också kanske? Hihi, ska bli trevligt iaf. Måste dessvärre hem i tid, jobbar imorrn. Fast det är det värt, utan pengar kommer man inte långt.

Blev ingenting av det jag trodde igår, vi satt bara hemma i soffan och kollade på film. Typ the book of eli, nåt sånt hette den, helt oki. Skunken hade inte alls inflyttningsfest, bara nåt jag fick för mig när David sa att vi skulle dit haha. Men det sket sig ju.

Nu blir det lite skriva på hemtenta, sen duschen! 


En bild på den kanske.

påsk

Idag har jag pluggat typ hela dagen, ungefär till fyra kanske. För då kom farmor och farfar för att lämna mig ett påskägg hihi, äckelgodis men ett presentkort från sf på 400 spänn!! Det gillar vi.
Var tvungen att avboka min dag med suzanne pga min hemtenta, men så bjöd mamma henne och hennes son milo på middag här. Men då blev han sjuk så då kunde dom inte ändå. Tråktråk. Men vi får det någon annan dag helt enkelt!
Min mobil har ju varit ur funktion i två dagar nu, eller ja, simkortet har inte fungerat men idag kom mitt nya så nu kan jag ha 3G också, awesoooome! Men fasen vad handikappad man blir när man varken kan messa eller ringa, fyyyy!
Nu kom min älskliiiing hem, blir grillat idag så vi e glada. Och sen så skulle jag egentligen vilja gå på bio men han vill dra på inflyttningsfest tror jag det var, hos skunken. Kan ju bli trevligt det med ifa. Får se vad vi hittar på. Nu ska jag hälsa min bebis välkommen hem hihihi!

Men herregud hur seg man kan vara??? Stockholms Universitet

Ja, jag ska gå och lägga mig, men la precis märke till att någon kommenterat att det skulle va intressant att höra lite om min utbildning.. sure! Har faktiskt funderat på att dela med mig lite mer av det så det var ju trevligt att höra att någon är lite intresserad iaf.

Jag går ju trots allt bara första terminen men än så länge tycker jag att det har varit bra och intressant. Stockholms Universitet verkar vara bra än så länge! Har inte uppstått några problem eller så. Skulle ju kunna berätta lite smått om kurserna jag gått men eftersom de ska ändra på "förskolelinjen" så är jag inte säker att det blir samma kurser för de som startar till hösten..
Iaf så tyckte jag att det kändes väldigt onödigt i början, vi fick läsa historia.. Jag hatar historia, så det var tur att det handlade om barn och så för annars hade jag nog inte pallat. Fast då kursen tog slut tyckte jag ändå att det var riktigt bra att veta det jag lärt mig. 
Är kurserna svåra? Eftersom jag bara är i slutet av andra kursen så vet jag inte så mycket om just det. Fick betyg D på min första hemtenta och jag var inte så noga med språket eller så, kommer från en larvig mediautbildning från gymnasiet där jag inte gjorde ett skit så van vid hemtentor är jag ju inte. Förväntade mig max ett E så jag blev riktigt glad. Så stränga verkar dom alltså inte vara. 

Kursen jag går nu är lite knepigare, eller egentligen inte. Bara tusen gånger mer att läsa. Så jag rekomenderar att inte ha mer än ett extrajobb hehe. Nu håller jag på med en rapport, vilket känns ganska svårt men lärarna är snälla och ger bra hjälp och så..

Det får räcka för stunden, hoppas du ser detta nu och blev lite nöjd. Kan försöka skriva lite om utbildningen då och då så det inte blir så här långa tråkiga inlägg.


Dag 25 – Det bästa jag vet

Kärlek. Helt klart, finns inget bättre. Så mycket att ge till de man älskar. Det är såklart fint att få kärlek från de man älskar också. Kärlek e en sån där bra grej.



