pang i huvet

Helgen var ganska jobbig, har haft ont i huvet nästan hela tiden och har inte gått över än. Får nästan alltid ont i huvet när jag jobbar. Men har ändå haft det väldigt skönt på samma gång. I fredags kom emelie hit och gick ut med mig och ebba, hem till henne för middag och vidare på inflyttningsfest hos hugo, där alla hade samlats, också David. Mamma hämtade mig ganska tidigt eftersom jag gick upp tidigt i lördags men David råkade tydligen sova till halv tre. Kvällen började med en film i en halvtimme tills jag kom fram till att vi skulle sova, halv 11 senast lade vi oss och David somnade före mig, hur är det möjligt undrar jag då? Och igår kväll blev det mys med solsidan, time out, wallander och masage av älskling, snäll han är assåååå.

Idag hade jag min första praktikdag, faktiskt ganska kul. Dagen gick hyfsat snabbt och det var spännande. Imorgon tror jag att barnen ska till simhallen och det blir nog kul! Åh nu blev klockan sådär mycket igen, jag som skulle plugga! Så måste jag lägga mig senast nio typ för måste läsa hundra miljarder sidor! Hejdåååå!

Dag 15 – Den frisyr jag trivs bäst i

Nu kommer det komma supergamla bilder men det är så jag vill ha det, nästan iaf.

Typ så vill jag ha det, helst som den sista bilden, ska faktiskt boka tid snart så jag får tillbaka min frisyr! :)

trååkigt

Idag var jag och hälsade på förskolan jag ska praktisera på. Jättefint och trevliga människor. Det är en till tjej som också ska praktisera där så det känns lite kul. Det blir nog bra det där! Efter det åkte jag och mamma till bålsta och kikade efter glasögon till mig. Hittade ett par som var lite intressanta så jag lånade hem dom. Imorgon ska vi till vällingby efter skolan och kolla i en till affär, sen måste jag bestämma mig! Får så ont i huvudet hela tiden! David kommer hem igen imorgon också, skönt!

Efter vi kom hem idag har jag bara tagit det lugnt, hade tänkt kolla på film och bara chilla. Men känner mig stressad över massa arbete och är lite trött, så ska nog lägga mig i sängen och läsa lite istället. Usch, att man aldrig kan slippa plugget bara för en dag. Men så är det! Och upp tidigt imorgon för en föroläsning, yes!


väldigt väldigt väldigt vackert!


Dag 14 - Någon jag saknar

Beauty, hon saknar jag jättemycket. Min "förra" hund. Världens bästa, smartaste, duktigaste, kärleksfullaste hund jag träffat. Hon var verkligen som en vän som brydde sig om en. Jag saknar henne jättemycket och blir helt gråtfärdig ibland när jag tänker på henne. Och det är just då man vill ha henne här, för var man ledsen kom hon alltid och försökte trösta. Hon var så go i hjärtat. Vi var tvungna att avliva henne 2008 för att hon fick cancer, och det var hemskt. Det värsta jag varit med om och jag mår dåligt när jag tänker på hur det gick till. Stackars älskling. Beauty var en sån hund alla tyckte om. Visst, hon var absolut inte den finaste hund men väldigt väldigt snäll. Rolig och lekfull. Det bästa hon visste var bollar och pinnar, men helst bollar. Hon tyckte också det var kul att anfalla mig med pussar när man satt på golvet, det slutade alltid med att jag låg på golvet med hunden över mig som slämmade ner hela ansiktet, haha. Kurragömma var också kul att leka, för då fick man godis. När vi fick elvis, vår förra katt (som jag så klart också saknar jättemycket), var hon som en extra mamma, hon älskade alla djur. Till och med harar, hamstrar och kaniner. När vi hade en hamster kunde den klättra på hennes nos och hon stod helt blixtstilla haha. Sötnöt.

Ingen hund kan ersätta beauty, världens bästa hund som jag alltid kommer att sakna. Tyvärr lever ju inte hundar lika länge som vi så det är ju bara att acceptera. Nu lät det som om jag inte är nöjd med ebba, men hon är också världens bästa fast på ett HELT annat sätt, verkligen. Men beauty pratar man alltid om som den duktiga och snälla hunden, jämför henne med andra busiga hundar och så. Som typ ebba haha. I alla fall så älskar jag beauty fortfarande och saknar henne med hela hjärtat. 

