Seeeeeegt!!

Nu orkar jag inte plugga mer, kommer ändå ingenstans känns det som! Funderar på att dra ut i tråkvädret istället. Kolla i lite affärer innan vi åker hem från göööööteborg! Jag gör nog det, och taggar inför imorrn och fredag istället, tentajävel! Hoppas mikko inte slutar så sent, vill komma hem tidigt så jag kan lägga mig i tid. Vet att jag ändå inte kommer kunna sova så mycket. Vi får tentat imorrn kl 8 på morgonen, då ska jag va hemma hos therese, dit också sandra kommer, sen har vi våra 36 timmar på oss. Senast fredag kl 18.00 ska den vara inskickad.. Hujedamej!
 
Drog till en supermysig restaurang igår också, manjana, eller det ska va ett sånt därnt spanskt n istället för nj. Hur gör man det då? Nåväl, det var iaf ett tapas stället och som sagt mysigt vare. Speciellt när jag var där med världens finaste människa. Haha..!

Woopsidoo

Sista inlägget skrevs igår, men laddades upp nu.. Wiieeerdoo!! Uttråkad? JA! Stressad också. Försöker hitta alla j*vla perspektiv i alla j*vla texter men blir ju tokig när det är så mycket att hålla reda på.. Men det brukar ju som alltid att lösa sig, så får bara hoppas att det gör det nu med!

Vi åt på en mysig restaurang igår, soho heter den. Sen däcka vi i hotellrummet! Undrar vad vi hittar på ikväll..? :D

Plugga vare ja!!!!!!!!!


I just want to make you happy.

I fredags åkte vi till Sollentuna och stinsen, mikko införskaffade sig ett par vinterskor. Fiiiinaaa! Sen tog vi det bara lugnt med tv och ben and jerrys, yummy! I lördags åkte jag till barkarby med mamma och då hittade faktiskt jag ett par vinterskor, helt oväntat! Sen kom mikko och vi firade mamma, som fyller år idag! Grattiiiiiiis!!

Igår kväll åkte vi till Göteborg och idag har mikko jobbat medan jag har försökt läsa till tentan.. 36 timmars tentan närmar sig och samtidigt som jag aldrig varit så stressad så är jag ändå superlugn.. Får se hur länge lugnet håller i!
Han är väl påväg tillbaka till hotellet nu men tydligen är det köer.. Så jag får roa mig med ett blogginlägg så länge.. Men han kommer nog snart! Wiii.


Dying to know, but afraid to find out.

Blev en lycklig student igår när jag fick reda på mitt betyg från förra tentan. Trodde seriöst att jag skulle få ett Fx och kaaaaanske kanske ett E om jag hade tur.. Men nedu, jag klarade det galant och fick mig ett fint C i mitt studieresultat. Ibland blir man förvånad! Tanken om att klara nästa omöjliga tenta slog mig och det kändes ganska så positivt, tills nu. Försöker sätta mig in i alla dessa texter och blir tokig. Vart ska jag börja? Vad faaaaaaaaan står det? Fattar nada. Kan också tillägga att jag bara har 36 timmar på mig att skriva skiten också. Blir galen! Och jnu ger jag upp för att snart ta helg, ska bara städa lite först. Nästa vecka kommer bli kaos!
 

Breaking dawn!

Hämtade biljetterna till breaking dawn part 2 för någon dag sedan.. Längst upp på saga ska vi sitta. Längtaaaaaaaaaar!!!! Så glad att mikko vill följa med, utan ens lite tjat. Moha tänk att han tycker dom e bra. Inte så många dagar kvar till premiären nu, wiiiii!


Lite före och efter


Sometimes you need to run away just to see who will come after you.

Har precis varit i stan och klippt mig, för en gång skull. Trodde aldrig att det skulle hände men jodå! Bara över ett och ett halvt år sedan sist. Klippte mig iaf i en salong på sturegatan, chukrovukota. Blev inte hundra% nöjd men vi får se sen när jag fått leka lite med det själv.. Hade nog velat klippa upp det lite mer.. Plus att mitt långa hår är borta, buhu. Men nu är det iaf tjockt hela vägen!!
Hoppa precis på tåget nu och känner mig ganska stressad.. Ska vara hemma till tre, för sen kommer mikko och hämtar mig, hämtar hans kiiedz och åker sen hem till dom! Får se om jag kanske lägger upp en bild på håret senare, inte som det ser ut nu iaf! Hejhopp.


It's how you take my breath away

Saknar min karl!!!

I open a text and mentally respond then forget to actually respond.

Blev en bra lördagskväll igår, mys med film och tre superpojkar!! Och idag fick jag soooooooova, dom drog iväg på morgonen, som för mig var dundertidigt och jag kommer inte ihåg sist jag fick sova så länge! Halv 12 ringde mamma och väckte mig. Har inte kunnat sova så länge sen flera år tillbaka, tror jag. Gammal jag lät när jag sa så :( Skönt vare hur som helst. Kom hem till kvällen och åt middag med mina föräldrar, som nästan aldrig blir av längre av nån konstig anledning, kan kanske va för att jag nästan aldrig är hemma längre? Hehe. Sara var här under kvällen och snacka massa skit, myes. Blidde lite gino som vi trykte i oss också! Nu är jag jättetrött igen så ska lägga mig vilken sekund som helst, upp tidigt imorrn med skola och redovisning o allt! Fy bubblan för redovisningar!! Men jag slutar redan kl 12, så tänkte möta upp mamma och åka till ikea, köpa lite grejer till nya sängen.. Alltså typ sånt så den inte ska bli så lortig av alla djur. Haha. Och efter det kommer mikko och hämtar mig. Så bra! <3 Godnatt.

