wi

Gud vad seg jag är idag, satt uppe hur länge som helst igår med teori, tiden gick tydligen väldigt snabbt. För i ena sekunden var klockan 11 och nästa sekund va den 20 över 1.. Fick alltså kämpa för att vakna imorse. Idag ska jag vara med suzanne och milo. Dom kommer hit om ett tag. Ska bli superkul att träffa dom igen, länge sedan nu. Hoppas bara inte ebba och milo är lite smårädda för varandra som sist haha. Ska nog gå ut med henne innan dom kommer också... Åhnej, ikväll måste jag lämna henne hos farmor och farfar också, ska jobba i veckan vilket ifs ska bli kul men tråkigt att komma hem när inte ebba i hemma. Men jag överlever nog.
Najnaj, om man skulle göra någonting vettit innan dom kommer!!!


kuligt

Igår var det en bra och trevlig dag. Vi inledde midsommar med en långpromenad på jakt efter jordgubbar, det gick inge bra men vi fick iaf jordgubbar av Davids föräldrar. Sen fick vi skynda oss hem för att fixa oss, våra vänner skulle börja anlända vid tretiden. vi hade det bäst med grill och så ända fram till halv fem på natten. Jag vaknade väl för ungefär en timme sedan och de andra här hemma sover fortfarande. Ska nog gå och tvinga David till att vakna snart. Klockan börjar ju bli jättemycket!!

Dessutom är det Davids namnsdag idag, så grattis på namnsdagen min älskling!! Nu ska jag gå och hoppa på dig mohaha! Det blir din present! Puss.


YEEY

Som jag väntat på betyget från senaste kursen. Så kom jag ju på att idag var sista dagen att få reda på betyget. In på lakod och gissa vad? Jag fick C! Glad chey. Inte toppbetyg precis men varje gång jag lämnar in förväntar jag mig typ E så när jag får C blir jag glaaad! :))))))))))))


inälvor

Imorse när jag skulle släppa in kattemissen hittade jag något riktigt äckligt på mattan utanför altandörren. Det låg två högar med inälvor, man såg verkligen allt i detalj. ÄCKLIGT!!! David fick slänga iväg det för jag totalvägra, uuugh. Jag som var så stolt över att tingen inte kom hem med möss och fåglar längre... Hm.

Nu har jag precis kollat på spiderman som visades på tv och så blev klockan mycket?

massvis med pannkakor

David var hemma idag och fixade teoriprovet så att han kan få truckkort, dessutom hade han ont i foten och kunde knappt gå imorse. Dumma cross. Jag, som annars bara är hemma hela dagarna skulle ju såklart iväg, bara för att han skulle va hemma? Ne men tränade iaf. Det var lite kul att båda satt med varsin dator när jag kom hem, pluggade för fulla muggar! Sen ringde patrik, han hade fått hur mycket färdigblandad pannkaksmet som helst, då menar jag verkligen mycket!! Ni vet såndär man köper.. Iaf så skulle vi steka pannkakor, men fiiiiiiiiifan vilken dålig smet hahah. Tog hur lång tid som helst att steka. Men jaja, trevligt var det ju.

Nu ska jag kolla lite på teve och sedan plugga lite till, vill bara kunna all teori nu. Hehe.

ny hund

Är så himla sugen på en ny hund, en stor hund den här gången. Och helst av allt skulle jag vilja ha en groenendael men jag antar att en belgisk vallhund är för "jobbigt" för mig. Vill ha en sån blandis. Som min beauty var... Så en helrasig blir det nog inte, isf en annan ras. Och en blandis är nog ganska svårt att få tag på! Aja, måste iaf vänta tills jag flyttat till hus först, eller? Hihi.


Å så fiiiin!


tröttis

Pluggade ett tag men ögonen gav upp, vilade och kollade på 8 mile för att sedan laga en väldigt sen middag. Halv elva var vi mätta i våra magar och plockat undan allt från bordet. Nu har David nog slocknat och jag tänkte göra lite mer teori innan jag går och lägger mig. Imorgon ska jag gå upp tidigt och träna också, duktig.
Nu längtar jag till midsommar, ska bli mysigt med pojken och vänner!


SÅ HIMLA SÖT!!!
Min lilla hamster.


VILL ÅKA UTOMLANDS!!!! Svenska sommrar suger, det blir ju aldrig varmt? :((((


pluggis?