 


länge sedan jag var så här trött!!

Har varit en lång dag idag tycker jag. Skola från tio till fyra och sedan hem för att förberada mig för ett möte med min handledare till VFU:n. Är lite nervös men det går säkert bra, hoppas jag. Ögonen svider och går nästan inte att hålla dom öppna, lite konstigt för sov ändå ganska länge inatt tycker jag! Men jag får väl ta och lägga mig själv och känna mig allmänt ensam i min säng, och bara hoppas på att katten kommer och myser med mig inatt.
Ska till um och vällingby imorgon också, ska kolla på glasögon med mamma, förhoppningsvis för sista gången nu, för börjar tröttna på spänningarna i pannan jag får hela dagarna. Nej jag orkar nog inte sitta uppe längre, får ta och knalla ut med hunden först bara. Sen ska jag fan sova, sjukt duktigt tycker jag. Nattinatt!


Dag 13 - En perfekt helg för mig

En prefekt helg skulle nog vara en helg med David, förvånande va? Det skulle såklart inte bli en helt perfekt helg om inte han också skulle få vara med och bestämma men äsch. Det ända jag väljer för hans skull får vara att vi stannar i sverige. Sen skulle jag nog vilja att det var en varm vårhelg. Göteborg på ett fint hotell där vi skulle gå runt i staden en dag och gå till liseberg en dag. Och bara mysa och ta det lugnt. Fast på liseberg tar man det nog inte så lugnt, men mm det låter bra. Ena dagen då man är i staden äter man något gott på kvällen och kanske går på bio eller någon musikal eller liknande. Andra kvällen e man ju på liseberg, haha. Det tror jag nog skulle vara ganska så perfekt. Inte för överdrivet men ändå väldigt nice.

Inte bra

Bara för att jag skrev en liten önskelista igår så är jag nästan 99% säker på att jag ska köpa mobilen idag. Usch, fem jävla tusen för en ring ring sak. Som dock innehåller sjukt mycket mer grejer men ändå! Vi lär ju märka vad jag kommer fram till. Det jobbiga med mig att när jag väl vill ha något så kan jag inte nöja mig med det som inte är BÄST. Finns det något som innehåller allt så kan jag ju inte köpa något annat.. Då blir jag hellre utan, vad konstigt egentligen. Jag har ändå gjort lite nytta idag genom att läsa ut en bok om hur barn leker. Egentligen väldigt intessant men ändå sjukt tjatigt. David var tvungen att fixa lite grejer med kocktorp och jag säger bara att allt är stört på det där stället. Inget att rekomendera från min sida längre. David kommer nog hem snart så jag måste fixa mig, vi ska ju iväg och kolla på den där dumma mobilen. Ikväll hoppas jag på att vi ska dra till emelie och figo men vi får väl se hur dom mår, dom var på kryssning igår men vi får se. Annars hittar vi på något annat!
Imorgon blir det husvisning, ska bli kul. Sen solsidan, time out och wallander. Eller går wallander fortfarande? A någon film blir det iaf. NICE!

Dag 12 - Mitt arbete

Indiska (på drottninggatan), där jag jobbar lite extra någon gång i månaden. Nu till våren ser det ut som att jag ska få varannan lördag igen, skönt tycker jag! I sommar lär jag nog få någon vecka också. Alla vet vad indiska är så det finns ju inte så mycket att säga. Kläderna tycker jag är jättefula där men på bazaar är allt typ: "JAG VILL HA ALLT TILL MIN BLIVANDE SAMBOS HUS!". Aa typ så. Nästan allt iaf. Speciellt porslinet! Personalen är bra och jag trivs bra de få gånger jag kommer dit. Däremot är det lite tråkigare på helgerna tyvärr, då det är småckfullt med kunder och man får inte plocka upp så mycket från lagret, iaf inte jag haha. Men så får man ju dubbelt betalt på helger så då är det ju grymt ändå. Nu finns det nog inget mer att berätta :)

