rawr

Idag har jag varit riktigt jävla biiiiiiiiiiter! Usch o fy. Trött är jag också. trots att vi la oss tidigt igår. Vi har iaf köpt en mikro och ett nyckelskåp idag, David tyckte tydligen att det var väldigt viktigt med ett nyckelskåp.. Så det fick han! Nu skjutsar David min mor och far till arlanda medan jag egentligen ska packa ner våra sista kläder och annat trams. Men så hamna jag ju här.. Men jag orkar verkligen inte idag, allting känns så himla ovärt. BLÄÄÄÄ!

Igår hade vi iaf finbesök, hehe. De va niiice!

Nu orkar jag inte skriva mer, ska nog gå och gråta lite i min ensamhet och bara tycka synd om mig själv. Måste bara hitta på en anledning, så att de e okej. Hejhej!

mamma 50 år!!!

Idag fyller min kära mamma hela 50 år! Grattis grattis till henne <3 Jag mamma och carina har varit i sigtuna och ätit lite lunch och fikat, myys! Pappa och jonas har fixat här hemma hela dagen medan vi har myst haha det känns bra. Morbror och kusinen e här också. Och snart kommer några andra. Det blir väl nån liten mini-fest här hemma lr ngt. A vi får se.
David har tillsammans med markus rivit en vägg idag i huset. Känns så skönt att vi kommer få det fint på en gång istället för att vänta så att det aldrig blir gjort.. Vi sov där för första ggn igår, ååååååh! Däremot kunde jag inte somna förrän klockan var efter fyra, och David vaknade vid 7 och mådde illa så vi fick ifs inte så mkt sömn, men det var bäst ändå!

Sååååå, nu ska trötta tjejen försöka ta sig till badrummet och iaf göra sig lite fräschare än vad hon känner sig nu.
C-YA!!


inspektion

Om ett tag är det dags för oss att bege oss ut till huset och acceptera städningen. Eller ja jag hoppas ju att den är acceptabel, jobbigt att säga till om man inte är nöjd.. Iaf så kanske vi får huset idag istället för imorgon. Vi ska iaf flytta över sängen dit nu men vet inte riktigt om vi ska sova där eller inte. Roligt blir det vilket som! Nu ska jag nog försöka packa ner det jag inte behöver mer förren typ imorrn haha! Typ allt?

Men gud, tanken slog mig precis. Jag flyttar hemifrån. Ånej, nu fick jag nästan en klump i magen. Men neeee, det här blir ju skitkul! Fy ja e knäpp. Hejhej!

tvåååå dagar!!!!

Eller säger man en dag? Det är iaf på fredag som vi får tillgång till huset och det känns helt stört! Längtar! Imorgon ska vi dit och godkänna städningen. KUUUULLLLL!!!!!! Asså jag fattar det verkligen inte. Kanske borde gå och lägga mig så att det blir morgon snabbare. Wiiiie!


Så gulliiigt!


kastanjer

Han är bäst helt enkelt!


världens finaste katt!

Sitter just nu i soffan med min underbara tingeling, hon ligger så söt i min famn och spinner. Åh vad jag älskar henne.. Vill ha med mig henne till huset, men vet att hon kommer må bäst om hon stannar här med mamma. Och det är så synd om henne, hon har mega mega knutar på hela bröstet som knappt går att ta bort, flera knutar som gått ihop och blivit en baoting. Ifs hade hon nästan över hela magen för ett tag sedan så en del har vi ju ändå fått bort. Har bara den knepigaste kvar, helt intill huden. Får vi inte bort den snart blir det veterinärbesök.. Det löser sig nog!

Målandet idag gick ganska bra tror jag, hoppas verkligen att bordet blir fint.. Tycker det är lite läskigt att måla det men än så länge har det ju faktiskt gått bra.. David kom efter jobbet också och började att slipa några utav stolarna. Så om jag hinner ska jag börja måla dom också imorrn.

Och så var det ju agility och valpkurs idag också, sista gången för ebba med agilityn och nästa tisdag blir det sista gången för mig o whiskey. Lite tråkigt men ändå skönt, börjar bli så kallt nu. Men whiskey är så duktig o fin o bäst så jag nästan blir tårögd. Ne de blir jag såklart inte men han är en sån himla bra hund, helt otrolig!

Finisar! Och dieselkillen är fem månader nu, såå stor!! :)




höstlov? nje, måla packa städa renovera FLYTTA!...

