full vecka

Har gjort någonting hela veckan, men kommer inte ihåg vad som hände i måndags.. Hmm, jag kanske var hemma då trots allt? Minns inte.
I alla fall så träffade jag emma och carro i tisdags, igår tänkte jag ta det lugnt. Men faster ringde in mig till indiska när jag låg och solade. Verkligen hur kul som helst, eller inte! Men men, det är pengar i alla fall.
Och idag åkte jag till kista med sandra som skulle köpa en klänning till imorrn, men hittade ingen.. Vi gick två varv runt i kista, alla affärer vi hittade men inget som vi såg var fint.
Dock kom jag hem med en plånbok, en t-shirt och en tröja. Köpte en solkräm också så jag inte bränner mig imorrn. Då ska vi nog ut med per och patriks båt på dagen, hoppas verkligen att det blir varmt!
Sen på kvällen blir vi några hemma hos mig och vi ska grilla och ha det skoj. Så det blir nog bra!

Hoppas att det blir en ganska lugn helg sen för nästa vecka ska jag jobba, och jag som inte är van så kan jag ju bli trött hihi. 
Fast nu måste jag städa och duscha o grejer kom jag på. Och imorrn äre midsommarafton!
HÖHÖ.


konstigt väder

Blev så himla glad när jag vaknade idag och det var massa sol ute, men sen blev det molnigt hela tiden och det blåser massor så det är kallt ändå.. Inte lika kul då!
I alla fall så har jag och David varit på frölunda idag och fiskat, blev inga fiskar och det var skitkallt men mysigt ändå.
Innan vi åkte vaxade jag Davids bröst och noppade hans ögonbryn, skitkul. Har inte hört honom skrika och skratta så mycket förr haha. Men det roligaste var runt bröstvårtorna, herregud vad rädd han var haha :D

Såg att det var fula fläckar på min jeansjacka jag köpte igår också, efter jag rev bort prislappen så hoppas att de e snälla så jag får byta!
Nu måste jag äta något, hej!


Älskar min kyl-högtalarväska!


skräckfilm - jag är redan rädd!

Nu har jag och David ätit middag, gott vare. Hemmagjorde hamburgare. Grillade så klart, David kan verkligen inte hålla sig borta från den där grillen..
Jobbade idag också, va knappt en kotte där inne. För alla va på bröllop, herregud. Så det va ju kul, att vi gick runt och hade nada att göra, typ.
Efter jobbet gick jag för ovanligehetns skull in på zara, inte varit där på typ ett år, för jag tycker inte om zara... Kom hem med en kjol, topp och en jeansjacka. Hm.

Igår var ju som sagt danni och sandra här, grillade och spela pictionary. Dom vann, jag och David som va så duktiga sist haha, nu sög vi verkligen! Men de e nice :D

Nu blir det skräckfilm, och jag är redan rädd. Vet inte ens vad den handlar om men eftersom jag alltid blir rädd så kan jag ju lika bra vara det redan nu.
Höres, pussss!


trött

Varierande dag må jag säga. Först städade jag vilket var sjukt jävla boooriiing!
Sen hämtade David upp mig och vi körde iväg för att åka lite cross, eller jag skulle åka cross. Det var kul, men jättejobbigt för händerna (a) Måste verkligen börja träna händer och armar..
Efter det åkte vi hem och skulle äta, men så hittade jag sandra och danni på vår veranda. Så dom kom in och höll oss sälskap under middagen, trajvlans!
Det var den dagen det. Kanske inte va så himla varierande ändå, inte vet jag heh.

Imorgon ska jag i alla fall träffa evelina, ska bli skönt att komma hemifrån en stund och göra annat!
Senare på kvällen kommer sandra och danni över och äter middag och myser lite med oss.. ;)

Och nu vill jag gå och läsa min bok, så det ska jag göra!


IloveyouIloveyouIloveyou!


bara för att..

Så klart det blir superväder bara för att jag måste städa som en tog idag, kommer inte hinna vara ute någonting alls nästan!
Har skrivit upp en lista på allt jag måste göra idag..

Nu ska jag gå till konsum och handla
Äta lite frukost hehe
Gå runt och städa undan massa grejer
Dammsuga
Skura golv
När klockan är två ska jag laga mat.
Kvart över tre gå ut med hunden
Vid fyra ska jag äta något
20 i fem kommer david och hämtar mig, ska åka cross
Sen hem och äta middag

Bäst att sätta igång!!! :(

Så kan alla andra få ha en skön sommardag...


så var det kväller!

Nu har David gått och lagt sig, superduperkul tycker jag.. Har så himla tråkigt!
Jag som tänkte lägga mig med honom idag, men klockan nio är att ta i, och nu har ändå somnat så då kan jag lika bra sitta uppe, inge mysigt att lägga sig själv så kan ju dra ut på det hela. Hehe.

Tingen kom hem igår iaf, till den som nu vill veta det!

Och imorrn måste måste jag verkligen städa, ser så hemskt ut här! Har ifs sagt hela veckan att jag måste städa, men imorrn MÅSTE jag. För på fredag ska jag träffa evelina, sen på kvällen kommer sandra och danni hit och grillar och hittar på något med oss. Och då kan det inte se ut som det gör nu.