Dag 11 - Min önskelista

HTC DESIRE HD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Åh vad jag vill ha en sån, men är ändå lite rädd för att den kanske känns för stor, är antagligen därför jag inte köpt den ännu. Sen vill jag ju ha en massa nya fina kläder och så men det får vänta lite. Tatuera mig vill jag också, flera stycken. Har massor av funderingar men vet inte riktigt vart jag ska börja. Det önskar jag mig för nu. Självklart önskar jag att det ska bli fred på jorden utan fattigdom och tokiga sjukdomar som hiv och cancer och så. Men då skulle det nog behövas ett mirakel.

Ska jag? jo jag tror faktiskt det! Niiiiice.

Lång dag

Upp 06.30 för att fara iväg till skolan, började nio och slutade tre, men så satt vi kvar för att skriva en föreläsningslogg, till kl fem. Hemma vid sex, mat halv sju och nu kollar jag tv. Senare blir det läsa läsa läsa, som vanligt! Imorgon kommer David hem, längtar jättemycket. Nackdelen är att han kommer komma hem typ senast kl 9 på kvällen. Dock har jag fortfarande massor att göra, läsa eller skriva på en uppgift, och städa så att han kommer hem till iaf ett rum som inte har slängda kläder ÖVERALLT! Så det löser sig väl.. Hejdåååååå!

Dag 10 - Min favoritplats

Ööööh, när jag först tänkte "favoritplats" så försökte jag komma på ett typ underbart utomlands-land eller något och så tänkte jag. Är sol och värme eller snö och alperna bäst? Men så kom jag på.. Min soffa måste nog vara min favoritplats. Där jag nästan alltid hamnar. Jag menar, jag älskar att vara utomlands och göra massor av spännande äventyr, men mitt mål är ju inte att åka tillbaka till samma ställe varje gång utom jag vill ju se hela världen, därför kan ju inte något sådant vara en favoritplats. Så min favoritplats får vara soffan med datorn i närheten, tvn ska vara på och David ska sitta bredvid. Dessutom är det bäst om ebba ligger i knät och tingeling ligger på ryggstödet. Då är det en riktig favvoplats. Tokiiiiiiiiii haha.


Dag 9 - Jag för ett år sedan

 
Haha alltså försökte hitta en bild på facebook för den här datorn har inga bilder för ett år sedan med tanke på att den är rätt ny. Så, det är dom ända jag hittade som är ungeför för ett år sedan tror jag. Annars så var jag ungefär som jag är nu för ett år sedan. Eller ja, då gick jag fortfarande i gymnasium och klagade på allt plugg vi hade hela tiden, som egentligen inte var mycket alls. Och alla håltimmar, dom var ju allt för illa. Skulle vara skönt med en sådan nu må jag säga. Hm, jag tränade på friskis vilket jag gav upp efter några månader.. (vill börja igen egentligen men asch). Alltså vet inte vad jag ska skriva, för jag är väl typ samma människa nu. Jag var ett år yngre och hade ett år mindre erfarenhet av livet hahaha. Nej men en glad tjej som nu liksom. Lat var hon också, när det gällde skolarbete. Men ganska pigg på att göra saker. Nu är det tvärtom hihi. Nä, kommer ingen vart av det här. Får nöja sig.


bläääääää.

Igår tyckte jag inte att det var så jobbigt att David åkt bort, så tänkte jag att jag kommer klara den här veckan galant och vara jätteduktig och så. Idag känns det tvärt om. Vill ha han här nu och allt det där. Jag var ganska taggad på att läsa och kände mig jätteduktig som pluggade till halv ett på natten. Blä för plugget idag, har gått åt pipskogen. Får läsa inatt igen antar jag. Hm. Allt känns iaf bara väldigt dystert idag. Dessutom vill jag åka bräda och är jätte ledsen för att jag inte kunde hänga med alla till sälen förra veckan, men jaja. Vi ska till kungsberget en dag iaf.. Lite skillnad från två och tre år sedan, då va man iväg typ varje vecka eller nåt. Nu pluggar jag häcken av mig gaaah. Åh vad jag klagar. Imorgon ska jag iaf till läkaren, kolla mina dumma koppor dom hela tiden kommer tillbaka. Om jag hinner ska jag hänga med mamma till vällingby också som ska till optikern, så kan jag passa på och kolla på glasögon.. Kanske en fika också heheh. Alltid jag och mamma! Men om jag ska kunna hänga med borde jag verkligen läsa vidare nu!