Idag var sista dagen i kursen jag har gått, hade redovisning och fick sen sluta tidigare och strunta i sista dagen som egentligen skulle vara på torsdag. Jippeeeey! Så nu har jag inte skola förren nästa onsdag.. Och David är ledig hela nästa vecka eftersom vi ska fixa o dona med huset! Kan verkligen inte förstå att vi ska sova i vårt nya hem på fredag, känns overkligt. Vi ska liksom bli sambos? Haha.
Så ikväll har vi packat lite och städat nästan hela rummet, skönt att det äntligen är lite fräscht här iaf. Imorgon ska jag måla köksbordet och om jag hinner börja slipa stolsbenen.. Vi köpte nämligen andra stolar igår, finare än dem vi först fick med när vi köpte bordet. Benen måste bli vita bara. Vi införskaffade oss massor med andra saker i helgen också, skönt. Då kunde flera saker bockas av från vår lååååånga lista! Så nu känns det skönt med lönen som kommer imorgon, men dom pengarna lär ju försvinna inom en vecka om jag inte gissar fel..
Aja nu ska jag iaf gå ut med mina vovvar och sedan sova, känner att det behövs! Whiskey fyller 6 månader på lördag btw, och mamma fyller 50!!!!!!!! Och diesel fyller 5 månader imorgon, kool! Nu vet ni det. Godnatt.

snart!!

Målandet och slipandet igår gick jättebra, köksbordet hann vi ju såklart bara att slipa men soffbordet är klart nu!! Om det nu inte är så att det har sugit in massor med färg så jag måste måla ett lager till, hoppas inte det för det låter jobbigt.
Vi hamnade hemma hos per och malin igår, det blev en lugn kväll och vi var hemma redan vid 12. Skönt! Nu är David iväg och ska åka cross medan jag snart ska gå upp och fixa mig. Ska nämligen till barkarby idag med sandra, mys! Och ikväll blir det nog per och malin igen!

Måste bara säga att min bebiskatt börjar bli sjukt stor, onormalt stor. Han är snart lika stor som tingen och har inte ens fyllt fem månader... Snäll e han iaf, utom just nu när jag knappar på datorn, han vill slå mina fingrar. Ajje! Whiskey börjar också bli så stor nu så man knappt orkar bära honom längre, suck! Men han e världens bebis ändå och världens sötaste border/aussie hund som finns i hela världen, hehe.
Ne nu e de dags för mig att kliva upp, här kan jag inte hänga hela dagen. Har ju ett par hundar att gå ut med innan vi åker också! Hoppas på bra väder.....


mååååla!

Igår målade vi garderoben som vi köpt och så svättade vi bort massa färg från ett gammalt soffbord som vi hittade ståendes alldeles själv på pappas jobb! Det var mörk mälarfärg på bordet som gick att tvätta bort med lite slit, så nu är både jag och David helt svarta om händerna. Äckligt! Vi ska åka dit nu igen och måla bordet och börja slipa på köksbord och stolar.. Jobbiiigt, men tror iaf att det blir fint!

Älskar vädret idag, skulle kunna vara ute hur länge som helst känns det som, men det hinnar jag ju inte.. Har iaf gått en lång och härlig promenad i skogen med mina vovvar, whiskey verkligen älskar skogen! Sicken tur att vi ska flytta till söderskogen dåå, massa skog hehe!

Undrar vad vi ska hitta på ikväll, David vill nog dricka öl. Jag känner mig mer sugen på att ta det lugnt och gå hem o mysa hos någon.. Men vi får se vad det blir. I helgen skulle jag iaf vilja åka och handla lite smågrejer till huset och försöka välja ut ett fint porslin, tycker det är så himla svårt!!! Och så måste jag städa i rummet och fixa iordning, annars kan jag inte packa klart..
Aja, nu ska jag nog ta mig ut till parkeringen, bye bye!


mistletoe :)

Igår åkte David till malmö på utbildning, men som tur var slapp jag vara ifrån honom så länge eftersom att han kom hem ikväll. Det tycker vi om. Nu har han lagt sig, han har tydligen ont i huvet och mår illa... hm inte bra med tanke på att jag är förkyld om nästan har feber.. Hoppas inte vi blir megasjuka bara!!

