Första advent

Det är så sjukt hur tiden kan gå så fort!? Första advent idag liksom, jaja.
Handlade ju som sagt några julklappar igår iaf, börjar fan känna mig stressad!

Haha vi hade så tråkigt igår och alla va så mesiga så vi kom fram till att vi skulle möblera om och stor städa Davids rum, typ kl 10 på kvällen haha. John sällskapade oss också! Blev inte riktigt färdiga inatt men efter lussebullsbaket idag gick vi hem till honom igen och fixade klart allt! Blev ganska bra faktisk, rent och massa grejer försvann. Så nu vet ni det, haha.

Måste säga att lussebullar är sjukt jävla gott, speciellt mina! mjummy :*

Bööö ikväll orka ja inte ens kolla film, så vi har suttit och gjort typ ingenting.. Och nu ska vi tydligen sova..
Godernatter! 

mobben!

Hämtade min nya mobil från posten idag!
Egentligen inte riktigt den jag vill ha men glader är jag iaf, fick den ju trots allt..

Var i stan med sara idag, trevligt! Handlade faktsiskt lite julklappar, skönt att sluta tänka på några man måste köpa till iaf.. hihi.
David är typ värst! Det jag kommer på till honom är så svårt för mig att fixa också men vi får se, haha!

Själv önskar jag mig en söt liten kattunge, det står typ överst på listan haha.

Mmmmmh! Ikväll får vi se vad vi gör, känner för att vara social och göra något men vet inte riktigt vad och med vem och så.. Men det löser sig! Vi kommer väl la på nåt.

Nej nu måste jag göra mig klar till vet inte vad jag ska göra haha. Tjingeling.


Saknar faktiskt valpkurserna lite, det var faktiskt kul!
Speciellt när jag fick höra att jag och ebba var så sjukt bäst varje gång, haha.


it's bigger!

Börjar tycka om det där med "nästan mittbena" nu, det känns ganska bra.

Kista igår och handlade, eller vi shoppade!
David också för en gång skull, ganska mycket till och med.
Skulle ju bara kolla nya läget i kista men så blev det ju inte..
Först köpte jag skjortan på bilden från new yorker.
Sen en tröja och ett par leggins från monki.
Och sist en hoodtröja, en mössa och en sjal liknande grej från carlings.
Buuu jag som bara skulle handla julklappar för min lön, det börjar bra!

yääääääo

Väntar på David, han kommer snart och hämtar mig. Sen ska vi hem till mig och äta lite, eller så åker vi nog till honom först och hämtar badgrejer till honom.. Sen till mig!
Ännu mer sen blir det jakans simhall för lite simning, känns som år och dar sedan sist så blir väl huuuur jobbigt som helst! Men så går det när man är lat.

Annars har jag sjukt ont i huvet, men det släpper nog.
Vill förresten till kista och kolla läget, dom öppnade ju nya stället igår så skulle vara kul att se hur det blivit!

Det är så sjukt hur veckorna går så snabbt nu för tiden.. Sedan höstlovet har allt gått sjukt fort, tiden bara försvinner! Men det är kanske bra jag vet inte? :D

Blööö


Skrutten, se så liten!


ge mig en toalett!

Alltså jag måste verkligen kissa! Men vi har några här hemma hos oss som har makten att stänga av vårt vatten och ockupera våra badrum och kök så naaaej inget vatten och ingen toalett här inte! Inte fören typ klockan fem säkert, sen kan jag ju gå till tvättstugan för att kissa som i morse.. Men skulle inte tro det, när jag var där sist stank det och usch!
Får stå ut helt enkelt.


i skolan?

Sitter i skolan, haha är typ helt ensam haha. Pluggar lite så det är ju bra! Fast egentligen så väntar jag väl på David för vi ska åka en sväng. Usch vad lat jag är när det gäller att gå hem från skolan, för det är ju såååå långt!
Det är iaf större risk att jag pluggar här än hemma så ska väl inte vara så negativ :D

Mamma har lämnat in min mobil idag också, så nu har jag en rutten gammal ericsson mobil, den har inte ens en kamera haha! Sjukt seg är den också. Får se till att låna en mobil av någon.

Haha en lärare kom nu och sa att jag skulle släcka och stänga dörren när jag ska gå, nu känner jag mig faktiskt ganska mobbad. Men men..

Och nu ringde mamma och sa att jag ska få en ny mobil, en sony ericsson C905. Blev väl ganska glad, det kunde ju vart värre! Det lönar sig med försäkring på typ allt asså! Whii..
Där ären iaf!


Å herre gud, jag och michaela fotade emil, filip och charlie idag i studion, till projektet. Alltså det gååååår knappt att få EN bra bild? Haha så jävla flummiga, men det är ju ifs kul på sitt sätt, magont av skratt och sånt.


