det här kommer aldrig hålla det vet jag

men jag börjar idag så ser vi vad det leder till

Dag 1 – En bild på mig + fakta om mig
Dag 2 – Min bästa vän
Dag 3 – Min första kärlek
Dag 4 – Mina syskon
Dag 5 – Det här åt jag idag
Dag 6 – Min favoritårstid
Dag 7 – Min dag i detalj
Dag 8 – Det här hade jag på mig idag
Dag 9 – Jag för ett år sedan
Dag 10 – Min favoritplats
Dag 11 – Min önskelista
Dag 12 – Mitt arbete
Dag 13 – En perfekt helg för mig
Dag 14 – Någon jag saknar
Dag 15 – Den frisyr jag trivs bäst i
Dag 16 – Innehållet i min handväska
Dag 17 – Mina föräldrar
Dag 18 – Något jag önskar att jag gjorde mer
Dag 19 – Något jag alltid bär med mig
Dag 20 – En bild på det jag köpte senast
Dag 21 – Mina mål/drömmar/önskningar
Dag 22 – Min favoritresa
Dag 23 – Mina 5 bästa minnen
Dag 24 – Min bästa födelsedag
Dag 25 – Det bästa jag vet
Dag 26 – 5 saker som gör mig ledsen
Dag 27 – 5 saker som gör mig glad
Dag 28 – Min skoltid
Dag 29 – Mina rädslor
Dag 30 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade


drar mig

Jag vet att jag borde sitta djupt inne i alla böcker nu men det drar jag mig för. Inte alls bra för jag ska vara klar på torsdag, och imorgon och på onsdag har jag skola, hm får väl sitta uppe halva nätterna istället. Och all den här latheten beror nog på att David inte är hemma den här veckan, då har man ingen tid att sträva efter, för han kommer ju ändå inte hem. Funderar på att göra en såndär lista som man ska skriva om sig själv eller något i 30 dagar. Men det känns egentligen ganska onödigt att börja eftersom att jag ändå inte kommer att göra klart den. Men kanske ändå? Vi får se. Just nu väntar jag på att emelie ska ringa mig så att jag vet om jag ska till kista ikväll eller inte, men hennes lunch verkar aldrig få börja, gaah! Har iaf beställt hem lite grejer som David ska få i födelsedagspresent. Ville köpa mer men det är synd att man inte kan hitta allt på en och samma sida för annars blir det ju massa fraktpengar. Tråkigt. Kanske får hitta något mer i kista/stan istället? David David David, vad skulle jag ta mig till utan dig? Känns väldigt jobbigt att du inte kommer hem fören på fredag, annars går det ju inte en dag utan dig. Kunde knappt somna om i morse efter han hade gått, hur ska jag då kunna sova alla nätter..


härlig helg

I fredags blev det the tourist på bio med David och så fick vi sällskap av figo och emelie. Handlade också en jacka och en väska som jag sammanlagt betalade 400 kr för. Sjukt bra. Lördagen började med att klockan ringde 08.00 för att åka till crossbanan. David kunde tyvärr bara åka en liten stund för att han fick punka, tråkigt. Jag åkte däremot lite mer, kuuuuul! Vid 2 var jag hemma hos emelie. Vi skulle egentligen gå ut och gå men det blev till att sova framför en film i sofan istället. Men det är skönt att man bara kan ta det lugnt ibland. Till middag blev det pannkakor och efter det sing star, vidare till bowlinghallen för att träffa upp lite mer folk. Var faktiskt jättekul med bowling bara för att jag vann över emelie, hihi. Mamma och David kom för att hämta mig vid ett tiden. Vaknade vid halv tolv idag, in i duschen i en timme typ. Sedan frukost till halv två. Åh vad skönt det är att lata sig med pojkvän ibland. Har myst mycket idag och jag älskar det. Han åker ju iväg på kurs nu hela veckan. Nu börjar wallander igen hej hej! 

Duktig CHEY!

Nu har jag skrivit om guds läroplansmönster och jag tror jag är klar, det märker vi ju, om jag får godkänt ellern inte. Nu har jag bara tre olika läroplansmönster kvar... *suck*. Nu när jag iaf är klar så ligger jag i soffan och myser med min hund och den ena lillkatten. Blixten har lillkillen som ska få henne döpt den till. Haha. Ikväll blir det middag och bio i kista, med David. Har ingen aning om vad vi vill se eftersom vi vill se olika filmer men det ska ändå bli skönt att komma hem i hyfsad tid idag. Vi ska nämligen upp jättetidigt imorgon, har bestämt att vi ska vara på crossbanan klockan 10. Tur att han iaf lastar släpet nu så vi slipper det. Efter det blir det full fart hem och duscha och göra oss fina då jag ska iväg och leka med min fru emelie och David ska iväg till tatueringstudion för lite mer tatuering på armen. Undrar vad jag och emelie hittar på, David ska iaf på avskedsfest med sitt jobb. Nu borde jag göra mig klar för kvällen och gå ut med ebba ännu än gång så jag kan lämna henne med pappa ikväll.