Vill verkligen att det ska bli lite värme här i dumma kalla sverige. Vill iaf försöka bli lite brun, kommer ifs inte lyckas eftersom det inte blir något varmt land för mig i år, suck.
Jag som redan saknar solen liksom hihu.

Gå och läsda lite kanske? Har börjat att läsa den tredje twilight-boken igen. Premiären är ju snart och jag vill komma ihåg allt som händer innan jag ser den. Usch så larvig jag känner mig :)

Läsa var det.. Gonatt!

tingeling, var är du?

Kom precis ur duschen med David, så himla skönt att luta sig i hans famn och nästan somna när kokhett vatten rinner över oss! Han håller liksom balansen hehe.
Är också skitarg för depositionen med flaket, men det ska David försöka hjälpa oss att lösa. Han brukar veta vad som ska sägas för att få som man vill, så vi får hoppas på han hehe!

Samtidigt som jag sitter här försöker jag borsta mitt hår, förstår inte vad som hänt med et, blir så himla mycket knutar hela tiden. Jag som aldrig haft sånt förr..
Undrar också vart tingeling håller hus, hon har inte dykt upp på ett tag vilket nästan aldrig inträffar. Hon brukar komma typ var tionde minut och visa upp sig. Och om inte så brukar hon sova, men kan icka finna henne någonstans! Så jag och ebba får gå ut och leta efter tösen.

Blev ju som sagt tacos idag, men avokadona David skulle handla var stenhårda så blev inte guacamole (hur det nu stavas). Blev helt oki ändå..
Efter maten började min älskling röja ur skåpet där soporna är. Alltså det har luktat riktigt vidrigt där nu i flera dagar, så himla äckligt. Har luktat i hela köket och hallen, så fort man kommer in i lägenheten har man kännt den vidriga luften. Men inte David, nej han kunde stå med näsan ovanför soporna och inte känna ett dugg. Måste vara något fel på honom. Dock  blev jag inte ledsen för det.. Han fick fixa och städa. Superskönt, skulle nog faktiskt inte klarat av det, så äckligt luktade det, jag som är förkyld också..
Men jaja, nu är det över och skåpet är super rent!

Det här blev långt, och tingen har inte dykt upp. Dags för att gå ut..

promenix

Kom precis hem från en prom med sandra och annie, och ebba så klart..
Trevlans! Men sjukt kallt ute, trodde det var sommar... Men ich!

Nu borde jag väl påbörja städningen.. Men usch, vette tusan om jag orkar, mycket lättare när David är här och också städar. Så ska nog kanske vänta på han.
Sen blire tacooos, har så sjukt många bröd kvar sedan mottagningen så måste börja äta dom nu innan dom ruttnar hehe.

Gjorde om lite här också, blev inte helt som jag tänkt men strunt samma, vem bryr sig egentligen?
Så såhär får det se ut, och kommer säkert göra hur länge som helst!


Fick det här paketet av David för en stund sedan, haha.
Men pannkakor i som hans mamma bakat.
Så mysigt hihi!
Tokii.


såja

Nu mår bloggen bra igen, blev lite orolig där.

hallå bloggen...?

Det har hänt något märkligt med min blogg, den funkar ju inte :(

komisarie späck

Var på bio ikväll med David, vi såg på komisarie späck. Helt okej tycker jag, rolig men ändå lite små tråkig. Kanske för att den va nästan för överdriven. Ne jag vet inte. Aja.
Efteråt åkte vi och gjorde en annan grej som kändes som evigheter. Men nu är vi iaf hemma!

Förkylningen är bättre också, hur bra som helst! Hoppas jag blir frisk snart så jag kan börja träna igen. Senast var liksom i påskas, och innan det tog det också evigheter sen... Så min kondis lär ju inte va på topp precis. Som om den någonsin varit det...?

Vill inte sova ännu, som David ska.. Men vet inte vad jag annars ska göra. Borde ha tagit med mig Davids laptop så jag kunde kollat på film på den. Men vad gör man..
Kanske hittar nåt bra på teve, vi få la se. Här ska jag i alla fall inte sitta!

Juste hallå, ska se på eclipse med sarah, premiären wiho. Känner mig som värstning nörden men det får man lov att göra ibland ^^

Så, nu är det tevedags! Gulligull.

sjuka människor

Åkte cross idag, tror det gick ganska bra. Så säger David iaf.. Andra gången jag körde på bana och som tur va ramla jag inte, inte ens när det börja spöregna och David tvinga mig att köra nåt varv till. Sjukt halt blev det haha! Dock ramlade jag nästan massor av gånger ifs.. :D
Kul vare iaf.

Nu har vi så klart kommit hem och jag har duschat. David ligger och sover... Han mår jäääätteilla. Drack lite igår men inte speciellt mycket, plus att vi la oss tidigt eftersom jag är mega förkyld och lite febrig. Han vägrar äta också, vilket gör det värre. Dumme pojk.