Hahahaha jag blir tokig!
Det här är liksom en av de första bilderna..
Det börjar bra!
Sötnosar.


hjälp

Kom precis hem från att ha övningskört lite med mamma, fett läskigt! vi höll på att krocka!! Och det var inte mitt fel!!! Jag lovar! En bil som bara körde rakt ut i vägen föpr att han slarvade och inte såg alla bilar som kom.. Läskiiii!
Tänkte att jag skulla installera mina teoriprogram så jag kan plugga lite till körkort, så jag kanske kan ta det där jäklarns körkortet nån gång!
Så det är väl det jag måste göra ikväll, och om jag hinner kanske plugga lite samhäll, suck!
Men det får tiden märka!

Vi sov visst inte hos David ändå igår, haha vi orkade inte! Men idag så, och så måste vi fixa hans rullgardin, annars blir jag tokig! Haha jag kan ju inte hjälpa att min säng är i min så kallad garderob så allt blir kolsvart.

Men jaja, nog om detta!


USA var bra!
Saknar det ganska så mycket, men inte för mycket.
Hiiiih.


JUSTE!

Asså hahaha! Så jävla ful!
I fredags, i kista var det typ någon som försökte ragga lite tror jag..
Jag sa ursäkta till en kille (som satt med två killkompisar och två tjejkompisar) så han skulle flytta på sin stol när jag och sara skulle gå från ett fik.. Så gick jag och sara var långt före mig men .. Så sa han ursäkta sen, jag vände mig om och gick dit så frågade han om jag visste hur mycket en isbjörn väger? -Eh nej? sa jag.
Då sa han inte en aning alltså? Men nej?, sa jag. Då sa han... Tillräckligt mycket för att spricka isen! Samtidigt drog han fram handen och sa Mathias! Alltså hahahahha jag bara gick där ifrån! Hahahah tabben asså!

Det var det. Haha


städa och plugga?

Twilight eller, new moon i fredags var grym! Såå jävla klockren så jag vet inte vad!
Fast kan förstå de som inte har läst böckerna ifall man inte förstår allt och att man då kan tycka att den är sådär.. Men för mig och sara var det verkligen som om man sett filmen förr, så lik boken! Även fast allt var väldigt sammanfattat! Längtar tills jag kan köpa filmen! Haha känner mig som värsta tönten men så ere^^

Skulle hänga med David till crossbanan igår men när vi kom dit var det stängt, fatta att åka ända till arlanda och så är det stängt! Så blev det en liten bana istället i typ håbo-tibble där han hann köra tre varv innan crossen gick sönder.. Han har sån himlans tur min pojke. Att det alltid händer något! Haha jaja, onödigt att vi gick upp så tidigt iaf..
Drog hem och åt lite och gick och la oss. Skulle ta en powernap bara men, det blev visst två timmar till! Skönt vare iaf.
Igår kväll drog vi först hem till patrick med per och malin, sen drog vi till emils och spela lite biljard och hade det trevligt. Sen drog vi hem när alla andra åkte till mp, blir ju så när ingen av oss har så mycket pengar haha!

Men jaja, idag måste jag städa och sen måste jag plugga. Usch, har prov på alla vägmärken och sånt imorrn så det är bara att köra på! Sen måste jag börja skriva en svenska grej också om en bok vi läst, bläää!
Rappa på nu!


Vi ska fan sova hos dig i natt! Det känns sjukt för har typ inte gjort det sedan vi fick ebba typ,
tre gånger har vi sovit där sedan vi fick ebba :o!!!
Alltså sist var typ i början av juni!!
Shit!
Haha!
Ifs, när jag var i USA sov ju du där men aa inte vi :o Galet (a)

Fatta att jag ska köpa en sån där grej som är på bilden..
Till våren typ..
Knäppt!
Hihi


sjuk?

Jag kommer säkert bli sjuk till helgen.. Lyckat må jag säga, börjar ju redan bli förkyld så varför inte liksom!
Men jaja, här sitter jag i skolan helt själv och har jobbat lite med projekt. Eller har typ inte gjort någonting, skrivit massa i loggboken bara.
Och snart blir jag hämtat, av  David! Ska bli skönt att slippa gå hem haha!
Men det där med simningen, det kommer fan alltid något ivägen för idag vågar jag nog inte simma för då kommer jag ju garanterat bli sjuk! Förra veckan jobbade grisen över så då blev det inte heller av, och veckan innan det lekte vi bara i vattnet haha!
Men jaja det kommer nog någon dag då vi får orken tillbaks!

Funderar på att söka jobb, men vet inte riktigt vad. Fast Konsum i tibble vore fan perfekt, nära och bra ju haha!
Kommer säkert aldrig få något jobb nu när det är "så dåliga tider" men det skadar ju inte att försöka. Hihi..
Neej! Nu får det duga, vi hörs!