Nu något helt annat. Varför går inte jag och sover för? Jag är trött, har tråkigt och ska upp tidigt imorrn så va är problemet? Jo, problemet är att det är megajobbigt att tvätta bort smink och att gå sista promen med vovven. Men det måste göras. Jag har verkligen börjat bli snäll mot mitt ansikte så inge bra om jag fuskar nu.. TAGGAAAA!
Ifs så ligger ju min älskade pojkvän och snarkar så det skulle ju va ganska mysigt att krypa ner under täcket och bli omkramad, jo men nu blev jag taggad på natten. Gonatt.

inte allls bra dag idag

Ställde klockan på halv tio i morse men kom inte upp fören tjugo över elva. Det är inte alls bra med en android mobil hehe.. Fixade mig, frukosterade och gick sedan på en promenad med hunden. Tänkte skriva lite på hemtentan innan jag skulle åka till kista men självklart kände ebba för att rulla sig i skit när vi var i skogen. Så var ju bara raka vägen hem till dusch och hårfön som tog sin lilla tid. Hade väl 40 min innan jag skulle gå så jag tänkte att jag likabra kunde strunta i pluggandet. Tills jag nyss kom på att det är påsk, och tänk om inte David känner för att jobba imorgon. Då blir jag illa tvungen att jaga honom till garaget eller något. För jag måste tyvärr plugga! Tänkte att jag kunde få en chillpåsk mend et verkar inte som så. Dumma lata mig!!!!

Kista med eve var iaf trevligt och kul, lyckades fixa det vi skulle också så det var ju bra!!
Nu kom David hem från crossbanan, heeejdåååå!


Dag 24 – Min bästa födelsedag

Min bästa födelsedag var nog då jag fyllde 18. Hade ett litet kalas med fina människor som gjorde kalaset riktigt roligt. Vi lekte roliga lekar och så, bla spelade fotboll och hade dragkamp på pressenningar med såpa på. Snorhalt och riktigt kul. Det ända som inte alls var kul var att jag blev sjuk under kvällen, och blev sämre och sämre för varje timme. Men jag höll ut, dagen efter fick jag däremot 39 grader feber och var hur sjuk som helst. Men äsch!

Jag tror det är den roligaste födelsedagen iaf, men man vet ju aldrig. För mitt minne är inte så bra hehe. Och ska jag vara helt ärlig så är det typ den enda som jag minns...


Ända bilden jag har på den här datorn från festen.
Men den är ju ganska så fin ändå haha!

ebba

Idag har jag skrivit på min hemtenta, satt i typ tre timmar men det kändes ändå som hela dagen. Bara för att det var så fint väder, och det känns ju jävligt irriterande att sitta inne och plugga när det är så fint ute. Menmen. Har varit ute lite iaf, men inte fören på kvällen då det blev riktigt kallt! Det är ju agility på tisdagar.. Ebba var jätteduktig och det gick hur bra som helst. Hon hoppade jättefint över hinder tills... Tills hon råkar hoppa lite tidigt och lande med framtassarna på pinnen, haha stackarn. Hon blev rädd och totalvägrade att hoppa igen, vi gick då och hittade på något annat en stund. Sen skulle vi hoppa igen, hur bra som helst hoppar hon tills hon blir för ivrig. Haha hon blev så ivrig att hon inte tänkte på när hon skulle hoppa, bara att hon skulle hoppa. Slutade med att hon hoppade jättetidigt och landade på pinnen mitt på magen. Lilla plutt. Hon blev lite rädd igen men det fick vi träna bort, haha.

Imorgon måste jag fortsätta med min hemtenta, men inte så mycket. För på eftermiddagen ska jag träffa evelina. Men ska inte alls säga vad vi ska göra för då kanske emma förstår hihihi. Eller iaf hoppas på att emma inte läser det här mohaha.

Är lite hungrig.. undra om jag ska hitta på nåt till min mage? Eller klarar jag mig till frukosten imorgon? Egentligen inte, men orkar nog inte gå till köket nu. Det löser sig.


Vackert..


Dag 23 – Mina 5 bästa minnen

Jag kan tyvärr inte rabbla upp fem bästa minnen, jag har många bra minnen och det är väldigt svårt att bestämma vilka som är bäst. Har bara två som är helt säkra så jag kan väl skriva dem.. När jag fick min beauty, min elvis, min ebba och min tingeling är väldigt fina minnen som jag slog ihop till ett minne. Och när jag och David bestämde att vi skulle bli tillsammans och första gången han sa att han älskar mig, kommer verkligen ihåg det hur bra som helst.
Det får räcka!


acoustic


bäst

GRILL!!