Dag 8 - Det här hade jag på mig idag

Myskläder till 200!
Grå adidas och någon rosa everest superduperskön tröja.

Glad tjej!

hej o hå här hemma är det tomt!

Bara jag ebba och EN katt här hemma idag, känns väldigt tomt och sorgset. Tyst också. Läser och läser och läser. Men är snart klar med allt jag ska läsa till på torsdag så jag kan börja läsa det jag måste till på måndag. Vill ju helst slippa att läsa i helgen, men det ser inte speciellt lovannde ut eftersom det verkar vara närmare 300 sidor om jag inte förstår helt fel. Stört! Tänkte att den här veckan var ganska chill men ikke sa nikke! Om man skulle göra dag 8 på listan kanske.. Kul.


jag älskar dig!


Behöver väl inte säga mer än så!    <3

räddaren

Alla hjärtans dag. David drar till arlanda vid 6 på morgonen för att fara till malmö. Kuksena tåg till stan och nya skolböcker för över 600 spänn. Hemma vid tre. Hejdå mina underbara små superfina kattungar som rivit sönder mina händer. Nu är det en famlij som är lycklig och tvärtom här hemma. Tingens tuttar har blivit fulla med mjölk, stackarn. Emma räddar kvällen med en dejt på pizza hut och massa prat i bilen, grymt! Det ända som var grymt med dagen i för sig. Avslutar kvällen med plugg. Vilken underbart super dag!


beeeest

liten mini alla hjärtans dag i fredags med david, eller en helt vanlig kväll på bion bara. Såg den där meet the parents nånting focker haha, asbra! Lördagen inleddes med lite cross, drog sen till frallan och spelade spel och hade en sjukt rolig kväll. Dans o grejer haha! Idag har vi tagit det lugnt, vaknade sent för det blev väl ganska sent igår. Skrivit klart min hemtenta har jag gjort också, stolt! Ebba kissade inne hos Davids föräldrar, fattar ingenting, har hon ju inte gjort på år och dar... Nu packar David igen, han drar imorrn, katterna drar imorrn. Mina gulleungar. På självaste alla hjärtans dag??? Ska iaf tjocka med emma på någon flådig restaurang, hon räddar dagen. Jag menar, mina katter... Herregud! Men så tröstar jag mig med att min tingeling ochmin ebba iaf stannar hos mig. Och så blir jag glad igen, för dom är ändå BÄST!

Bebis tingen med storasyster!


Dag 7 – Min dag i detalj

Vaknade vid 10, hade ett finfint sms av David så jag vaknade på rätt sida. Gick upp och åt frukost och pratade lite med mamma. Kl 11 gick jag ut med ebba och efter det satte jag mig framför datorn och skolböckerna för att slriva på hemtentan. Vid tre ropade mamma in mig till köket då hon hade stekt pannkakor, gulliga mamma. Efter det skulle vi gå ut med ebba i skogen, jag sa att jag max kunde va ute en timme för att jag var tvungen att fortsätta med mitt plugg. En bit in i skogen kom det en pudel springandes, jätteglad va hon. Vi förstod efter ett tag att hon var själv och drog slutsatsen att hon rymt hemifrån för att hon löpte, det märkte vi. Så vi fick locka in henne med godis så hon kunde låna ebbas koppel. Vi gick ganska länge i skogen och sökte någon som letade efter henne eller om någon kände igen henne, men neeej då det gjorde ingen. Så vi bestämde oss för att gå hem igen och ringa polisen men påväg hem när vi var på lillsjövägen kom det en bil som stannade. Pudeln blev jätteglad när den såg bilen så hon kände igen den iaf. Så tackade hussen och tog med sig rackarvovven hem. Skönt. Efter en och en halv timma var vi hemma, haha. Iaf så satte jag mig vid datorn igen men jag kom inte så långt under kvällen. På måndag ska den vara inne och jag vill verkligen bli klar innan helgen, men det ser ju inte lovande ut. Aja, pappa kom hem och gjorde middag och sen har jag mest slappat. Snackat lite i telefon med David har jag ju också gjort. Nu kollar jag tv och ska snart gå och duscha, sen ska jag lägga mig för ska upp tidigt imorrn!