Muppen själv!

om det bullras imorrn bitti...

De e två gubbar utanför vår vägg som håller på och byter något i väggen, måste därför ta bort all tegel så det bullras så hela huset skakar känns det som. Och det vore ju en sak om dom höll på mitt på dagen, men inte när man vill sova tack. Idag när jag ändå skulle upp tidigt, nä då tog dom en paus från bullrandet men slår vad om att dom börjar imorrn igen när jag vill sova. Fika hemma hos Davids päron var iaf trevligt, firade hans far och så ju. Ett sprillans nytt bilbatteri fick han för det behövde han verkligen. Tror han blev glad. När vi kom hem igen satt min mamma och pappa och spelade super mario på wii. David gick och sov och efter ett tag gick pappa också för att lägga sig. Tog över pappas kontroll och hjälpte dom igenom flera banor tills vi stängde av. Konstigt det där hur lite smått äldre människor glömmer bort tekniken med fingrarna så fort. De har nämligen kommit till värld nio, men eftersom att de var så länge sedan de spelade sist (typ fem månader), så bestämde de sig för att börja om för att de glömt hur man gör allt. Tålamod eller? Skulle nog aldrig klara av att börja om igen, men det måste ju bara vara för att jag är bäst heheh. Nu måste jag sova, så jag iaf hinner sova lite innan bullret bullrar upp imorgon.


tröttsam dag

Gick bra i skolan men snacka om segt. Föreläsningen tyckte jag inte ens var intressant och lunchrasten var alldeles för lång.. Men annars var det ju bra, seminarierna är alltid bra att va med på. Ikväll ska vi gå hem till Davids föräldrar och hälsa på, hans pappa fyller nämligen år. Ingen aning om hur mycket så får hoppas på att det inte är någon speciell ålder, hihi. Imorgon blir det nog bio med min älskling, hoppas jag iaf. Vill verkligen utnyttja all tid med honom eftersom han ska resa bort nästa vecka på utbildning med sitt nya jobb. Till malmö ska han. Tråkigt!

heldag imorgon

Läst klart det jag skulle idag, iaf det som jag tycker att jag skulle läsa. Det andra har jag förträngt på något skumt vis. David var hemma kvart i fem idag så vi har myst hela kvällen. Kollade på bröllopsfotografen också. Helt okej film faktiskt. Nu har jag precis nattat honom och skulle precis gå och natta mig själv. Tills jag såg mitt schema, tur för mig. Trodde att jag började nio imorrn men så börjar jag tio istället, niiice. Så kan man ju faktiskt få sitta uppe en timme till, hehehe. Kanske ska läsa lite potter ändå trots allt. Natti.



























sega dagar nu, ändå gör jag ingenting åt det.

Igår var det ju skola, och idag var det bara plugg, plugg och mera plugg. Ännu mer imorrn eftersom jag inte hunnit läsa hälften ännu, tyvärr. David kom hem ganska tidigt idag så har myst med honom som bara vill ta det lugnt, jag var mer inne på ett träningspass sådär halv 10 på kvällen men det funkar ju inte. Får kanske skaffa oss gymkort på 24seven (vare nu heter?) så man kan träna när man vill. Värt att fundera på iaf. Nu innan klockan tickar iväg allt för mycket ska jag faktiskt försöka läsa en lite mer spännande bok än om alla olika läroplansmönster nämligen harry potter. Känns egentligen trågikt att läsa, när jag ändå bara läser hela dagarna men så får det bli. Jag har blivit en plugghäst och plugghästar läser väl även när dom inte måste?

tycker om er sådär jättemycket


hejohå

Idag var det skola, det gick bra men nu känner jag att jag verkligen borde börja med examuppgiften ordentligt. Annars kommer det bli tufft nästa vecka!
I helgen tok jag det iaf lugnt utan skolböcker. Åkte cross (själv eftersom att john e seg) och firade Davids faster. Igår var vi också och klippte Davids hår och hann med en husvisning.

Nu blir det tv!


fanken

Ändrat planerna lite för helgen, Davids delar som skulle komma idag till crossen är så klart försenade. Så jag får väl åka själv ändå då. För john var tydligen inte heller helt säker på om han kunde åka men jag ska ringa och tvinga honom! Annars blir jag ledsen.
Det ända positiva med att grejerna inte kom är ju att David hänger med mig till emelie och figo ikväll. Vet ännu inte vad vi ska hitta på men man har alltid kul med dessa människor.