Idag har vi varit och tittat på två hus, ett som vi jättegärna vill ha. Men vi tror att det kommer stiga i pris så vi får nog fortsätta att leta.. Gick sedan hem till Davids föräldrar och hälsade på. Och nu har vi precis ätit grillat, hur gott som helst. Med den där all-round marinaden, yamyam!

I fredags tog vi det bara lugnt, tacos och sedan film. Eller ja en halv film eftersom att vi gick och la oss när vi knappt kunde hålla ögonen öppna längre. Upp tidigt igår för cross. Banan var asbra utom att det dammade som aldrig förr, blev helt svarta i våra ansikten haha. Sen drog David, per och patrik till tobbe som fyllde år, och jag och malin satt och pratade hela kvällen. Trevligt!! Vi blev lite halft lurade också att våra män låg och spydde på toaletten haha..

Nu ska jag nog städa undan lite kläder som ligger och tar plats i min soffa, sen blir det film!

htc

Jag och David var och köpte en ny mobbe till mig igår, en htc incredible s blev det. Det irriterande är bara att jag suger på sånna mobiler, fattar typ ingenting haha. Jag lär mig väl. Sen går det inte att få tag på ett skal som jag vill ha heller, för det finns inte ännu. Men det kanske kommer om några månader eller så.. Men ändå, ska jag köpa ett annat klumpigt skal så länge då eller ska jag låta den bli repig och fin? Det är den stora frågan för en student som inte vill lägga ner hela sitt studiebidrag på en mobil.

Idag skulle jag och therese egentligen träna men hon bangade, jag blev inte precis ledsen haha! Istället ska jag och David laga middag och efter det ska vi troligtvis åka till frallan eller någon där elin ska klippa honom.


duktiga vovve

Jättekul på agility, och det lär ju bli roligare eftersom att allt inte funkar som det ska i början. Ebba var jätteduktig och glad OCH supersugen på godis (korv). Så hon gjorde a´llt jag bad henne om hihi. Kom hem vid 20 i 10, ganska sent ändå. Började halv 7 så vi höll på väldigt länge. Men det är ju bra.

Imorrn är det som sagt praktik så jag ska faktiskt gå och sova nu, måste bara berätta om min träningsvärk. Jag får nämligen nästan aldrig träningsvärk. Men idag så, både rumpan och magen. Hur underbart som helst. Och ännu bättre, körde bara ett 45 minuters pass så det var verkligen givande. Ska försöka gå på det igen om jag kan!
En grej till, hade tänkt köpa htc incredible s imorrn. Om David orkar, annars någon annan dag. Men hoppas bara att den inte är slut, då blir det tråkigt!

Nu till badrummet för lite tandborstning, nattinatt!


stolt

Är det inte helt otroligt, jag pluggar!! Har inte ens satt på tvn. Så duktig. Men det känns lite lättare nu när man vet ungefär hur allt ska gå till väga. Imorrn är det praktik, ska bli lite mys att träffa de små raringarna igen. Men ska bara vara där i fyra timmar varje dag så hinner egentligen inte leka så mycket.

Idag är det agility, taggad. Tror det bli kul. Men är det inte lite konstigt, ebba brukar aldrig vara hungrig och hennes skål står oftast helt full hela dagarna. Vi tänkte vara lite smarta och göra henne lite extra hungrig till ikväll, eftersom att jag ska ta med mig godis och hon lyder bäst då hon är hungrig. Tog bort maten igårkväll efter hon ätit, en timme senare stod hon vid skålen och skulle ha mat. Man ba what?! Hon åt två skålar på en gång. Och för en liten stund sedan skulle hon ha mat igen. Det är konstigt!!! Men det är för att hon löper och har säkert fått för sig att hon har bebisar i magen.. Men ändå, det är emot hennes lilla natur att göra så. Eftersom att hon brukar vägra äta sin mat. Hon fick iaf sin mat för ett tag sedan, men nu får det räcka. Även fast hon står där och vill ha mer. Någon gräns får det allt vara.


Så himla söta!! Nyklippt är hon också, vackra lilla pluff. David också.

Mihiiiii pusspusspuss!! En till bild bara på hennes nytrimmade päls..