Så nu har jag tråkigt med min täpta näsa och jag undrar vad som händer här näst. Men här orkar jag iaf inte sitta, ska väl se på teve eller något.
PUUUUUUUUUUSSSSSS!!

hoedown throwdown

Nu så, nu kan jag den. hyfsat bra iaf... ;)


med ebba i knät som pussar mig på hakan

Lagar mat, och har bakat.
Känner mig jättesnäll mot älskling för att jag bakat tigerkaka som han säger att han älskar.. Men jag gjorde en liten specialare för att inte jag tycker om det så den blev lite annorlunda.
Sen igår så sa han att han va sugen på sprödbakad torsk och remaluadsås. Så det lagar jag nu, kokar färskpotatis o grejer. Han kommer snart hem så hoppas han blir glad höhö.

Annars har jag inte gjort mycket idag, gått en promenad med ebba bara hihi.
Skönt att slappa när man har slutat skolan o grejer. Men det är nog bara skönt i max en vecka till, sen måste jag börja hitta på saker!

Måste kika på potatisen nu! Och börja steka.. Herråå!

vill inte

Har jätteont i huvudet och tror jag har lite feber också. Plus att min hals kliar.
Hoppas verkligen jag inte blir sjuk, det vill jag verkligen verkligen inte!

Annars har jag provat att lära mig hoedown throwdown dansen idag hahahah, sjukt svårt men kan den nästan nu. Dosck är det svårt när man gör så fort som den ska v ara haha! Kolla på new moon också hihi (a).
Skulle egentligen ha städat och fixat här hemma idag, men blev ju dålig så hoppas jag kan göra det imorrn.

Ikväll blir det lugnt, har ju så ont överallt!
Ska iaf laga spagetti och köttfärssås med älskling, vi har hittat på en egen specialsås som David tyckte jättemycket om, så lutar åt att vi gör den hihi.

Handlade ett par leggins och några hårspännen igår förresten. De tycker vi om.
Nu ska jag nog hitta på något annat. Höres.

stockholm

Far snart mot stan med min lilla ebba och min söta carro :*
Ska lämna tillbaka två väskor, sen får vi hitta på nåt!

Äta lite frukost först kanske..


FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN!!!

Det ÄGDE i fredags, för jag tog studenten!
En morgon, dag och natt jag aldrig glömmer.. Fick massor av fina presenter. Maasssssooor av pengar, några glas, två jättefina ringar, och av David fick jag svarta kåpor till crossen. Så nu är min cross superfin! Jag är också rikare, kan få lite finare fingrar och en lite glas jag och Davod kan sätta upp när vi ska flytta, när nu det blir haha.
Så tack alle sammans för allt!

Men nu börjar det bli tråkigt här igen, de flesta har åkt och bara amadeus och isbeth är kvar. Och dom åker imorgon, suck!
Men nu är det i alla fall sommar så deppa ska man inte göra!

Hoppas det blir fint väder i veckan så kan man gå till lillsjön också hihi.
Nu ska jag kolla teve..
TJOOOHOOO!


Jag och emma på flaket haha! Härligt.


chaa!

Haha provar mina klackskor, dom åker av ibland i hälen så det är väl inte så bra, dessutom är dom ganska obehagliga, och väldigt hala att gå med inne... Men strunt samma! Man tar ju bara studenten en gång! :D
Galet att det är imorrn, men det är nice!
Vi blir massor av folk också, längtar till dom kommer! Lisbeth och amadeus, heidi björn och dina-marie och elin, cato och cecilie kommer idag, snart tror jag! Sen ikväll när jag förhoppningsvis sover så landar tina, birgith på arlanda och uffe kommer imorrn på morgonen. Åh vad kul!
Sen kommer ju ännu fler till utspringet och mottagningen.

Så det blir till att gå upp vid 4 halv 5 på morgonen imorrn och duscha och fixa mig och så. Sen fixa vår lilla champangefrukost vi ska ha hos mig. Blir jag, emma, evelina, carro, nina och denize. Blir nog bra!
Det blir chokladfondue, jordgubbar, melon, äcklig ananas haha, mackor, chips.... Vi lär ju bli mätta iaf!

Nu ska jag nog gå ut med min stackars fina hund. Så ha de gött!

SISTA JÄVLA GÅNGEN!

Sista gången jag är inloggad på skolans datorer nu, håller på att lägga över massa grejer jag gjort här till min hårdisk. Så jävla skön känsla, men ändå lite småläskigt haha!
Fick reda på lite betyg också, mvg i graf c, projekt och multimedia. vg i religion och g i samhäll b och spykologi. Jag som hade hoppats på vg i spykologi en strunt samma! Är glad för mvgna iaf.

Vi var ju i norge och så i helgen, sjukt jävla boring! Men fick iaf min studentpresent av morfar och kanske en dodge!!!! Snacka om nice! Kanske ska sno med mig en liten kattunge från dom också när jag åker dit näste gång hihi^^ dom är fyra veckor gamla nu, så himla söta.

Nu ska jag väl hem, måste städa mitt badrum och rum. Sen måste jag nog hjälpa morn och farn min med allt som måste göras innan torsdag!
Byyyyyyyyye!!!

RSS 2.0