overthinking is what kills you..

Bäääh! Hoho. Tokiiii.
Haha.
Puss.

Sådär ja!

Efter tre timmar var det äntligen någon som tröttna på mitt tjat. Jag ska snart få mitt promenad sällskap.
And you gotta love it!

pierccccccing?

Galet sugen på en tung piercing, men faaaan. Känns för ont. Men jag tror nog att jag ska. Vi får se. Läskiiiiiigt!

Fryser som satan. Och måste ut med hundarna. Gaaaah! Och alla idioter dissar mig idag, ska jag komma ihåg.




Every time i hold you near, I never wanna let you go.

Blir så irriterad. Så fort jag bara tittar på någon som e lite sjuk så dras smittan till mig på en gång. Jag är som en magnet. Okej att bli lite förkyld, men nu känner jag hur en feber smyger sig sakta in och ska irritera min kropp. Vill inte va sjuk nu, inte igen!!!!

I got money in my hands that I'd really like to blow on you

Hängde med per igår för att kolla finalen på duktiga pojkar. Det blev lite synd om david som fick en dålig start och hamna någonstans i mitten när han åkte in i mål. Och en stor applåd till patte som kom femma, av 39 st. Wiho. Var sedan med david under kvällen och tog det mer än bara lugnt.
Nu ska jag snart gå och långduscha lite. Sen kommer sara hit och äter med oss och kollar lite film. En långpromenad ska vi hinna med också! Myes.

Ebba kräktes i morse, lillan.
Och emma fyller år idag, xoxo och en massa grattis!! :)

När jag slutat imorgon ska jag träffa carro vid simhallen, vi ska simma. Duktiga eller vad!!! Och tro det eller ej, men jag ska nog köpa ett gymkort också! Alltså bara gym och inte jympa eller nåt sånt. Crazy, har alltid sagt att jag hatar gym, vilket jag ifs gör nu också. Men jag måste verkligen träna mina muskler, speciellt armarna. Bara betala o se glad ut. Meningen är ju att jag o carro ska börja träna poledance till hösten.. haha! Kul.


Meow, så söta!


Får väl kolla på ointressant big brother så länge

Det tog bara 75 minuter att skjutsa hem dom. När jag kom dit skulle jag tydligen köra två rundor, den ena till kallhäll också. Egentligen inga problem alls med o köra (speciellt inte dom) men o vänta måste nog vara det värsta som finns. Och att man ska göra något man inte ens vet om. Polisen ville säga hej också. ÅÅÅÅÅÅH! Länge sen jag va såhär trött. Sova? Neeee det får man ju inte. Eller det går ju inte. Dom vägrar bli tysta här hemma. Har inte så mycket att vara arg över. Men jag är så otroligt arg!!!  Godnatt.

Inte det nej.

Ingen säng. Hämta mamma o pappa först. Gaaaaah!

äckligt jävla trött

Sara gick hem för ett tag sedan och vi har haft det riktigt skojsigt. Gjorde fetaste fruktsalladen som jag knappt rörde för att jag var så jävla mätt. Men på riktigt den nyttigaste tallriken jag haft någonsin. Avslutade kvällen med sing star, kändes nästan som förr när vi satt här o sjöng. Tokii.

Får se om det blir crosstittande imorrn, beror på hur vädret ser ut.. Och ifall per ska dit, roligare med sällis! Annars ska jag nog bara ta det lugnt tills jag ska va med emma, skulle va skönt.

Nu blire sängen, somnar nästan..


It's always "going to be okay" when it's not happening to you.

Varför blir det aldrig bra för, och varför kan ingenting med mitt liv gå som jag vill?
Har mått som bajs idag i både kropp o själ. Och folk fattar ingenting heller. Eller lite kanske. Men ja. Jag har iaf hört att man ska göra som man vill och känner, och jag kommer garanterat köra på det ett bra tag till iaf.

Tänkte ju kolla på never say never idag, länge sen. Mysigt med lite justin bieber. Men verkar inte bli nåt av det.. Och jag är hungrig, kan nån komma och ge mig lite mat eller nåt!

Skolan går som skit just nu känns det som, men det löser sig väl, det brukar det alltid att göra.