<3

finfint vääder!

Föreläsning idag från 9-11, men föreläsaren hade helt glömt bort det så vi drog igen. Fett jävla skönt att åka in till stan och sen hem igen haha. Eller hem och hem, åkte till praktiken och skulle snacka med våra handledare. Var dom där? NEJ! Gick inte till deras chefer istället, vilket ifs var ganska bra. Nu borde väl allt lösa sig hoppas jag! Efter det var klockan 11, drog till friskis och körde ett pass. När klockan var 1 var jag hemma och hade gjort allt som egentligen skulle tagit nästan hela dagen, SKÖNT! Lagade amerikanska pannkakor som inte ens var gott haha. Sedan borde jag ha pluggat men det sket jag i, får kämpa imorrn istället. Nu ska jag bara invänta pojken som kämpar och sliter i garaget med sina crossdäck.

Längtar till imorrn för då börjar jag och ebba på agility, spännande. Vi har tagit bort hennes matskål så hon blir riktigt hungrig, då måste det ju gå bra kan man tycka. Massa gott godis och rolig lek liksom! Hoppas på lika fint väder som idag också.

massa huuuuus

Va och kollade på tre husvisningar idag, ena som var sjukt jävla fint och hur bra som helst, var mega för litet. Synd för vi älskade verkligen allt med tomten och huset. De två andra var också bra, verkade däremot vara lite fel på det ena men vi får väl se. Det är David som får bestämma haha. Vi åkte också förbi mikko som fyller år idag, fikade lite och så, han fick såklart en minibil, en rod.. heter det så? Nu har jag städat lite i mitt rum, David är i garaget och städar, han hade sin städvecka nu så det var ju dags. Snart blir det film. Vet inte om jag vill se någon film vi har eller om vi ska se den som går på trean.

Imorrn är sista föreläsningen innan praktiken, efter det måste jag och therese åka till vår praktik och prata lite vett med dom. Men allt löser sig väl nog... Anyways, efter det blir det väl plugg och sedan ska vi träna.

Nu ska jag njuta av justins röst och vänta på min man!

Mwahaha

Jobbat idag, och David har tatuerat sig igen. Fjärde gången han körde på armen men den blav inte klar den här gången heller. Knas. Fast fint blir det ju iaf. Nu står han i duschen och värmer sig. Senare ska vi nog åka till frallan och malin, hoppas på lite spel ikväll, killarna vägrar ju typ varje gång! Tråkmåsar!!!
Igår var det invigning på blenco, figos speedshop i sylta. Nice nice! Efter det drog vi hem och kollade tre utav avsnitten av vampire diaries som jag såg själv i torsdags, sen blev vi trötta och la oss. Nu ropar pappa att middagen är redo för att ätas.

sova?

David sover, och jag har precis kollat på tre avsnitt at vampire diaries. David såg ett bara, vilket betyder att jag måste se dom två sista avsnitten igen. Men det kan jag väl göra, för har bara 11 avsnitt. Så måste vänta tills jag hittar resten av säsongen. Palla.

Hahah, började skriva det här inlägget för nästan två timmar sen, och mitt i det skulle jag bara kolla på tv6play om det fanns några avsnitt där som inte jag har. Och visst. Såg på två till så har alltså kollat på fem avsnitt idag, men det är sjukt. Nästan för mycket. Dessutom måste jag kolla på fyra avsnitt en gång till nu. Men aja. Haha orka sitta uppe till halv två om nätterna för lite tv. Nej, inte när man tänkt gå upp i hyffsad tid imorgon för skolarbete. Dumma dumma dumma mig! GODNATT!

elaka vindar

Fy och blä vad det blåser ute, galet. Stressade som tusan efter skolan för att hinna med tåget som skulle gå 28 men var försenat till 33. Hade tio min på mig från NK, hann gjorde jag men tåget kom aldrig. Snacka om att bli svettig i onödan. Iaf så kunde vi inte ta oss hem så blev tuben till sumpan så fick pappa komma och hämta oss mitt i rusningstrafiken.. Sen gick en list vid framrutan på bilen sönder så det började dunka i taket på motorvägen, haha vi blev skiträdda. Har handlat två jävla skolböcker idag också, för nästan 550 spänn! Orka vara dumma mot fattiga studenter. Jobbig dag men nu är jag iaf hemma i säkert förvar, bara min älskling som är ute och rör sig på vägarna fortfarande. Hoppas han kommer hem snart så att vi kan kolla på iaf ett avsnitt av vampire diaries. Haha. Nu ska jag nog vara sjukt duktig och läsa lite... Eller? :(