Drog till och med med mig datorn och programet till Davids pappa igår, inte ens han kunde lösa det, han löser ju allt? Men som tur var så fungerade det på Davids gamla dator som ingen använder, så fick släpa hem på den med sen. Lite gladare blev jag men nu är jag bitter igen eftersom jag måste plugga haha. Aja, lika bra att få det överstökat. Har hängt lite med sara idag också, hon skulle komma och sy på sin klänning men ingen av oss kunde komma på hur man trär en symaskin.. Så jävla värdelösa haha. Gick ut med ebba ett tag istället. Nej men, Davids dator var det...


hata

Här har jag suttit nu och försökt öppna bonniers jävla trafikskola på datorn hela dagen!! INGENTING GÅR!!! Tänkte vara lite effektiv liksom men nej, varför kan jag aldrig få ha lite tur? Har verkligen gjort allt, tillåtit program att starta, kört som administratör, installerat det inloggad som administratör med mera med mera med mera................. Sist jag höll på gick det ju. Fattar inte vad problemet med skiten är?!? Blir väl till att läsa boken ändå.. Hungrig är jag också, och David håller på att sätta på sin nya kylare på crossen så kan inte laga mat ännu, eftersom han skulle handla efter han gjort det.. SUCK på livet idag. Haha.

Var väl bara det jag skulle säga, och att jag är ett stolt fan till världens finaste och bästaste kändis. Igår vann han UR FAVE ARTIST och INTERNATIONAL VIDEO OF THE YEAR på MMVA. Dessutom säljs hans parfym idag också. Typiskt att man bor i ett så trögt land ibland.. Men SOMEDAY kanske den kommer hit, men då har jag väl den kanske redan? Hehe.


Jag blev lite gladare nu, när jag kom att tänka på honom hahaha!!!!


chris brown ft. justin bieber!!!!

Grymmaste bästaste!



Det blev till att hänga med hem till frallis och mallis sen för att titta på när herrarna fransson och olsson monterade diskmaskinen på plats. Davids hår klipptes ju också, great job ellis! Haha. Efter det drog vi, nettis, davvis, frallis, mallis, ellis och mackis till max för en mysig(?) middag. Haha massa "is". Gottit vare iaf.
Handla lite på coopis och sedan hem för att glo på filmis. Nu ut med ebbis och sedan nattis!!!!

inte roligt

Hata vädret, så otroligt mycket. Finns ingenting att göra så jag och ebba ligger bara i soffan och tråkar.. David har åkt iväg med per och malin för att kolla på en diskmaskin till dom. Och sedan ska elin klippa honom, men då kanske jag kan hänga med.. Vi får se. Jag skulle vilja gå på bio ikväll, men det kommer det inte bli av för då måste ju ebba vara hemma själv i mörkret haha.

Undrar vad jag ska göra nu då?


mysiigt

Har haft en bra dag idag med min David, vakna tidigt men tog ett tag innan vi orkade gå upp. Blev också en mysig frukost som David kallade romantisk hehe. Städade lite och drog sedan till garaget där han skulle lära mig att fickparkera. Vi kom däremot fram till att han är en usel lärare, men tur hade vi för det var en kille där som förklarade precis hur man skulle göra och bra var ju det för då gick det bra och nu kan jag typ fickparkera!!

Under kvällen har jag haft det trevligt med carro, eve och sandra. Carro och eve kom hit först för att äta middag och ha det bra, dom drog sedan vidare och sandra kom hit för att prata om allt och ingenting. Nu gick hon hem till sitt med danni och jag sitter här och inväntar min David som är på väg hem till lilla mig. Han har varit hos per och malin hela kvällen och haft det bra hoppas jag haha. Godnatt alla fina människor där ute!!

hungrig i magen

Igår var jag och therese och tränade och nöjd är jag för jag har iaf liiite träningsvärk i armarna haha. När jag väl kom hem inväntade jag min älskling för att tillsammans laga mat. Spagetti och köttfärssås blev det. David ville göra massor så det skulle räcka till idag också och så fick det bli!! Iaf så åkte vi och kollade på huset som vi kollade på i söndags, vi (David) la också ett bud. Men det verkar vara fler som är intresserade så jag antar att det inte blir vår tur denna gång heller. Men det är så underbart fint. Vill verkligen ha det!!!!

Har jobbat idag, 8-17. Samma imorrn. Men ja gillart! Nu inväntar jag min pojke igen, han är ledsen. Hans kylare har gått fetsönder på crossen. Av en sten, och han ramlade inte ens!!! Förstår mig inte på hans otur...


Galna ungar

Kom hem från ett tag sedan, emmas hur var jättefint. Iaf så kommer det bli det när det är helt klart! AVIS!! Har kokat ris nu också till min hungriga man som snart kommer hem. Och nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra.

Joo, jag ska berätta en hemsk grej jag såg idag. När jag väntade på bålsta tåget åkte ett tåg från kungsängen iväg mot stan, och vet ni vad som satt längst bak utanför tåget? Två jävla ungar, som tjoade och trodde säkert att dom var hur balla som helst. Fattar inte. Tänk att dom skulle åka till kallhäll sådär, eller kanske ännu längre. Det kommer ju till och med mötande tåg på vägen. Och så var bålstatågen lite försenat, herregud vad nervös jag blev. Haha. Men alltså fattar ni lr? Dom satt på den där utstickande grejen som finns längst bak på tåget... Aja skit samma. Idioter är det iaf.