miss my babyyyy!

nu är det dags igen

Dags för mig att dra igång pluggandet igen, hoppas verkligen att jag kommer någon vart idag.
Annars ligger jag jäääääävligt risigt till haha. Så lycka till till mig!

Finns inget som är mer vackert än du!

ojdå

David fyllde år igår, men vi började fira honom här hemma redan i söndags eftersom att vi var hemma hos hans föräldrar igår. Av mig fick han en mjölk-kanna och en ett par arbetsbyxor som han önskat sig, och av mig, mamma och pappa fick han också en svetshjälm. Han blev jätteglad. Fick inte så mycket av mig i år men han får nöja sig ändå. Sen fick han lite fler grejer av sina föräldrar, två resväskor och några andra smågrejer. Sen vann han 100 kr på trisslotter han fick av danni och sandra, 10 stycken fick han, suger att man aldrig kan vinna mycket pengar.

Han har också fått en ny mobil av sitt jobb med dumma telia, fattar inte. Hur tråkigt som helst för mig, min räkning kommer stiga som tusan och det suger. Det ändå som är bra med telia är att det iaf funkar att ringa och smsa från umeå där han är nu. Annars hatar jag det verkligen!

Vad jag klagar mycket, men de e klart. Har pluggat hela dagen och inte ens kommit långt.. Har fastnat och jag har massa kvar att skriva tills på fredag, om sånt jag inte ens kan. Åh jag tycker verkligen synd om mig själv...
Och så tar två ungar mina underbara kattungar nästa vecka. BLÄ PÅ ALLT JUST NU SÄGER JAG BARA!!!!

Det tråkiga är att hade vi inte lovat två små söta barn att dom skulle få bebisarna så hade vi behållt dom, men så kan man ju inte göra mot barn som tjatat och väntat på sina katter i veckor...
Katten men öppna ögon har de döpt till flora och det är favoriten för alla här i hemmet. Eller den andra, blixten som den ska heta, är tingelings favoritbebis. Stackars alla här hemma!!!!


knep

Pluggat hela dagen men har inte kommit någon vart alls! På torsdag har vi gruppredovisning-examen och på måndags ska första skriftliga examen lämnas in. Har bara skrivit lite och förstår inte hur jag ska klara allt!!
Dessutom är David uppe i umeå nu på nåt jobbupprdag, han kommer hem på torsdag eller fredag och sticker igen på lördag, då vill jag vara klar med mitt plugg så jag kan umgås med honom i helgen men om jag fortsätter i den här takten kommer den inte bli klar alls känns det som..
Har tänkt på en till grej, vad tråkigt det måste vara att vara singel. Inget taskigt menat nu för vi alla har olika liv men jag kan inte tänka mig att sitta såhär varje vardag och inte se fram emot något. För det ända jag ser fram emot nu när David är borta är att helgen ska komma. Och så måste det ju nästan vara varje vecka för att singlar, helgen är det som är nice för då är det party. Tycker att det låter ganska hemskt att livet typ går ut på att se fram emot att supa och festa. Samtidigt är det ju ganska hemskt att jag nästan är beroende av att han ska vara hemma.
Varje dag när David jobbar eller om jag själv jobbar/är i skolan eller pluggar längtar jag och ser fram emot att vi ska komma hem och träffa varandra. Men nu när han är borta vill jag inte hem och bara lata mig. När han är hemma kan man skoja och busa och prata och bara chilla lite, men man är liksom inte ensam. För just nu lider jag typ, speciellt när jag vet att det kommer vara så här i några veckor till...
Förra veckan var han borta mån-fre.
Den här veckan tis-tor/fre.
Nästa vecka mån-fre.
Nästa vecka vet han inte?????
Och veckan efter det är han borta mån-fre.
Sen ska det vara slut, om han inte måste åka till tyskland i några veckor också... USCH!
Ingenting att se fram emot alltså, roligt liv?


