tingeling, var är du?

Kom precis ur duschen med David, så himla skönt att luta sig i hans famn och nästan somna när kokhett vatten rinner över oss! Han håller liksom balansen hehe.
Är också skitarg för depositionen med flaket, men det ska David försöka hjälpa oss att lösa. Han brukar veta vad som ska sägas för att få som man vill, så vi får hoppas på han hehe!

Samtidigt som jag sitter här försöker jag borsta mitt hår, förstår inte vad som hänt med et, blir så himla mycket knutar hela tiden. Jag som aldrig haft sånt förr..
Undrar också vart tingeling håller hus, hon har inte dykt upp på ett tag vilket nästan aldrig inträffar. Hon brukar komma typ var tionde minut och visa upp sig. Och om inte så brukar hon sova, men kan icka finna henne någonstans! Så jag och ebba får gå ut och leta efter tösen.

Blev ju som sagt tacos idag, men avokadona David skulle handla var stenhårda så blev inte guacamole (hur det nu stavas). Blev helt oki ändå..
Efter maten började min älskling röja ur skåpet där soporna är. Alltså det har luktat riktigt vidrigt där nu i flera dagar, så himla äckligt. Har luktat i hela köket och hallen, så fort man kommer in i lägenheten har man kännt den vidriga luften. Men inte David, nej han kunde stå med näsan ovanför soporna och inte känna ett dugg. Måste vara något fel på honom. Dock  blev jag inte ledsen för det.. Han fick fixa och städa. Superskönt, skulle nog faktiskt inte klarat av det, så äckligt luktade det, jag som är förkyld också..
Men jaja, nu är det över och skåpet är super rent!

Det här blev långt, och tingen har inte dykt upp. Dags för att gå ut..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0