Nu ska jag duscha min vackra hund så hon blir ren och doftar gott. Sen måste jag borsta och föna henne, tramsig hund jag har men om jag inte torkar pälsen fryser hon i typ fyra timmar sen.
Och så måste jag fixa mig också, hm vet inte vad jag ska ha på mig eftersom vi inte vet vad vi ska göra. Det löser sig.

ont i huvet

Sitter och skriver lite skolarbete men ska snart ta en liten paus.
Ikväll ska jag vara med emelie och vi får se vad vi kan hitta på. Men kul ska vi iaf ha.
Medan David måste slita i garaget för att få ihop sin crossmotor tills imorrn, jag har nämligen sagt åt honom att jag hellst inte vill åka utan honom så då får han kämpa. Men det är skönt att john tänker följa med så jag inte blir själv om inte David hinner bli klar, det känns tryggare när någon jag känner också är på banan liksom.
Veckan har varit tuff, men jag har i alla fall lyckats förstå allt jag ska så jag hänger iaf med på banorna vilket är skönt.


fy fabian vad tråkigt

Idag var det första skoldagen på stockholms universitet. Skittråkigt! Vi satt i en aula i sex timmar och bara lyssnade hela dagen. Det jobbiga var att jag inte känner någon  och eftersom vi är så många är vi indelade i fyra olika grupper med olika scheman, så jag ville inte börja prata med en som inte hade samma schema som mig så det får jag nog ta och göra imorgon istället. För då börjar första lektionen med min grupp som också bara är tre timmar så jag tror att det blir roligare.

Nu ringde David och berättade att han är på väg hem, äntligen! Han håller på att renovera sin motor till crossen så han kommer nog att hänga i garaget många dagar nu. Och efter det är det dags att börja med renoveringen på hans bil som kommer imorrn. En chevrolet biscayna -59, och som tur är tycker till och med jag att den är fin, bortsett från skicket på den.


tråkig jävla helg

Det blir till att jobba imorrn ändå, skit också. Men 100% ob ska man kanske inte klaga på så mycket.
Men dom pengarna tycker jag ska användas till någonting jag verkligen vill ha. Antingen en htc, tatuering eller en resa. Japp, så får det bli. Måste räkna ut hur mycket jag kommer tjäna imorrn så jag vet hur mycket jag ska lägga bort från lönen haha.

Det blev inte ens bio igår, jag var så trött att jag höll på att somna vid matbordet. Åkte till jakan och hyrde en film istället. Och i kväll blir det väl också film hoppas jag. Min pojke verkar inte rösta på samma sak men han får nog ta och ställa upp på det ändå.
Nu ropar pappa att middan e klar!!!!


slapp

Igår ringde indiska till mig och bad mig jobba 8-12 idag och 10-16 imorrn. Jag kan ju säga att det kändes så ovärt att jobba i bara fyra timmar när man knappt sovit för att jag inte kunde somna igår.
Dessutom hade jag verkligen längtat till helgen för att jag och david skulle egentligen åka cross imorrn. Men nej så blir det ju inte nu, då tänkte vi att vi ska åka på söndag istället.
Men så kommer min faster (också kallad chefen) och frågar om jag kanske kan jobba på söndag också, man ba jaja jag behöver väl pengar... Så jag kanske ska jobba på söndag, vilket egentligen är bra för jag är verkligen fattig. Men jag har inte lust.
Så då tänkte jag att jag iaf hinner sova lite mer imorgon men nee, för då kommer faster igen och frågar om jag kan jobba 8-16 imorrn istället för 10-16. Och självklart kan jag ju det. Men jag kommer dö. Jag är ju van vid att sova länge nu ju!!!

När jag var på väg hem idag gick jag in på pressbyrån och köpte en tattoo tidning. Jag vill bara åka och sätta mig framför en tatuerare nuuuu!!
Men så blir det ju inte, ikväll blir det lugnt med pojkvän och bio, mys.

spännande

Dom senaste dagarna har jag bara slappat, asså verkligen. Jag har gått upp vid tolv och kollat på tv hela dagarna. Inklusive idag. Jag liksom passar på att njuta av ledigheten med att bara slappa.
För på måndag börjar det. Jag är faktiskt ganska nervös.
Nu är mitt liv soom det alltid har varit, slappt och skönt. På måndag börjar något nytt som jag egentligen inte vet om jag tycker om, jag bara gissar. Det känns konstigt att jag inte har någon aning om vad jag gör om två veckor. Jag har ju inte ens sett mitt schema ännu.
Så jag känner mig alltså lite förvirrad.
Nu blev det spännande på tvn igen så hejdå. Wiho.

fjurt

Idag anmälde jag mig och min hund till en agilitykurs som börjar nu till våren.
Ska bli kul!
Annars har jag inte gjort mycket alls, gick en sväng med hunden och lekte med katterna en hel del.
Våfflor har jag lagat också, snäll man e som hjälper till här hemma. Typ en gång i kvartalet eller något hehehe.

