brago

Sitter i soffan med tvn på, datorn i knät och munnen full med bragokex. Allt annat än att läsa helt enkelt, ångest! Skulle ju lika bra kunna gå och lägga mig men tror inte jag kommer somna för att jag känner mig så stressad.. Hur ska detta gå?! Skoltrött efter typ 10 veckor...

Träningen igår gick iaf bra, var jobbigt men inte jättejobbigt och fick ingen träningsverk. Trodde jag var otränad som bara den men jag hängde med på allt så det var ju bra!!
Imorrn ska jag träffa emma, hon har vunnit biobiljetter och bjöd med mig på bio så det ska bli jättekul! Äta något innan också såklart, det kommer nog aldrig hända att jag och emma kommer hänga utan någon slags mat, haha så jävla hungriga!
Och på söndag firar jag och David tre år så då ska vi ut och äta och kanske på bio, myspys! Tre år är faktiskt ganska länge, men på något sätt känns det bara som en början. Vilket är väldigt bra och skönt! Nu ska jag nog tvinga mig att läsa några sidor. Sen måste jag sova.


chillar med min vovve

Vakna tidigt idag, basgruppsdag i kommunhuset och sen har jag bara tagit det lugnt. Ska snart ut med vovven och sedan till friskis och träna med therese. Köpa gymkort o grejer, nu jävlar! Mycket utgifter den här veckan, klippa håret 500, byxor och nagelack som jag handlade igår 350, friskiskort idag typ 1600. Mycket mer jag skulle vilja ha nu och måste dessutom köpa en eller två skolbäcker till.. SUCK!!!
Blää, ebba klättrade precis upp och la sig på min jacka som jag tydligen slängt på soffan, hon löper... Jaja stackarn, hon kan inte behöva ligga på golvet hela dagarna ut och in bara för att hon löper, haha!

Borde väl plugga egentligen, men har precis slipan mina ben med nåt slags sandpapper så dom blir lena, allt för att slippa liksom..


Världens godaste, pappa kom hem med den till mig i lördags från kryssning. Hade redan en som inte är slut. Så nu får jag ligga i hårt. Kommer lukta som den nu ett tag. Tack papi! Haha David fick en morgan och en tub fyllt med mojito, ser superäckligt ut!
Nu blir det ut med vovve, snart iaf. Och sedan får jag nog läsa lite!

Hej hej!

Helgen var grym med chill i fredags och hippiefest i lördags, firade emelie! Suzanne kom hem till oss också och åt middag innan med sin lille milo. Hur söt liten bebis som helst! Vi lekte sen somnade han. Igår åkte vi runt lite i bro, bålsta och skokloster. Vidare till sibylla för min bakfulla pojkvän bara SKULLE ha en tunnbrödrulle.. Haha.
Hem för att storstäda hela mitt rum, äntligen är det fräscht här inne!!!! Pappa lagade mat som skulle vara klar halv sju. Halv sju sa han: "Då bestämmer vi att vi äter halv sju..?" me: "Eeh, klockan är halv sju?". Så hade han kollat på en klocka som inte var framställd hahaha så¨det blev mat halv åtta istället! Kuuuuuul!

Idag åkta jag och therese in för att klippa oss, vi blev ganska nöjda. Vidare till frescati för att köpa några böcker, tog fel tunnelbana så hejdå tiden! Halv ett dog vi nästan av hunger, och vår föreläsning skulle börja ett på sveaplan.. Inte en chans att vi skulle hinna, så vi sket i det. Åt och satt och snackade i typ 2½ timme istället, nice!
Nu är jag hemma och min pojke äter mat, jag dissar honom och glor tv istället, snäll flicka!


Dag 21 – Mina mål/drömmar/önskningar

Först och främst vill jag så klart bli klar med min utbildning, efter det hitta en förskola där jag kan jobba och trivas på. David har ju också sin dröm om att flytta till hus, så det ligger väl också högt på listan nu även om jag nog skulle trivas lika bra i en lägenhet. Lite får jag allt offra haha. Egentligen vill jag få barn tidigt, oväntat va? Så skulle egentligen vilja ta min examen, få barn och sen jobba. Men det är ju bättre att jobba lite innan så man får det bra ekonomiskt innan man skaffar barn. Jag skulle också vilja öppna min egna förskola då jag har en fin idé. Men då behöver jag ju ganska mycket pengar så det kommer nog aldrig hända, men drömma får man ju alltid göra!
Att lyckas med min förskola och bli ekonomiskt oberoende skulle ju vara världens dröm. Och att gifta mig med David då jag är runt 30 och ha en fin kärleksfull familj med två/tre barn skulle nog vara det bästa. Om jag fick önska. Jag vet att typ inga utom några stödjer mina tankar, att jag borde resa hitan o ditan först och allt det där. Men det kan jag ju göra när jag blir gammal! Så ser det ut.

söta mami

Haha min mamma är så gullig, innan hon åkte iväg kom hon in med en tallrik med äpple och mandarin till mig. Färdigskalat och uppdelat i klyftor, känner mig liten. Skönt att plugga hemma idag, vädret liksom hallåå? USCH! Skönt att ebba har bajsat så vi slipper gå ut på ett tag, haha. Ikväll blir det lugnt, vi ska fixa det sista till vår outfit vi ska ha imorrn. Emelie har nämligen födeledagskalas då, med hippie-tema! Ska bli kuuul! Ska försöka att lägga mig ganskaa tidigt idag också eftersom att jag jobbar imorrn, man vill ju inte komma trött till party! Fast nu höll jag på att glömma, måste kirra emelies present idag också. Hoppas hon blir glad annars blir jag ledsen haha. Inget speciellt men ändå.