:D

Idag har jag och ebba lekt massor, hon är så duktig min lilla vovve, bara vi har godis med oss så!! Men att rulla sig på en död helplatt gammal mus är inte okej!! Hem till duschen blev det. Och trots att jag torkade henne har hon legat under en filt och frusit i flera timmar haha. Jag har också pluggat körkortsteori idag, datorsnillet själv lyckades få igång programmet som till en början vägrade att startas! Tummet upp.
Nu ut med ebba en snabbis igen och sedan åka till bro för att möta upp emma, ska väl äta något och förhoppningsvis få kika lite på hennes hus!!!

Justin bieber - Up!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

men gyyd

Har ju glömt att skriva grattis till bemla som tog studenten och sandra som fyllde år i torsdags. Var ju såklart där och grattade dom men måste ju skriva det också haha. Sandra fick en spännande bok av oss, haha.
Och just precis nu fyller min pappa år. Världens bästa pappa. Grattis till honom. Älskar pappis mest.

Tänkte på en grej, jag älskar bara tre personer, mamma, pappa och david. Och två djur, och två döda djur hehe. Kaaaaaaanske min döda mormor också. Men det vet jag inte? Tycker det är jättesvårt. Vet tex liksom inte om jag älskar mina kusiner eller inte.. Knas. Iaf så är mamma, pappa och david dom ända som jag verkligen älskar med hela mitt hjärta. Och djuren. Undrar om det är konstigt, vet inte. Jag har iaf några som betyder väldigt mycket för mig, men ändå inte så många. På ett sätt är det nog ganska skönt. Skit samma. Nu är jag trött och svamlar. Skulle ju bara säga tre grattisar!

Godnatt

börjar jag bli sjuk tro?

Undrar om jag börjar bli sjuk? Känner mig lite konstig och har ont i mitt öra lite då och då. Vad kan detta betyda? Vill verkligen inte bli sjuk igeeeeen! Aja. Idag har jag inte gjort mycket, gått ut med hunden och till och med lekt med en pinne. Helt otroligt, hon vill aldrig göra det nästan. Min lilla skrutt. Sen har jag lagat mat och dammsugit också. Nu har jag precis kollat på bachelorette, det är ju faktiskt bra? Trodde jag aldrig. A, nu ska jag väl snart sova. Men måste tvätta ebbas ansikte (säger man ansikte när det är en hund?) först, hon kräktes idag och det fastnar alltid lite på hennes skägg så det luktar lite illa. Har så klart tvättat lite redan men inte så noga. Tänkte först duscha henne men nu orkar jag inte det. Herregud, stackars min ohygieniska bebis. Fast det är ju inte själva duschningen som är jobbig, det jobbiga är att hennes päls klumpar ihop sig och vägrar torka, så man måste föna henne torr, och det är jobbigt!!

hahaha


så jävla söt.

awesomeee

Kom precis på att tove styrke är grymt bra, hennes röst är ju typ megagrym. Ville bara säga det.


onödigt

Skulle bli glad om någon talade om för mig var jag håller på med.. Förstår inte varför jag sitter här. Trött är jag, kissnödig också.. Haha.
Aa, huset vi kolla på idag var iaf underbart, VILL HA NU!!!
Så har vi sprayat Davids nya (läs överdrivet gammla) cykel helt svart, styret och allt. Grymt.
Grillat hamburgare med danni och sandra till middag också, nice.
Nu ska jag fan sova. Godnatt folkens.

jobbis

Jobbat idag och igår, jobbigt men bra och ganska så kul hihi. Nu är grillen igång och vi i väntan på danni och sandra skriver jag detta. Vi ska grilla korv. Maha kööööörv! Nu kom Davwa (haha @ pa) ut med en breeeezer till mig också. Smajs. Nu vet jag inget mer att skriva tror jag, utan att vi kanske ska köra ett första dopp imorgon, och gå på en husvisning! Trevlig kväll!

vad ska jag hitta på nu då?

Har precis nattat David, eller ja, ebba också. Hon vill helst inte vara uppe längre än till 10 så hon gick och la sig bredvid sängen med David hehe. Så söta. Idag har jag varit duktig, tvättat lite kläder och lagat mat. Hemmalagad tomatsoppa blev det, gott! Sen så har jag bakat paj också, och faktiskt småöppnat körkortsboken lite haha. Värdelös bok enligt mig, men antar att den måste läsas iaf en gång..

Nu vet jag inte alls vad jag ska hitta på. Finns ju ingenting på tv som är värt att titta på heller. Men det löser sig nog ska vi se!