Imorgon är det fredag och då ska jag tillbringa kvällen med sara, de ska bli näääjs! På lördag äre första tävlingen för patrik och david, funderar på om jag ska med eller inte. Skulle ju ändå va lite kul o se hur det går för dom. Under kvällen ska jag iaf vara med emma, och denna gång ska vi inte tjocka. Iaf inte så mycket som sist..

Hohoo!


I hate that random mood when you`re sad for no reason at all.

Det här kanske låter väldigt töntigt men faaaaan vad nöjd jag känner mig. Har lyckats att ta bort sminket nu två dagar i rad. Noga som tusan. Hoppas det håller så jag får nån ordning på huden snart. Skulle ju va nice. Men två dagar .. :)

Varit med sara nu under kvällen, awesome! Så kollade vi på alcatraz också, de va faktiskt ganska bra. Men så tråkigt att följa nya grejer när man bara kan kolla litegrann en gång i veckan. Och så missar man ett avsnitt och sen så blire inge mer. Ja, så brukar det se ut.
Nu ska jag faktiskt gå ut med mina hundar och sedan bumsa ner i sängen för att hoppas på att kunna somna. Det har nämligen blivit ett litet problem för mig, det där med att somna. Bäst att börja i tid. Godnatt.

<3


Jag har världens bästa pappa och jag är så glad över att få vara hans dotter.
Peace.


lata jävlar

Varit med carro hela dagen, och ja vi har mest hängt i soffan. Tog oss ut på en liten promenad iaf, var ju tvungen att kika in i ubgs alla fönster vid media.. Åkte till coop också. Hon åkte för typ en timme sedan och nu tror jag nog att jag ska sova lite. Bläää för att gå upp tidigt. Weeeell.


I would find someone like you, but there is no one like you!!!!!!

Rutten jävla dag! Gå o lägg dig!
Och att inte bussen kan komma i tid bara för att det är lite snö på marken, gah!

De e väl kul att vara lite different, men f-hitta vad mobbat det är. Lite normalitet till mig tack!
Lite twilight på det kanske?


Not to be rude but, I really don't care.. like, at all.

Det var ju kul, med lite snö. Alla älskar snö den 13e april. APRIL!
Idag har jag myst med saris, blev pannkakor till middag och en himlans massa prat.
Super trött. Jobbar imorgon så hej o hå godnatt.


löpis

Hängde i kista idag med, men med therese. Kolla lite affärer och åt lite o så. NICE!

Ebba löper, och hon har blivit väldigt kåt av sig. Helt plötsligt tycker hon om whiskey, och ställer sig fint framför honom. Lilla kåtbocken! Whiskey är för stor och tur är väl det, annars hade det blivit väldigt knäppa valpar här. Ne men antar väl att de e lite synd om dem.


Do you tell me lies because they sound better?

Jag gillar att jag försov mig i två timmar idag. Pluspoäng till nettis!
Hunger games var braaaaaa! Och nu äre sovdags, inga mera försovningar här inte.


woop

Hahahaaaaaa, whiskey är så rolig. Varje gång någon nyser här hemma kommer han i full mega fart och ska kolla läget, så himla söt! Han blir helt till sig. Gosen.

Vädret idag var fan droppen, när jag va ute med vovvar fick jag nästan damp och ville bara skrika o skälla på dem, för att stackarna inte gick som jag ville. Men det gjorde jag ju så klart inte, mina fjärtisar. Hade iaf en mysig kväll med sandra och mio, var tillome på coopis och handlade lite.
Imorgon när jag slutat ska jag och min kära mor åka till kista och gå på bio och lite så, fnajsit värre! Ska också försöka få tag på en laddare till systemkameran, som på nå vänster har gått o gömt sig.

Måste bara säga en sak, jag var med david igår. Vi är inte tillsammans. Så det skulle vara skönt om folk kunde sluta fråga om det för nu vet ni. Vi umgås, yes. Men det betyder inte att vi är tillsammans igen. Förstår att folk är nyfikna men asså. Ja. Och ni kan väl inte vara så knäppa o tro att vi skulle hålla det hemligt isf, och om vi skulle hålla det hemligt, varför skulle vi då säga det? Nog om det. Nu ska jag sova, hejsvej.


trööött

Varför ska man jämt fastna i filmer mitt i natten? Kan inte dmn braiga filmerna börja lite tidigareeeee. Reklamen e också nice. Somnar snart.