Nu måste jag lägga ifrån mig datorn, blir galen på internet! Förstör ju all koncentration när man ska plugga..


Dag 20 – En bild på det jag köpte senast


Efter föreläsnigen idag gick jag och therese runt lite i stan, köpte sminkbortagning till ögonen och rakblad så själva hyveln som är på bilden stämmer inte riktigt hehe. Bokade tid för klippning på tony&guy också så på måndag ryker topparna av från vårt hår och nya frisyrer ska det bli! Snart kommer emma och hämtar mig för att åka till kallhäll, träffa evelina och äta lite gott. Ska bli kul!

Converse

Det är stress men jag tar det lugnt ändå.. Iaf till imorgon, då börjar helvetet för min del. Nu har jag tagit det lugnt alldeles för länge må jag säga. Ska läsa hur mycket som helst, och jag vet att jag kan läsa mycket på en dag, när man läser twilight. Att läsa om filosifers olika lärteorier och sånt kommer nog bli grymt mycket värre. Har hört att 30% hoppar av sina utbildningar när de går den här kursen, för att den är så jobbig...
Anyways.. Min faster ringde mig igår och erbjöd mig lite helgjobb. Super tycker jag. Börjar på lördag och fram till slutet av maj. Lite extramoney sådär. Och inget slös på onödiga resor i sommar blir det heller.. Rättvik veckan och sen får jag på något vis nöja mig. Fråga mig inte hur. David kan iaf inte ta ledigt eftersom att han precis börjat på ett nytt jobb. Men vi har pratat lite smått om en resa i höst eller alperna i vinter så något måste det bli iaf.

Funderar på att styla mina egna converse, man kan göra det på deras hemsida. Grymt ju. Göra sina egna skor nästan helt som man vill. Hm en riktig funderare!

Idag var det skola, på hemvägen hämtade mamma mig med bilen så jag kunde övningsköra lite. Efter middagen bakade jag och David en tigerkaka, blev hur god som helst. Jag som inte ens tycker om det så mycket, haha.
På torsdag ska jag emma och evelina träffas och äta middag. Ska bli kul för det var länge sedan Speciellt eve, kommer knappt ihåg senast! Sen på lördag blir det party med hippie-tema. Emelie fyller nämligen 23 år imorgon så det måste ju firas. Längtar dessvärre inte till att gå runt som en hippie, usch! Haha.
Nej nu måste jag gå och tvätta bort smink, borsta tänderna och hoppa ner i sängen breedvid min svettiga pojkvän. Det blev ett långt inlägg.. förstår inte! Godnatt.

liten vila

Hade muntlig examination idag och är klar med det allt i den här kursen nu, hur skönt som helst! Så har haft en riktigt skön kväll och kan njuta av inte känna mig stressad över skolarbete ända tills på måndag. För då börjar vi med en ny kurs. Tur att jag inte vet vilka sidor det är vi ska läsa för då hade jag inte fått någon vila, wiho. I morgon ska vi bara ta det lugnt, skönt med tanke på att jag fortfarande är väldigt förkyld. På lördag får vi se vad som händer, någonting måste vi ju hitta på iaf.
Ska köra lite bil med mamma imorgon också, ångest för att det var så länge sedan. Borde kunna ta det där körkortet nu, bara tiden till teorin som jag inte har. Nu blir det ut med ebba och sedan lägga mig bredvid snark-David och spinnande tingeling. Mys och trångt men jag gillare! Nattinatt.


Dag 19 – Något jag alltid bär med mig

Är inte så mycket för väskor, om jag inte åker till skolan eller jobbet. Så jag försöker alltid att ta med mig så lite som möjligt, mobil, nycklar, busskort och blånbok. En tampong är alltid bra att ha i jackan och väskan också. Och på sommaren har jag nog också alltid med mig solbrills. Och en penna. Men är det sommar och man vill skippa jackan struntar jag ju så klart i pennan och tampongen haha!

Dag 18 – Något jag önskar att jag gjorde mer

Jag önskar verkligen att jag tränade mer. Mer än att bara åka lite cross då och då. Trots att crossen tränar min kropp mer än något annat tror jag! Iaf skulle jag vilja införskaffa mig ett gymkort på friskis och börja köra igång igen! Tveksam på att jag kommer hinna men man måste hinna med att träna, annars är det fel! Det var det.