Imorgon har vi grupparbete i jakan så efter det tänkte jag åka till pappas jobb och måla garderoben, om David  också hinner efter jobbet kanske vi börjar med bordet också! Och om jag hinner - beroende på när vi sluter - så ska jag nog åka och köpa lite smågrejer innan, wii!
Jag fick tillbaka min examination idag, och jag är överlycklig över mitt betyg (C) eftersom att jag var helt säker på ett F eller FX.. Men jag klarade det galant konstigt nog!! YEY!!

Nu e jag sliiiten så ska nog gå och lägga mig, ska upp tiiidigt imorgon, blä! Men först ska jag leta upp JBs nya musikvideo, så söt haha! 1 nov kommer hans julalbum ut, niiiice!! Och nästa vecka ännu en singel, med usher. Underbart tycker jag. Jag som älskar julmusik, så får man en hel skiva med jullåtar av självaste justin, mmm!  Men, måste bara säga hur töntiga jag tycker ni är som tycker jag e mupp för att jag e en belieber haha. De e ganska komiskt, så mycket dumma saker man tycker om andra, om sånt som man inte ens har med att göra. Och alla som bara tror en massa saker om honom för att han är yngre, å herregud! Ni e efter säger jag bara!! Vad spelar det för roll ifall jag har hans bok, skiva, parfym och film? Vem bryr sig? Inte vet jag, men alla har iaf en varsin idiotisk kommentar och blick om detta, alla (nästan) utom emma. För hon e beeest! :* Man kanske borde tatuera in hans namn bara för att retas... Neeeee, det skulle jag väl aldrig göra. Men det skulle vara riktigt roligt faktiskt.. Godnatt då folks.


Det känns bra nuuu!

Helgen har gått riktigt snabbt, kanske för att den varit mysig och bra.. Har packat ner nästan alla mina kläder nu så det är inte så mycket mer som ska packas. Har dock alla apparater kvar, kommer bli dryyygt att packa ner, hatar sladdar! Men det är iaf kul att packa bara David e med, e så mysigt tycker jag, haha. 
Vi har handlat massor av grejer också, känns himlans skönt. Bara typ mikro och kyl/frys kvar nu som e viktigt. Duschkabin, spegelskåp till badrummet och garderob köpte vi i veckan, idag köpte vi matbord, stolar och en dammsugare. Bordet är helt okej, tror det kan bli ganska bra när vi fixat till det. Stolarna tycker jag inte om, men ska fixa dom också, antingen blir dom bra eller så har vi dom bara tills vi hittat några andra. 
Sen ska vi ju ifs köpa en ny soffa också, men det ska vi vänta lite med och se hur vi vill ha först.

Nog om det, veckan som kommer bli jobbig. Vi ska göra ett helt examensarbete på bara en vecka och till det måste vi också läsa en hel del. Tur att det är grupparbete. David åker till malmö på tisdag också, trååk, han kommer ifs hem på onsdag redan men ändå..

Nu måste jag nog sova, har en del att göra imorrn. Gonatt!

brådis

Fy så trött jag var när jag skulle gå upp för ett tag sedan, lite bättre nu men tror nog jag kommer vara trött hela dagen.. Whiskey har varit som alldeles tokig i natt, de e för att ebba löper. Haha han e så söt för han vet inte vad han ska göra, eller vad han håller på med, men gnäller gör han. Sötis. Försöker att få i mig lite fukost nu, men det går segt. Börjar få väldigt brådis också. om 40 min ska jag gå och innan jagkan göra det måste jag äta, gå ut med hund, byta om och klä på mig något annat.. Och här sitter jag och bloggar????

Strunt samma. Senare idag ska vi antingen gå hem till Davids faster, packa eller åka till barkarby och kika på dammsugare och lite sånna grejer. Kul tycker jag!!



Fast nu måste jag skynda mig, bajbaj!

Ikea

Vi hamnade på ikea igår, skulle egentligen bara kika lite men slutade med att vi handlade nästan allt som ett kök behöver. Nu är det typ tallrikar, knivar och lite smågrejer kvar bara. Vi tittade på en garderob till hallen också, men det ska vi nog köpa när vi flyttat, så vi ser hur vi vill ha det!

Just nu skulle jag väl plugga egentligen, men det blev det inget av ändå. Får lösa det imorrn hehe!
Ska nog ringa David istället och be han komma hem från jobbet nu. Så kanske vi kan fortsätta med packningen lr nåt. Wiie.