Ego på den!

nu är jag en idiot mot mig själv igen

Det gick väl sådär att plugga i biblioteket idag, men fick lite gjort iaf! Skulle egentligen läst en del ur en bok nu ikväll också men istället fastnar man på youtube med justin bieber. Eller ja, med och med, jag kollade på massa justinklipp.. Istället för att sova eller läsa? INTE OKEJ!! Har iaf varit ute med ebba så det slipper jag innan jag ska sova. Och så har jag hittat den första fästingen på tingeling också, äckligt!
Sova var det, har ju skola imorrn. ÅÅÅH vad gör jag vaken? När man är sjuk ska man sova mycket, typ. Som David.
Vi såg iaf på tre avsnitt av vampire diaries, snart har vi sett alla avsnitt jag har. Inte okej. Men det är stört bra. Twilight är dock fortfarande bäst och helt oslagbar, haha. Jäkla tjat om larviga saker, bieber och låtsatsvampyrer... Herregud!
JAG SA JU ATT JAG SKULLE SOVA!!!?
Godnatt bieber och edward (inte pattinson, utan edward). Nu ska jag gå och lägga mig bredvid världens bästa och goaste pojke, glaaad!

bibliotek

Idag ska jag och min sjuka kropp gå till biblioteket för att plugga med therese. Ska bli lite spännande och se hur det kommer att gå men man måste ju testa. Ska ta med mig sex böcker haha.
Det värsta med kursen vi går nu är att den är blandad med alla lärarstudenter, alltså inte bara förskolelärare. Så alla snackar väldigt mycket skola, och böckerna handlar om skolan och därför är det jobbigt och svårt att veta vad som är viktigt att läsa och så.. Det är så mycket i skolan som inte förskolan behöver bry sig om, och tvärt om. Så förstår inte riktigt vitsen med det hela..
Nu måste jag nog göra mig klar för en dag på biblioteket haha. Ska va där om en timme!

Saknar mina små söta katter!

vi är sjuka

Gaah både jag och David har feber och ont i halsen. Han har ont i huvet också men istället är jag förkyld. Stackars oss. Jag som ska jobba på lördag, det är inte alls kul att må dåligt när man jobbar. Det suger hårt! Jag och therese, som skulle träna idag.. Åkte dit för att träna men då vi stod där längst bak i den proppfulla salen och inte såg ett skit av vad man skulle göra åkte hem igen. Lika bra för mig då jag inte mår bra.. Men trist ändå. Imorgon måste jag plugga, massor. Jag måste verkligen komma igång igen. Jag som var så duktig och motiverad i början.. Nu känns det bara jättejobbigt och onödigt och så, haha. Så borde väl gå och lägga mig så att jag orkar imorrn. Dumma mig. Lite justin först kanske (a)..

Vill se never say never igen.. Bara för att han ÄR bra.

Dag 22 – Min favoritresa

Jag har nog ingen specifik favvoresa, jag har flera. Usa när jag var liten med mina föräldrar, Usa förra sommaren med fotbollslaget, Schweiz med snowboardpeople, Åre med David var en superhit... Och Italien/Kroatien med mamma, pappa och sysslingarna.. Alla dem resorna har något speciellt i sig. Bra och fina minnen. Skulle kunna berätta lite om alla men det skulle nog bli väldigt långt. Däremot kan jag berätta vart jag vill härnäst, som jag tror skulle bli en av mina favvisar. Utlandet med pojken, helst Usa men egentligen spelar det inte så jättestor roll vart vi åker. Till sommaren blir det iaf inte längre med tanke på hans nya jobb.. Men det löser sig!
   


vampyrer

Nu har jag och David precis kollat på avsnitt tre ur vampire diaries, alltså säsong två. Sjukt bra, men lite amatör jämfört med twilight. Effekterna e liksom stört mycket grymmare i twilight. Sjuk är jag också, IGEN! Megatäppt i näsan och febern kommer nog trängas in också men har skola imorgon så den får inte komma. Dessutom ska jag och therese träna zumba också så då kan jag ju inte bli riktigt sjuk. Ska nog lägga mig och ta mig en alvedon och hoppas på det bästa.