Gjorde den förra året till min hemsida haha!


new moon

Har precis kollat på twilight..
Åååååh den är så bra!
Och på fredag då gäller det. Premiären för NEW MOON!
Med sara, längtar så sjukt!
Buhuhu


Åååååh!


fuuuu

Nej nu har jag riktigt tråkigt!
Råkade göra om lite på bloggen också så det ser megafult ut! Hahah men orkar fan inte fixa till den nu så det får bli en annan dag hihi!

Nu är jag jätte hungrig så hoppas pappa lagar en snabb mat idag! Försökte äta mig lite mättare på en mandarin men det funkade inte så bra.. Hah.


Woops!


Tråkdag

Hade bara nationella i svenska b idag i skolan, skönt men ändå jobbigt. Kände att det inte gick så bra heller men vad kan man göra liksom..
Gick hem vid elva och nu sitter jag här och tråkar, ska väl snart börja leka lite i photoshop. Eller kanske jobba med projekt?
Jaja vi får se!

Ikväll är det egentligen core.. men mamma är sjuk så hon kan inte gå och jag vet inte om jag orkar gå själv.. Dessutom har jag börjat nysa lite så nu blir väl jag också sjuk.. buuh!

Nee nu orkar jag inte skriva mer! Hejpa.


Ibland blir man nästan ledsen när man kollar på gamla bilder...
HAHA


kissnödig

Har precis städat och lagt undan massa grejer jag inte använder ur mitt badrum...

Blev så nöjd med mitt verk att jag blev tvungen att ta ett kort! HAHA.
Tandborste och lite smågrejer saknas också så vette fasen hur allt ska få plats just där! Och förstår inte hur mer fick plats innan...
Kom också att tänka på hur dyrt det måste vara att ha en dotter, så sjukt massa saker som flickor vill/måste ha som  inte pojkar behöver :o Men jaja! Jag kanske har helt fel också btw.

Fotades idag också med carro, i söderhallarna eller vare heter? hihi
Va ganska skoj bara att jag var sjukt hungrig. Så på tåget hem ringde jag mamma så hon fick hämta mig vid tåget. Jag tog över ratten också och passade på att köra lite när vi åkte till jakan för att äta på tastys!! Alltid lika gottit hihi!

Nationella imorrn vara ja!! Får inte glömma häftet får inte glömma häftet får inte komma försent.......!!


måndag

Helgen har vart bra men nu är det måndag igen. Känns bättre att tänka tillbaks än framåt just nu när det är måndag!
Fredags var jag hemma med David och bara kollade på idol och så, carmen kom också och det var chill!
I Lördag installerade jag äääääntligen in allt på min gamla men fräscht uppdaterade dator så det känns bra! Nu har jag adobe master colletion cs4 som känns sjukt bra!!
Senare den kvällen hade figo inflyttningsfest med sin flickvän som vi var på. Det var la trevligt höhö!
Igår blev det bara slappt!

Träning idag då! Hoppas det blir kul för jag orkar egentligen inte det där med fotboll så länge till.. Men det löser sig.

Wooopsi.. Sara kommer snart och ska sällskapa mig till skolan så det är bäst att jag gör mig klar nu!!


En bild skadar aldrig, men har inga på datorn och så låter det ju jobbigt att koppla in hårdisken..

OCH PÅ FREDAG ÄR DET NEW MOOON!
Heheheheh(a)

läsa?

Att det kan vara så svårt för vissa att förstå att man inte ska glömma pengar eller strunta i att ta med dem, till handpenningen för studentflak. Bara för att det är någon som fixar flaket åt alla betyder det väl inte att vi vill lägga ut flera tusen för att folk är dumma i huvet? haha.
Aja, det gick iaf lite bättre än förväntad idag att få in pengar.. men vart är resten? Folk går bara hem, och skiter i det! Såååå imorrn är deras sista chans annars jävlar kan båda klasserna glömma att vi fixar flak! Vilket dock vore ganska skönt.. hahah!
Jaja nog om detta.
Jag är nu ännu mer fattig, för att vi åkte till tasty´s idag. Jag evelina emma och carro! Alltså guuuud vad jag älskar tasty´s. Det är typ världens bästa uppfinning yey. Såå jaa annu mindre pengar på mitt konto men vad gör man liksom!
Det är fan sant, jag har verkligen baaaara handlat mat för mina pengar den senaste månade och jag är snart pank. Haha hur lyckas man? Okej en biobiljett har jag ifs köpt också...

Neee nu måste jag gå och läsa ut den där jävla boken, typ sämsta boken jag läst, doktor glas!
Hare gott!


