stolt

Är det inte helt otroligt, jag pluggar!! Har inte ens satt på tvn. Så duktig. Men det känns lite lättare nu när man vet ungefär hur allt ska gå till väga. Imorrn är det praktik, ska bli lite mys att träffa de små raringarna igen. Men ska bara vara där i fyra timmar varje dag så hinner egentligen inte leka så mycket.

Idag är det agility, taggad. Tror det bli kul. Men är det inte lite konstigt, ebba brukar aldrig vara hungrig och hennes skål står oftast helt full hela dagarna. Vi tänkte vara lite smarta och göra henne lite extra hungrig till ikväll, eftersom att jag ska ta med mig godis och hon lyder bäst då hon är hungrig. Tog bort maten igårkväll efter hon ätit, en timme senare stod hon vid skålen och skulle ha mat. Man ba what?! Hon åt två skålar på en gång. Och för en liten stund sedan skulle hon ha mat igen. Det är konstigt!!! Men det är för att hon löper och har säkert fått för sig att hon har bebisar i magen.. Men ändå, det är emot hennes lilla natur att göra så. Eftersom att hon brukar vägra äta sin mat. Hon fick iaf sin mat för ett tag sedan, men nu får det räcka. Även fast hon står där och vill ha mer. Någon gräns får det allt vara.


Så himla söta!! Nyklippt är hon också, vackra lilla pluff. David också.

Mihiiiii pusspusspuss!! En till bild bara på hennes nytrimmade päls..

<3

Kommentarer
Postat av: E

Hej skulle inte du kunna skriva lite om din utbildning och om hur det är att plugga till förskolelärare osv? Är stockholms universitet ett schysst ställe att studera på? Är det intressanta/för svåra kurser? Skulle vara kul att höra då jag funderar själv på att läsa förskolelärarprogrammet :)

2011-04-12 @ 21:29:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0