Dag 6 - Min favoritårstíd

Min favoritårstid har nästan alltid varit vintern, men nu när jag knappt åker bräda längre (som jag egentligen saknar sjukt mycket) så måste det nog bli sommaren. Vinter känns väldigt onödigt nu när man bara stannar i stockholm hela säsongerna. Inte alls kul! Emelie med flera är just nu i sälen en vecka men lilla jag kunde inte fälja med för jag har skola, skitgrejer! Men ändå så vill jag ju hellre ha snö än regn och plaskl hela hösten och vintern för det blir så mycket mysigare då! Men sommaren alltså. Solen och värmen och vatten och allt det där. Och så slipper man gå runt med flera lager av kläder och så, så behagligt på något sätt. Men det är så klart bara när det verkligen är riktig sommar. För vissa år är det ju nästan bara regn och ganska kallt och blåsigt, det tycker vi inte alls om!!

mmmmmmmmm sooool!


hihi

Hann faktiskt med ganska mycket  idag ändå, städat lite och pluggat lite. Kom in med ebba nyss och paketet hämtar mamma och pappa åt mig imorgon. Nu typ, om kanske 5-10 minuter kommer jag höra att någon låser upp ytterdörren. David är alltså hemma alldeles strax. Som jag väntat!!!

Dag 5 - Det här åt jag idag

Nu är det ju inte kväll så har ju inte ätit klart för dagen annu men vet på ett ungefär hur det kommer att se ut.
Till frukost blev det två mackor och för en stund sedan åt jag faktiskt en liten bit av min kärleksmums. Olydig tjej. Till middag har jag hört att det blir något kött med ungsbakad klyftpotatis och beasås, lite grönsaker också kanske.. Sen kommer ju David hem idag och vi ska bara ta det lugnt ikväll, så jag antar att det blir något onyttigt till det. David har också lovat att smaka på min kärleksmums och då måste jag säkert också ta en bit till. Sen blir det nog inget mer hoppas jag. Eller i för sig så var det länge sedan nu som jag åt frukost, och det är inte middag fören sju ikväll kanske, så en macka om ett tag kanske är bra för magen. Haha gud vad intressant att veta va..


gonatt

Sitter i sängen med dator, anteckningsblock, en bok och ett kompendie. Men att plugga mitt i natten var inge bra utom att det är helt tyst. Ska sova lite istället så att jag kan skriva och läsa imorgon istället! Mycket jag ska hinna med imorgon.. Sova ut lite, gå en långis med ebba, städa innan David kommer så han blir lite glad, läsa och skriva hemtentan... Egentligen skulle jag vilja baka en tigerkaka till min älskling också men det känns nog lite onödigt när det finns kvar av kärleksmumsen som jag bakade igår. Juste, måste hämta Davids födelsedagspresent från posten också. Och David är hemma senast klockan sex. Kommer aldrig hinna! Undrar vad vi ska göra på kvällen.. mysa och bara ta det lugnt verkar det som att han ville iaf, låter super! Nu måsta jag sova för att i huve taget komma upp alls imorrn!


Min lilla älsklingskattunge, snart får jag aldrig mer se dig.. *klump i halsen*


wihi :)

Sms från bebis
"Grattis på vår dag älskling:*
jag saknar dig massa,
längtar till imorrn så man får krama på dig :)<3
love you"
Hihihih idag har vi varit tillsammans i två år och tio månader.
Bara två månader tills vi ska fira tre år, eller iaf gå ut och äta lite middag och så!

Idag var det lång dag i skolan men vi hann med väldigt mycket så man slipper att tänka på olika grupparbeten och sånt. Nu är det bara en redovisning och hemtentan kvar, och massa att läsa så klart! Ja, bara för att jag är ledig imorgon betyder ju alltså inte att jag är pluggfri, tyvärr. Nu börjar landskampen på tv och jag vet inte riktigt vilka jag ska heja på , haha hejsvej.