Hej solen, jag saknar dig!


nu ere dags

Sitter i skolan och har precis nästan gjort klart loggan för projektet. Det blir bra tror jag, om det är så de vill ha den.. Annars jävlar!
Har slutat för länge sedan men eftersom jag är för lat för att gå hem som tar 10 min sitter jag hellre kvar och väntar på att David ska hämta mig här istället. Vi ska nämligen åka till veddesta för att knippsa hål i mina öron. Jobbigt det där när hålen växer ihop, men vad gör man liksom. Först ska vi dock åka till "verkstan" och hämta gubbens cross och sedan lämna den i garaget.

Hungrig är jag också, David får se till att handla något gottit till mig så jag inte svimmar!

Längtar till nästa fredaaag!!!! New moon biljetterna är bokade för länge sedan så jag och sara har fritt fram där, ojoj satan vad jag e taggad, haha!


Gosegrisar!
Se så söta, och ååh som ni älskade varandra.
:(


ny vecka

Det är en ny vecka och ska snart till skolan bläääää.
Fast helgen var iaf nice..
I Fredags gick jag hem till sarah och kolla idol och snack skit, lagade också gino, mums. Lördags tog jag det först lugnt, duschade ebba o grejer haha. Sedan kom David och vi lagade pizza som smakade smaskens höhö. Vidare till garaget för att jag vet inte drick öl? Haha, sen åkte vi iaf till "raggarfesten" haha. Det var väl helt okej kan man tycka. Sen så var det ju farsdag igår, tog det lugnt med david och åkte till barkarby och fikade och lite så.. Struntade i att äta hos farmor och farfar, så det fick bli middag hos David istället.
Pappa fick iaf två trisslotter och två disktrasor som det stod nåt kul på så han blev väl nöjd utom att han inte ens vann en spänn..
Jaja, nu har jag iaf ätit frukost. Det är skönt att man kan sova ut på måndagar med tanke på att jag börjar fem i tolv då, så man kan vila upp sig lite haha!
Nee nu måste jag rappa på!!


Jag vill ha er här, alla tre!!!
<3<3
usch så jag älskar er..


volbeat i only wanna be wi..

I don't know what it is that makes me love you so
I only knew I never want to let you go
Cause you started something
Oh can't you see
And ever since we met you've had a hold on me
It happens to be true
I only want to be with you
 


I just want to be beside you everywhere
As long as we're together honey I don't care
Cause you started something
Oh can't you see
And ever since we met you've had a hold on me
It's crazy but it's true
I only want to be with you


stress

I förrgår var det nitton månader sedan jag och david började kalla varandra "flickvän" och "pojkvän".
Det är fan länge sen nu asså! Men inte så att jag känner av det, det sägs ju att tiden går snabbt när man har roligt. Och det har jag ju hihi.
Det var ganska kul inatt, vakna av att david sa något till mig så sa jag vaaa? så sa han samma sak igen fast då vände jag mig om så då hörde jag inte heller så sa jag vad sa du? och då nästan skrek han JAG ÄLSKAR DIG! Haha. Han kommer inte ihåg det men vad gör det haha. Jag blev lite förvånad också för jag trodde nästan han skulle säga något som "på pungen också!" hahah sånna saker han brukar snacka om i sömnen.. Så det var ju lite mysigt höhö.


I love you too baaaaby hihihi<3
I feel so much loooooove right now höhöhö!

Usch idag ska vi till morderna museet, laaaaaame hihi! Sen blir det till att simma och på onsdag måste vi säga farväl till de snällaste katterna som finns..


"nettan-dag"

Vart med David hela dagen. Vaknade sent, första gången på tre veckor hur mys som helst!
Haha så blev det korv med bröd till frukost haha. Sen åkte vi till garaget och tvättade hans cross som han lortat ner igår hihi.. Vidare hem och lämna ebba för vi skulle till kista, ååååååh jag vill verkligen handla något men hittar aldrig någonting, suck! Och nu har vi precis ätit middag som pappa lagat, mumsigt!
Senare blir det film på tv3 som David ville se.
Ooooch så börjar skolan imorrn, å fy å hå.

Sen har vi ju katterna också, vi har döpt dem till lillen och biffen. Biffen är dock döende. Kul liksom, att man lyckas köpa en så sjuk katt så han kommer dö. Och att de som sålde honom till oss aldrig nämnde det. Tycker så sjukt synd om honom...
Hoppas iaf inte ebba och lillen blir allt för smittade av allt biffen har i sig.. usch!


Och så vill vi verkligen ha er tillbaks, saknar er så mycket.
Och nu ska ännu ett djur försvinna, kanske vi måste lämna tillbaka lillen också.
Så jävla tråkigt!


RSS 2.0