Die in your arms

Jobbat idag, 10-16. Ganska så kul men nu är jag crazy trött!! Skulle träffa carro ikväll egentligen men båda e sega så blidde inget där. Satte mig på roslagsbanan nyss påväg till mikko istället! Hoppas på lite bättre lycka den här gången, men det ska nog gå bra! Blir en lugn och chillig kväll, det ser jag fram emot! Hej hopp!

Juste, va och hälsade på malin och lilla saga här om dan, hur söt är hon inte??? Finis! :)


WIIII

Jag och en lite halvt dragen och trött mikko. Ingen aning om vad som väntade efter roslagsbanan..

That moment when you try to go back to sleep to finish a dream.

Chillar idag, grymt! Har precis kollat på säsongens första avsnitt av the vampire diaries och omg!!!! Löööööve it. Undrar vad jag ska göra nu för idag ska jag inte plugga har jag bestämt!! Och mikko slutar inte jobba förrän asa mega sent idag, tråkmåns. Men helgen va iaf awesome! I fredags tog vi det bara lugnt och åt lite fondue och sånt. Lördags mötte vi upp carro och mille i stan för mat och bowling, väldans trevligt tills vi skulle ta hos hem till mikko långt ute i ingenstans. Missade liksom att gå av sista rutten för roslagsbanan och gick av nästa station istället, och seriöst, ifall mikko bor öde.. Vi fick seriöst gå 6,8 km.. På en liten KOLSVART bilväg. På riktigt.. Tog oss nästan tre timmar att ta oss hem från stan, istället för 1,5.. Men det var ju en upplevelse i sig. Otroligt glad över att jag valde bort klackar just den dagen.. Igår sov vi väl mesta delen av dagen, och på kvällen åkte vi hem till carro och mille och blev bjudna på pizza, mums!
 

If it's important to you, you'll find a way. If not, you'll find an excuse.

Kom hem från emma för ett tag sen, blev självklart tacos som vanligt! Mums.
Helgen har varit bra, jobbade som sagt i lördags och sen på kvällen åkte jag hem till therese och filip och spelade lite spel och sånt!
Imorgon är det skola och lite sånt.. 8-16........! Vem gör något sånt mot en studerande människa? Hihi! När jag slutar åker jag direkt hem till mikko iaf så det blir dagens höjdpunkt!!
På tal om mikko, han sprang tjurruset igår och om man frågar mig så e man ganska så korkad om man gör något sånt!! Men han tyckte det va kul och de e ju huvudsaken, men ändå!
Nu räcker det, nettan är inte van vid att gå upp före sex på morgnarna, så hon ska faktiskt vara duktig och gå och lägga sig nu! Godnatt.


Sitting next to you doing absolutely nothing, means absolutely everything to me

Ligger i min nya stora sköna säng, knappar på datorn och kollar på tv. Ska snart sova, jobbar liksom imorrn.. Kusin och morbror är på besök från norge, awesome! Sååå idag har vi varit på bio, hamilton blev det. Helt okej. Undrar vad vi hittar på imorrn..!
 
Tänkte på en grej, dom flesta har nog fattat att jag hänger ihop med mikko nu. Som ni säkert också har fattat så är jag otroligt glad över det. Och vissa tycker det är kul, gulligt osv medan andra tycker det är ganska puckat. Huvudsaken är ändå att vi mår bra visst? Men det är lite skojsigt, inte bara själva grejen att det är elva år mellan oss, de e de att det ser ut som att det är typ över 15 år mellan oss. Jag kan ju såklart inte hjälpa att jag fortfarande ser ut som en sextonåring, hehe. Iaf så är det galet hur mycket folk stirrar!! Jag skulle så hjärna vilja veta vad dom tänker.. Men det är ju ifs ganska uppenbart och faktiskt ganska kul att se. Inte för att jag lägger märke till det så ofta.. Jag är tydligen en sån som är inne i min egna värld. Mikko ser iaf allt verkar det som, och om han inte gör det så är det isf alla som glor på oss när vi går hand i hand. Jag tycker det är lite lustigt iaf, men nog om det. Nu ska det sovas!! Natti.

I fell in love with the most unexpected person, at the most unexpected time.

Har haft en underbar helg med min bästa! Åkte till gbg i fredags och har myst gärnet!! Tog oss tillome några drinkar i fredags, vilket ju är ganska crazy för att vara mig! Var på en rolig restaurang i lördags som hette skojarbacken, den var ganska skojig faktiskt. Med paraply i taget o allt. Sen har vi sovit ganska mycket också. Jag har också testat på att ligga på ett tuggummi en hel natt, gjorde inte ett dugg ont att slita bort det från ryggen som var helt utsmetat.. Hihi. Ett bevis på att jag faktiskt rör på mig i sömnen. Sen köpte jag mig en onepiece och ett par vans hellokitty skor!
Värdelöst att åka hem idag med tåg medan mikko stannade kvar för att jobba.. Har man skola så har man! Är hur som helst överlycklig som "träffat" en så fin människa!


RSS 2.0