If only you saw what I can see.

Chiiiiill dag idag!! Vägrade först gå upp och sen gick jag runt här hemma o väntade på bättre tider. Åkte till farmor o farfar en stund och fick två påskägg, wie. Ena var fyllt med polly och en mascara, lancome hypnose doll eyes, av farmor, och det andra med nån choklad från mexiko och ett presentkort från sf, av faster. Grymt eller vad?!!
Aja, var med sara under kvällen som gick hem för ett tag sedan. Har mest chillerillat i soffan o haft oss, very niiiice! 
Imorrn äre mycket på gång. Måste till barkarby o handla en grej, jag MÅSTE läsa, jag ska nog va med david och så vill jag hänga med när dom ska köra cross, men antar väl att det får bli nästa helg. Tråkigt för hörde att stina ska med imorrn, hade varit kul med lite sällis!
Vi får väl seeeeee, gonatt.


Those tiny words that break your heart.

Riktigt trevligt att fira stina idag, men jag drog ett tag innan de skulle vidare mot stan och hängde med emelie och några till istället. Party pooper hehe. Nej, men vi drog en sväng till emils och sen tog jag mig hem. Bättre än så blire väl inte. Men bra hur som.

Imorgon är det tydligen middag hos farmor o farfar.. Antar väl att jag följer med, en snabbis. Heh taskig.
Börjar bli sjuk också, ovanligt som fan... Godnatt.


That awkward moment when the awkward moment becomes more awkward.

Haha ofta jag blir så nervös av en film så jag får ont i magen, när den inte ens är spännande! Fast är nog inte därför, för jag skakar typ i hela kroppen. Och jag vet egentligen varför, men ändå. Fuck my life. Haha.

Orkar inte gå ut idag, någon som skulle kunna hämta mina hundar och gå lite med dom i typ en timme?


Those days when you wake up in the morning and you suddenly hate everyone.

Blev en kort vistelse på blenco men hade trevligt den stunden jag var där. Och satan vad fint det är där, massa fina kläder också!! Mötte upp emma på willys, planen var att vi skulle handla mat och laga nånting. Men finurliga som vi är kom vi inte på ett skit. Slutade med att vi gav upp matjakten och drog oss istället mot snackset vilket fick bli våran middag, så jävla nice! Blev bride mades till det och en himlans massa mys med toan. Heheheh hennes katt alltså.


Tror vi handla för nästan 400.. Tur att det mesta är orört. Nu kan emmis tjocka i flera daaagar, så bra!

Å så kuuuuuwl, älskar mitt otroligt stiliga hår..


You're like summer. No class.

Sååååå sugen på soool. Kollade lite resor också, bara för att längta ännu mer. Ska iaf åka till italien en vecka i sommar och fira pappsen som fyller 50. Sen kanske det blir en vecka till nånstans, hoppas! Det fina vädret idag gör mig så lycklig.. Jag längtar så till min promenix som snart måste bli av. Uuugh. Börjar nästan känna mig lite stressad men jag orkar inte, vill bara stanna inne hela dagen. Hehe. Fast ne.

Vill ha en till tatuering, eller två faktiskt. Jag och emelie snackade lite om att vi ska göra det tillsammans i höst. Kuuuul eftersom att vi ska göra liknande tattoos!! Den ena blir en tjusig mamma o pappa tatuering på armen, och den andra får bli en hemlis, känns lite knepig att förklara :)
Rosetterna mår bra iaf, älskar dom!!


F CK, all i need is u.

Haft en riktigt trevlig dag som först tillbringades med sandra och mio och sen med lina. Sjukt kul att umgås med lina som jag inte varit med på år o dar, utom enstaka promenader. Blev film och en massa prat.

Börjar bli trött nu, men klockan är faktiskt ganska mycket så det är väl okej. Sova lite till imorgon så kanske jag orkar läsa lite innan dagens planer. Ska nämligen förbi blenco på öppet hus och hälsa på innan jag träffar emma. Fast nu blev jag nästan lite stressad av att hinna med allt, har ju djur att ta hand om också.. GODNATT!