Dag 4 – Mina syskon

Det känns ju väldigt kul att skriva om sina syskon som man inte har.. Jag har alltid velat ha minst ett syskon och mina föräldrar har försökt att ge mig ett syskon flera flera gånger. Adoption var till och med på väg men så hände det lite grejer som kom ivägen, tyvärr..
Så om man ska räkna med alla missfall min mamma fick har jag faktiskt ingen aning om hur många syskon jag har där uppe? Men det finns en pojke, som skulle bli min lillebror när jag var 5/6 år. ¨Men i sjunde månaden i mammas mage kände han att himlen (vart man nu hamnar?) var ett bättre val eller något sånt. Åh vad ledsen jag blev, jag skulle ju få en lillebror och jag skulle bli storasyster. Jag skulle få bråka och säkert känna lite svartsjuka och allt det där som hör till när man har syskon. Men jag skulle iaf få ett syskon.. Det gör faktiskt fortfarande nästan lite ont när jag tänker på det. För om det finns någonting jag har drömt om och verkligen saknat i livet är det ett syskon. Men så blev det ju inte. Men här är jag och jag mår jättebra, det tråkiga är ju egentligen att mina barn inte kommer att få några kusiner från min sida. Och att jag inte kommer kunna sitta med mina syskon om hundra år och tänka på alla knäppa saker vi gjorde. Såna saker kommer jag nog att sakna. Men jag klarar mig med mina världsbästa föräldrar så ska inte klaga för mycket!

Dag 3 – Min första kärlek

Många kanske tycker att sin första kärlek var när man var 12-14 år och så var man tillsammans i två månader och ansåg att man varit kär. Visst jag har nog trott att jag varit kär några gånger men ska jag vara ärlig mot mig själv var det inte fören jag träffade David som jag verkligen fick känna var kärlek var på riktigt. Och hur det känns att vara KÄR. Därför är min första (riktiga) kärlek David. Det var han som fick upp ögonen för mig och jag kunde inte riktigt förstå varför, men som tur var övertalade han mig att gå en promenad och efter det gick det väl bara framåt antar jag. Jag var 16 år och han hade precis fyllt 20. Egentligen var han väl inte ute efter att bli kär kanske men.. haha! Vi har varit tillsammans i 2 år och 10 månader nu och vi har faktiskt inte haft såna där upp och ned gångar men vi har ändå upplevt väldigt mycket tillsammans tycker jag. Det var en liten period jag hamnade i en depression där jag skyllde allt på honom, måste varit sjukt jobbigt för honom men jag tror faktiskt att hade han inte älskat migsom han gör hade han inte orkat. Och jag blir så glad när jag tänker på det, den där natten. Vi finns alltid för varandra och kämpar för att ha det bra. Kämpar var kanske att ta i, det flyter ju egentligen på ganska bra om jag ska vara ärlig.

Det är många som tycker att det är lite "koolt" att vi passar så bra ihop, även fast vi är så olika. Och jag förstår egentligen vad dom menar, men jag håller inte alls med. Visst, David och jag var i alla fall vääldigt olika när vi träffades. Med olika intressen och så. Men båda vi har nog påverkat varandra och jag har blivit mer självsäker av honom, fråga mig inte hur? Vi tänker ändå ganska lika om saker och båda är väldigt ansvarsfulla och så. 

Egentligen ville jag bara säga att jag älskar dig och vill  alltid leva med dig. Vill göra allt med dig och hoppas att du känner likadant för mig. Dessutom saknar jag dig supermycket nu när du är malmö. Puss på nosen bebis nu blir det lite bilder.

  

  
 


så bäst!

Inget baka trots att vi hade ägg. Jag var duktig och avstod (mest för att jag är för trött för att baka) och pluggade istället. Så blir det inte lika kämpigt imorrn när jag måste läsa klart allt. Tycker att jag är duktig som orkar att läsa och hänga med i pluggandet. Fast ifs så är det ju bara mig själv jag straffar om jag inte hänger med, så det kanske inte är så konstigt trots allt. Nu ska jag sova, ögonen svider. Godnatt och jag saknar min pojkvän!

jag är trött och har tråkigt men sova, det går inte!