De hittar tillome sååååå mycket najsigare människor till twiligtfilmerna.. haha.
Paul wesley jämfört med robert pattinson, valet är enkelt!
Och orka nästan samma tröja rååå.

<3

Det blev en riktigt toppendag igår, över förväntan! David som inte ens tycker om pannkakor gick med på att laga pannkakor till frukost, drog sedan förbi ladan i sylta för att hälsa på figo och emelie som var där. Efter det åkte vi till kista för att gå på bio. Handlade trisslotter men vann samanlagt bara 125 kr som vi "spelade" upp. Vi kollade på i am number four och den var sjukt bra!! Längtar redan till tvåan kommer..
Sen åkte vi som sagt till texas longhorn och åt, mumsigt värre! Efterätterna verkade inge goda men vi blev sugna på lite donkenmilkshake så det blev det. Innan vi kom hem fick jag ett paket av David, kände mig jättedum som inte köpt något till honom, men han sa ju inget... (a) Han varnade mig och sa att det inte var något speciellt eller så... "ÖÖÖÖH vadå inget speciellt?!!!" Fick nya crossgoogles, rosa hihi! Världens bästa snällaste och mysigaste pojkvän. Älskar honom bara såååå mycket!


Så fina! Wiiih!


tre underbara år

Idag, 3 april är det så att jag och David har hållt ihop sedan 3 april 2008. Jag är så glad.
Många där ute trodde att det aldrig skulle hålla men nu jävlar är det bevisat, vi har det jättebra och älskar varandra. Men nog om er, idag är det vår dag. Skulle egentligen bara berätta vilken underbar dag det är och att jag är så glad över att det är just med David och ingen annan. Tänkte också berätta vad vi ska hitta på idag.. Egentligen vet jag inte riktigt vad vi ska göra nu under dagen, han sover fortfarande och jag vill inte väcka honom ännu, han mådde dåligt igår, haha. Men iaf så ska vi nog åka och titta på bio antingen före eller efter vi ska till texas longhorn och äta lite. Det var det vi hade på listan, inget mer än så.


För den här har ni ju inte sett förr...
Men jag älskar bilden.
Älskar dig bebis, pusspusskramkrampusskrampuss! <3

Volbeat - I only wanna be with you

mom

Titta vad mamma har gjort till mig, hon är så duktig. Snöflingan är av silver, tycker det är asballt.


























^^

bieber fever haha


JB

Gjorde om lite, skulle bara ta typ en kvart men har suttit här nu i 1,5 timme med bloggen. Att en liten minisak kan ta så lång tid. Är inte riktigt nöjd heller men det struntar jag i helt enkelt.
Igår efter skolan åkte jag direkt till kista för att träffa emma med min TUNGA VÄSKA. Gick först runt själv och väntade på henne, kändes som en evighet för att jag inte orkade bära på väskan. Skönt att jag kunde lämna den i hennes bil för annars hade nog ryggen gått av på riktigt. Middag hann vi inte med riktigt men vad gör väl det när man ska se JUSTIIIIIN BIEBERRR!!? Så jävla bra. Han är söt och hans röst äger allt annat. Egentligen tyckte jag bara om ¨ågra av hans låtar innan, och jag ville mest se filmen för att se hur han lyckats och allt sånt. Men nu lyssnar jag på typ alla låtar och är helt såld! Nog om det. Efter filmen åkte jag hem till frallan och malin där David plus andra var. Trevligt men åkte hem ganska tidigt. Ska dit ikväll igen och då jävlar ska vi spela spel!!
Imorgon har jag och David varit tillsammans i tre år så det ska firas med god mat på texas longhorn och möjligtvis bio. Ska bli mys. Däremot oroar jag mig lite för maten, kött är ju inte min bästis precis.. Men vad gör man när man vägrar bli veggo?
Nu ska jag nog ringa efter min pojke som åker lite cross.

RSS 2.0