Älskling!


Some die young

För mitt hopp är en skadskjuten kråka
och jag är ett springande barn
som tror det finns någon som kan hjälpa mig än
som tror det finns nån som har svar

O jag springer med bultande hjärta
jag springer på taniga ben
O jag bönar och ber, fast jag egentligen vet
att det redan är alldeles för sent



The rest are just curious..

Kan alla sluta att vara så jävla nyfikna! Det är ifs ganska kul men asså, herregud..

Mycket på gång den här veckan, jag gillareeeee!
Igår var jag som sagt med David, idag gick jag först ut på en promenix med sara. Sen var jag med emelie hela dagen i jakan och när jag kom hem blev det ännu en prommis fast med ottis. Feeejna grejeer!! Imorgon ska jag vara med sandra och mio och på fredag ska jag vara med emma. På lördag ska stina firas också. Sen har vi ju söndan och måndan kvar... hmmmm. Nej men de e skönt att ha lite planer faktiskt, hihu.

Ska nog glo lite vampire diaries om ett tag, så jävla grymt! Men hatar att det bara finns ett avsnitt ute som jag inte sett. Måste börja följa nå mer känner jag.

Nejnejhejhej!

Don't be afraid of failure, be afraid of never trying, be afraid of giving up.





- Jag älskar dig!





tredje i fjärde

Dumma dag. Hade jag bara varit smart nog för ett tag sedan och tagit det lite lugnt, tror jag faktiskt att jag kunde ha varit näst intill lycklig idag. Väntat och sett vad som skulle hända, jag hatar mig själv för att jag inte gjorde det. Det har ju dock fått mig att inse många saker och även fast jag hatar att erkänna det för mig själv så har jag faktiskt lärt mig en läxa. Ibland undrar jag om jag vill för mycket och det skrämmer mig att egentligen inte veta en suck. Jag gissar och hoppas och lever i en dröm om att saker ska bli rätt. Men antar att jag kommer bli besviken och jag undrar hur fan jag ska klara det? Ska försöka att inte vara allt för negativ idag, svårt i helvete men försöka att se det positiva är det jag får leva på ett tag till. Dessutom ska jag faktiskt inte vara själv idag. Ska åka hem till david om några timmar. Nu ska jag pallra mig upp och fixa lite inför dagens planer!

gosiga katter

Kom precis hem efter en kväll med carro på café 60. Carro e rolig, e där i över fem timmar och när vi går därifrån blir hon desperat efter en croissant,wtf liksooom hehehe puss. Imorgon blir det spännande med antagligen en lite besviken nettan som vanligt. Men ändå inte. Fast ändå alltid.

Trött? OM jag är. Drömde ju dumma mardrömmar imorse. Han och alla honor. Kul som faen. Ska sova snart, men först blire till att leta recept lr något.
Och så har jag en katt på varsin sida om mig, med massa pussar från diesel. Gonatt.

No measure of time would be long enough

Städat.
Feeejnt!
Sen ska jag åka till staden med carro.
Café 60 lr nåt.
Sweet.
Nu ska jag gå ut. Min hund är tokig.

p p p p p p å s k l o v !

Alla klagar på att det är måndag och jag säger ingenting med tanke på att jag vaknade för inte allt så länge sen. Ledig en vecka, ska bli skönt!

Hm vad har jag gjort i helgen..? I fredags slutade jag kvart i fem och var inte hemma förrän halv sju, rolig fredag. Vilade lite och åkte sen hem till david, sällskapade honom ett tag och kolla på amarican pie. I lördags var jag med carro typ hela dagen, hon klippte sig, vi lagade mat och så kollade vi också på twilight och en film till. Mys! Och igår vaknade jag ganska så tidigt, gick ut med hundarna och så. Åkte hem till david på eftermiddan, åt lite mat och så även här. Mycket film nu, hehe.

Idag får jag se vad som händer, får nog börja med att ta mig hem. Kan ju städa i värsta fall. Vilket verkligen behövs, bläääää!


RSS 2.0