Haha från i sommras när vi precis fått whiskey, ebba vaktade tidningarna så han inte skulle kissa inne :D

Oh no!

Glömde ju berätta att jag fick hem världens finaste parfymflaska igår. Luktar gott gör den också, tur! Så fin, den ska få sin alldeles egna speciella plats när vi flyttat. Haha!

craaazyyy!

Jag vet att alla redan vet det här men ändå, vi har köpt ett hus. Förlåt, David har köpt ett hus, jag ingick väl i priset eller nåt hoho. Så, söderskogen snart kommer vi. 28e denna månad som senast. Hyped! Haha. Ne men fett kul iaf. Så igår började vi packa ner mitt rum, hm. Fem flyttkartonger e redan fulla och inte ens halva rummet är nerpackat... Men det blir bra!! David kommer kanske ha typ tre stycken så de e lugnt, haha!

Aja, idag ska vi nog åka och kolla på lite saker man måste ha när man flyttar. Det är så mycket grejer man inte tänker på, men kul är det iaf. 
Ingen vila här inte, praktik hela veckan och jobbade igår. Idag är ända lediga dagen, för imorrn blir det praktik igen. Köpte en ny väska igår också, kändes inte speciellt bra då den kostade 1050 med rabatten från indiska.. Trodde jag skulle köpa saker till huset nu men icke sa nicke. Jag behövde en väska okej?

Ne men ut med hundarna kanske? Sen iväg till barkarby och möta upp mamma och pappa, hihi.

Juste, en sak till. ALLA, alltså verkligen ALLA frågar om det är jag eller mamma som ska ha djuren när vi flyttar (förstår verkligen inte hur det kan vara en sån intressant fråga, varför det kan spela så stor roll i folks hjärnor). Men iaf så är det mina djur, det säger väl allt! Mina djur ska bo i mitt hem, punkt slut. :)


Här har ni det, litet o bra för oss! Hihi.

tacksam hund..

Vi åkte till bromma och handlade lite vovvsaker idag, hundarna fick först följa med in i affären men när vi tröttnade på stirriga hundar lämnade vi dom i bilen igen, hehe. Köpte iaf en säng och ett koppel till whiskey, och en ihopvikbar vattenskål och en megatuff leksak till dem båda. Leksaken e större än ebba haha och när den piper blir hon rädd, men whiskey e glad!
När vi kom hem skulle vi åka in med bilen ända fram till porten, när jag öppnade bommen funderade jag på om jag skulle ta ut hundarna och gå med dom till porten, men det orkade jag såklart inte... Så när jag hoppade in i bilen igen och vi började rulla kräktes whiskey, på sig själv till o med. Massa kräk. Om jag hade tagit ut dom hade jag sluppit tvätta bilen och duscha whirre, viiiilken tajming liksom?? Dessutom hade jag precis handlat massa grejer för över 1000 spänn åt honom, och vad gör han.. han spyr i bilen när vi är hemma?? ÅÅÅH! Det var det, om min tacksamma hund!

Nu ska jag och David mysa ner oss i soffan och titta på vampire diaries, sen ska vi börja titta på true blood, som alla påstår e så himlans bra! Hejhej.


someday i swe

Vaknade vid 8 idag och kunde inte somna om, trots att jag var sjukt trött. Kom hem vid halv 2 igår, mys hos bästa danni och sandra. Jag längtar så efter deras lille skrutt, ska bli så kuuul!

Idag ska vi inte göra så mycket, ut och gå med hundarna och bara ta det lugnt. Skönt tycker jag, för imorgon börjar praktiken som vi ska ha i två veckor, jobbiiiigt! Undrar om jag ska smita in till David och hoppa lite på honom, så kanske han vaknar? Tänkte erbjuda han pannkakor också, men han är inte ett så stort fan av pannkakor så det kanske inte funkar..
A vi får väl se, först ska jag iaf fundera lite på om jag ska beställa justins parfym eller inte, den har nämligen kommit till en sida i sverige nu. Jag antar väl att jag kommer köpa den, men känns lite tråkigt om den inte luktar nå gott. Men ifs så bryr jag mig inte. Vill ju ha flaskan ändå.. Jo, jag ska nog beställa den!! Så himla bra.

Ååååh, nu kommer ju David, jag slipper hoppa på honom. Vad glad jag blir hihihi!
Hejhej!



Finis!


RSS 2.0