Nu ska jag gå och natta min trötta pojkvän som hade sin första dag på jobbet idag efter semestern.


Titta vilken fin bakgrund jag har på min laptop.
Och så har jag en annan på den andra datorn,
visst e det underbart!


stackars min pojke

Tycker så synd om David som börjar jobba igen imorrn.
Och om en vecka är första dagen i "skolan" för mig. det känns inte heller bra. Nu tog mitt liv slut liksom. Man kan ju också tänka att det börjar nu, på allvar. Vilket känns ännu mer hemskt!
Studielån och hela köret.
Slut med depp. Idag har vi myst med katterna, bogserat frallans bil och bara tagit det lugnt. Skulle egentligen på en husvisning men sen hade NÅGON (David) tagit fel på tiden så då blidde det ingen visning. Tur att vi redan sett huset en gång då. Jag tycker verkligen om det, det gör David också. Det enda som är synd är att det inte finns ett garage (ännu).
Hoppas iaf att pluffsen bokar en visning så att vi kan kika på det en gång till.

Igår drog vi till emils, var faktiskt kul. Idiotiskt nog hade jag valt lite fel kläder så en snuskig äcklig pårökt slisktratt stirra och flirta ut mig. Men jaja spillerill.
Så tatuerade David sin arm också, riktigt bra blev det. Bara tre sittningar kvar nu.. Haha.


vavav

Jobb idag, faster åkte med mig hem och där redan farmor och farfar var.
Pappa hade lagat mumsig middag för han är bäst! Han borde vara kock egentligen tror jag.

Ikväll blir det lugnt, vi kanske drar till frallan en stund men vi ska lägga oss i hyffsad tid idag, vi måste upp tidigt imorrn.
Ska följa med David till cirlcle i sumpan där han ska tatuera hela armen, kunde ta upp till fem timmar så vet inte vad jag ska hitta på men. Får väl dra in till stan en stund också!
Måste ju handla skolböcker och sånt. Skrivblock också. Hm, jag som knappt har några pengar kvar. Får väl föra över från sparkontot igen..

Imorrn kväll blir det nog emils eller något liknande, om jag och michen lyckas samla ihop ett litet gäng.
Annars får vi hitta på något annat!!

EMELiIIIIEEEE!! :D

Idag har vi tagit det lugnt, valnade vid tolv. Kom hem vid halv tre igår från frallman så då får man sova lite iaf.
Satt hemma ett tag och städade lite också faktiskt.
Sen åkte vi till ikea och bauhaus för att köpa lite saker till rummet.
Efter middagen skjutsade David mig till emelie och figHOE. Han drog till garaget för att hjälpa micko med en motor eller något.
Och nu är jag hemma igen, figo var så snäll som skjutsa hem mig såååå.
Imorrn jobbar jag så måste in i duschen nu, sen sängen!


bromma

David åkte iväg till karlstad idag för att kolla på en bil, så jag passa på att åka med mamma till bromma efter jag promenerat upp till farmor med ebba.
Vi handlade massa grejer till djuren. Massvis med kattsand till kattbebisarna, bebismat, några leksaker, hundgodis och en borste som jag önskade mig i julklapp men aldrig fick. Till djuren alltså. Vi köpte en laserpenna också som alla djuren här hemma älskar haha. Djur e så knasiga ibland.

Imorgon ska jag och David till banken och sedan till sumpan för att kolla om skissen till Davids tatuering är bra eftersom han ska tatuera sig på lördag. Efter det ska vi åka till vällingby och leta upp glsdögon till mig. Glasögonormen.

Jag döpte min favvokatt till Doris idag, haha.
Stackarn. Jag vill verkligen inte lämna ifrån mina små underbara. Men vi kan ju inte ha ett zoo här hemma. Eller kan vi det? hehehe.

myspys

Vaknade, åkte till enköping för att besikta Davids släp = FAIL, big time!
Vidare till emmas stall och kollade på henne.
Hämtade upp evelina i jakan och åt middag på pizza hut.
Hem där min David väntade. Satte på en film som sög och nu ska vi sova.
Härlig och kall dag.

Två år och nio månader idag med bästaste bästa David.


Puss!


superniiiize!

Hade skitkul på nyår!
Inte ofta jag e på partyhumör direkt men igår kunde ingen stoppa mig haha.
Härliga människor och allt var bra.
Lite tarvligt att det skulle komma SÅ mycket snö bara, va ju inte jättekul att vandra till och från i djup snö MEEN MEN!
Och emelie e min FRU. YAPP!

Idag fyllde Davids mamma år. Var där och fikade lite.
På kvällen hamnade vi hos per med malin elin patrik och markus.
Spelade lite spel och sådär.
Nu ska jag läsa till min älsklings snarkningar <3 hm..


Akta dig för snön, sminket kan rinna bort....



RSS 2.0