Sitter och funderar på om jag ska baka något gott eller om jag ska läsa plugg. Eller kanske baka och sen läsa lite harry potter för att sedan sova? Är egentligen jätte trött men att gå och lägga sig vid den här tiden ligger inte riktigt i min natur. Dagen har iaf varit bra bortsett från att David inte är hemma, tråkigt utan honom. Nu har jag nog bestämt mig för att faktiskt baka, har funderat på det hela kvällen. Men så kom jag på att jag har för mig att vi inte har ägg. Och hur mycket kan man baka då egentligen? Tusan också!

Dag 2 - Min bästa vän

Den är svår, jag har egentligen aldrig varit så jättemycket för bästa vänner som ska vara sådär jättenära. Bästa vänner kan vara så olika tycker jag, antingen umgås man bara med sina vänner eller så är man väldigt nära varnandra och berättar väldigt mycket för varandra. Och egentligen har jag bara haft en bästa vän som jag verkligen släppt in och det var den underbara människan carmen. Dock gled vi ifrån varandra ganska snabbt och det tycker jag är väldigt tråkigt. Nu däremot kan man ju säga att David är min allra bästaste vän, men han är ju min pojkvän så det räknas ju egentligen inte som en kompis. Jag har alltså ingen BÄSTA VÄN på det sättet, så som jag och carmen var. Men så i somras så träffade jag en tjej i rättvik, nämligen emelie. Vi hade så klart sets tidigare men aldrig pratat så mycket eller så. Iaf så pratade vi lite om umgicks någon dag där i rättvik. Efter det fixade människan jobb till mig och vi blev jättebra kompisar på en gång. Vi har varit med varandra jätte mycket och har kommit iaf ganska nära varandra. Har jätteroligt med henne och vi skrattar som tusan. Jag känner att om jag skulle behöva så finns hon där för att lyssna och jag finns så klart för henne också. Allt känns bara bra med emelie. Helt super toppen. Är jätteglad över att vi träffades och jag hoppas verkligen att vi kommer att hålla ihop.

 Vi är däremot inte alls bra på att ta bilder på oss hahah!

Dag 1 – En bild på mig + fakta om mig


Jaha, jag heter jeanette men nu för tiden är jag en nettan, för de mesta. Jag och min pojkvän bor hemma hos mina föräldrar i mitt fina rum som oftast är stökigt, det där med att städa är jag väldigt dålig på. Jag har en hund som heter ebba och en katt som heter tingeling, älskar mina djur och till våren ska jag och ebba testa på agility. I våras tog jag studenten på ubg där jag gick media. En linje man inte ska välja om man inte vill plugga vidare, om man inte vill jobba på ica resten av livet.. Just nu pluggar jag till förskolelärare på stockholms universitet vilket jag tycker är jättejobbigt. Jag har ganska dåligt självförtroende men det har varit värre, jag vet att jag duger för både mig själv och mina nära och kära men ändå har jag väldigt svårt för att vara mig själv med vissa människor eller i större grupper. Sedan jag var 8 (?) år spelade jag fotboll ända fram till förra vintern, saknar det ganska mycket ibland men vet att jag ändå inte vill börja igen, har också åkt snowboard så länge jag kan minnas och jag älskar det. Dock har det blivit dåligt med det dom senaste två åren och fy skäms på mig. För snart ett år sedan införskaffade jag mig en cross som min David lär mig att åka på, jättekul! Kommer jag inte på mer att skriva så det får nog bli bra så här. Eller en sak till.. Jag dricker nästan aldrig alkohol och det beror på att jag inte känner för det. Trivs inte att inte ha koll på mig själv och känner att jag kan ha lika roligt utan gifterna som med dom. Folk tycker att jag är tråkig och kanske lite jobbig när jag hela tiden tackar nej, men jag kan lova att jag tycker att det är jobbigare när alla tjatar, för vad spelar det egentligen för roll vad jag väljer och inte väljer med mitt liv?
Godnatt.

RSS 2.0