Dag 17 - Mina föräldrar

Mina föräldrar är helt klart dom bästa människorna jag någonsin kommer att träffa. När jag säger att jag har dom bästa föräldrarna menar jag det verkligen! Finns inga bättre än min mamma och min pappa. Har alltid och kommer alltid att ställa upp för mig vilket jag är oerhört tacksam för. Kommer självklart ställa upp för dem också. Skulle kunna skriva hur mycket som helst om min kärlek till mina föräldrar men vet inte vart jag ska börja. Säger därför att jag älskar dem mest i hela världen, jordklotet och universum. Som jag sa när jag var liten.

Ända bilden jag hade på datorn och haha, den är ju lite sisådär men äsch!


äntligen

Kände att jag började få lite feber i lördags när jag jobbade, tog två alvedon och fortsatte vidare till bowlinghallen. Jag förstod att jag skulle må bajs så fort alvedonen gick ur mig.. Och jadå, så klart hade jag rätt! Men kul vare så längde det varade. Jag, emelie x 2, anna, figo, mikko och david var det, nice nice! I söndags fortsatte febern men det stoppade mig inte från att hålla igång hela dagen, dumma mig. David åkte med mig för att handla lite ny kurslitteratur och betala agilitykursen. Där gick 2500 spänn... Får leva med att känna mig fattig, trots att jag egentligen inte är det. Men hatar verkligen att sno pengar från mitt sparkonto! Igår och idag har jag skrivit klart alla mina uppgifter tills den muntliga examinationen på torsdag, kanske ska rätta lite sen bara. Febern är borta men förkylningen och det där onda monstret i halsen är fortfarande igång! Så blir det när man jobbar på Dagis! Nu ska jag nog gå och leta efter lite mat till min mage! 

Jag skriver så knasiga inlägg, helt osammanhängande, men det skiter vi i! Herrå!


grattis johne

John fyller 24 år idag så grattis till honom, jag och David ska åka dit om ett litet tag fika lite. Ska bli trevligt faktiskt, vi träffar inte han så ofta längre, tråkigt nog. Annars är jag megatrött för att jag började halv 7 idag och fick gå ända till 3, tycker jag var riktigt dåligt eftersom att jag är där en halvtimme mer än vad jag behöver varje dag. Så förstod inte varför jag var tvungen att stanna så länge när jag har massor av plugg att göra här hemma. Men trött skulle jag nog vara ändå. Fick inte sova ut så himlans mycket i helgen eftersom vi var i kungsberget i lördags, och på husvisning som var ganska tidigt. Men jaja, på måndag kan jag iaf sova till klockan 9, får se det som en liten sovmorgon! Vilken fritid man skulle ha om man bara jobbade, så man slipper att plugga e fyra timmar varje dag efter man slutat. Längtar som tusan tills jag är klar och har bara gått en halv termin. 3 år kvar GUUUUD SÅ KUL! Och igår fick jag reda på betyget på min första examination, hade väntat mig ett fx eller möjligtvis ett E men så fick jag ett D. Blev superglad! Första delen av första kursen helt avklarad.

Huset vi var och kollade på i söndagd var förresten superfint. Där vill vi bo, trots att jag egentligen tycker att skokloster är lite långt bort. Men jag antar att man vänjer sig. Tror David ringde banken idag så ska bli spännande att höra vad han säger sedan, om det hänt något nytt! Nu ska jag gå och titta mig i spegeln och kolla så att jag iaf ser respektabel ut, trötter.

daviiiiid!

En vecka avklarad av praktiken och det har väl varit kul! David kommer om vilken minut som helst också så jag är glad. Utom mitt dumma pms-humör som dyker upp då och då, oupps! Ikväll blir det iaf lugnt eftersom vi är trötta. Dessutom ska vi upp tidigt imorrn då vi och jättemånga fler ska dra till kungsberget. Ska bli jättekul med tanke på att jag inte åkt något i år ännu, känner mig syndig nästan haha. På söndag blir det husvisning, ett hus som ser jättefint ut på bilderna! Hoppas det är det och att det inte stiger så värst, hihi! Näru, nu kom min bebis wiiiiiiiii! Måste bara tillägga att vi varit tillsammans i 2 år och 11 månader nu. Snart tre år alltså, då blir det mys!

jobbiiiit

Börjar 8 på morgonen och slutar tre, hemma vid halv 4 och hämtar min hund för en promenad. Hemma igen vid 4 och måste sätta mig och plugga. Har jag börjat? Neeee. Nu måste jag verkligen, men är så himlans jobbigt hur mycket tid det går åt skolan nu när det är praktik. Jaja. Så saknar jag min älskling också. Usch. Så håller jag på att bli sjuk av alla äckliga basilusker från dagiset och har superont i nacken! Ne fy! Mensen e påväg också. Ja vad roligt det ska blii!!! Nu hoppar jag in i läxorna vi ses om fyra år!


Dag 16 – Innehållet i min handväska

Just nu har jag inte så värst mycket i den väska jag använder för tillfället, men brukar väl ha några pennor, tuggummi, plånbok, om jag åker mot skolan har jag alltid ett block och böcker med mig. Ja, en tampong är väl alltid säkert också. Lypsyl också. Ipod, mobil och nycklar, om inte det ligger i jackan. Det var väl typ allt. På sommaren har man ju solbrills också. Och vantar på vintern, haha. Typ. Det här var ju kul.

RSS 2.0