<3


breaking dawn


LÄNGTAR!!!

mina fina älsklingar

Åkte som sagt cross idag, gick ganska bra faktiskt men åkte ändå inte så mycket hehe. Hoppas iaf på en liten träningsvärk imorrnmen tror inte det! Grillade kött och färskpotatis när vi kom hem, mums! Nu ligger David så klart och sover och jag har precis kollat klart på eclipse, orkade inte kolla klart på hela filmen igår haha.

Måste bara skriva av mig lite om min dumma hund, ebba är dum mot mig. Och jag får damp. Grejen e att hon skäller otroligt mycket nu och så fort hon hör ett litet ljud får hon totaldamp. Vilket som sagt ger mig damp. Jag tycker det är jättejobbigt för jag får inte "förlora" mot henne, måste sätta henne på plats. Men det gör så ont i hjärtat. Men som idag, hon blev tillome arg på mig och morrade och så när jag drog henne lite i nacken. Satan vad arg jag blev, eller egentligen blev jag nästan lite ledsen haha. Iaf så vann jag striden och när jag lät henne gå från sin plats kröp hon upp i mitt knä och pussade mig hundra gånger om, det kändes som om hon sa förlåt typ haha. Nu lät det typ som om jag misshandlar min hund eller nåt, och att ebba är helt galen men det är hon så klart inte och jag är ju inte så galen som det kanske låter. Ebba är bara van vid att det är mamma som bestämmer, men nu när inte hon är hemma försöker såklart ebba att testa mig och töja på gränserna lite. Medan jag måste vara arg hela tiden. Stackars min lilla älskling. Måste bli bättre på att belöna henne när hon är duktig, det blir morgondagens uppgift.

Nu blev det här väldigt långt och ointressant, aja. Ska kolla om katt älsklingen vill in, gå ut med hund älsklingen och sedan lägga mig bredvid David älsklingen och sova. Sov gott.

next 2 you

Ska snart iväg och köra cross, jättelänge sedan sist så vi får väl se hur det går hehe. Just nu äter jag lite mat och har precis kollat på next 2 you videon för första gången, vet ifs inte om det är exakt rätt eftersom den egentligen inte har släppts än, men aja grym ären!! Värsta filmen haha.


härlig långhelg

Har haft en mysig helg med älskling och vänner. I lördags grillade vi här hemma med patrik och per och åkte sedan till john och lia, där pölen och malin också var. Mikko kom också ja. Så det var trevlans. Igår bestämde David och per att det skulle vara chili con carne kväll här, jag själv tycker det är pyton så David köpte potatisbullar till mig haha. Men de andra som var här (malin, patrik, danni, sandra och markus) tyckte iaf det var bäst. Haha. Och idag städade vi här hemma och sedan tog vi det lugnt, till mikko kom och drog med honom till linköping och tillbaks haha. Rara sandra kom över och åt middag med mig samtidigt som vi kollade på new moon. Nästa gång blir det eclipse, hon har liksom inte sett dom. Galna människa. Sandra var ifs här hela dagen med mig igår också, me liiiike!
En fin och bra helg helt enkel.

Nu ska jag nog kolla på film eller något hehe vägra sova?
Undra om jag inte ska sätta på eclipse, en liten twilightkväll liksom..
Natti.

fina

 

Så otroligt fina tillsammans, gulliga!


tjock

Jag och David har precis tjockat oss i soffan och kollat på jönssonligan, så jävla irriterande film haha men han ville ju se den stackarn. Nästan så att lilla jönssonligan e hundra gånger bättre? På tal om film, har jag berättat att vi var på baksmällan del 2 i fredags? UNDERBART BRA FILM!! Måste ses av alla. Haha ler av att bara tänka på den.

När älskling kom hem idag träffade vi upp danni och sandra, gick hem till brödernas föräldrar och åt lite middag också. Nice. Nu har han somnat bredvid mig i soffan. Sov inte vi FEEETT länge idag? Hm. Ska nog väcka honom och tvinga honom knata ut med min hund med mig.. Om det går?

Mjau

Puss

Vakna ganska sent idag, mysigt när ingen hade brådis iväg så vi kunde mysa hur länge som helst hihi. Det blev pannkakor till frukost också, namnam. Så duscha vi och nu har David åkt till garaget en snabbis medan jag sitter vid datorn och tar det lugnt, ska nog gå ut med ebba snart.
Igår när jag kom hem från jobb stod David och lagade mat åt oss, så duktig så. Sen gick (läs blev puttat på longboard hela vägen, vägrade gå) vi till per och malin, alla var fett döda så vi kolla på jackass 3D och sen skjutsade john hem oss. SKÖÖÖÖNT!

Undrar vad vi ska göra sen? Alla jobbar ju imorrn, utom jag och David hihi. Hittar nog på nåt. Härrå!


RSS 2.0