glömde ju såklart

Idag fick jag hem justin biebers film never say never. Bästa EVER. Fick också hans skiva, och nu väntar jag bara på att hans bok ska komma fram, hihi.


Harryyyy!!

Igår var jag och rara sara på harry potter. Stört bra film!!! Skulle lätt kunna se den på bio igen haha. Slutet var bäst, lr kanske inte, men kunde iaf knappt sluta garva. Det var kul helt enkelt.

Idag var det en vecka sedan jag och mamma fick rycket att åka till småland för att hämta whiskey. Och glada är vi för det. Underbara vovve. Sen så kom min kusin alexander hit idag också. Han fyller 25 år. Galet. Grattis ännu en gång!
David är båtvakt med per och patrick. Låter hemskt tråkigt om man frågar mig. Han har också semester nu, i en vecka.. Rättvik blir det iaf på tisdag, sen får vi se vad vi hittar på. Nu blir det väl tv tills jag somnar.

mjöö

Nu har jag gått upp tidigt två dagar i rad och jag kan ju säga att det känns. Det är vi inte vana vid!! Whiskey tycker det är mysigt iaf, och skönt att slippa hålla sig längre haha. Trött blir man iaf. Så om man inte vill tåla att bli trött ett tag ska man inte skaffa sig en valpis.
Igår var jag amadeus och lisbeth på grönan, kul kul men galet mycket folk!!! Aldrig varit där när det vart så långa köer faktiskt..? Mamma fick själv stå ut med fem djur hela dagen.
Imorgon kommer alexander hit från norge och firar sin 25 års dag med oss, wiie! På tal om norge så är det heeemskt allt som hänt där, men glad över att ingen jag känner är drabbad!!!!

Nu ska jag åka och handla, jag bad mamma om jag fick haha för att kunna hålla mig vaken, så nu har hon skrivit en liten lista åt mig. Måste göra nånting!! Snälla sara följer iaf med och gör sällskap.

whiskey o diesel

Mitt på dagen, under städningen i onsdags fick jag och mamma för oss att åka till småland lite sådär snabbt för att kolla på en hund. Vi fixade hundvakt åt ebba och kom inte iväg fören halv fyra på eftermiddagen. Framme var vi klockan elva på kvällen. Satt och babbla en evighet, kikade på vovven och köpte vovven. SPÖÖÖÖREGNA hela vägen hem så snabbt gick det inte. Hemma var vi halv sju på morgonen. Det jag egentligen vill säga är att jag har köpt en fin fin valp. Han heter Whiskey, är 12 veckor gammal. Border collie och australian shepherd. Lyckliga jag. Som om det inte vore nog med det så har jag fått en liten 8 veckors gammal kattunge av morfar också, han heter diesel. Supergullig. Jag äger alltså nu fyra djur, haha galet! Dessutom kom min moster och kusin i fredags också, dom har en liten chihuahua. Fem ljur springer alltså runt här hemma^^!!!

Aja. Idag har jag jobbat, kul vavava. Imorgon åker vi nog och handlar grejer till djuren och på tisdag eller onsdag blire GRÖNA LUND! Mys. På torsdag kommer andra kussen hit också, och på fredag fyller han år. Herregud.
Nej nu ska jag sova, måste passa på. Har inte kunnat sova ut ordentligt sedan vi kom hem den där morgonen och lille whiskey vaknar tidigt. Tur att jag har mamma haha. Ebba ligger också här bredvid mig och snarkar, det låter hääärligt!! Natti.


 Whiskey och Diesel! Mina små mirakel haha <3

städaaaa

Idag har varit en sego dag. Städade badrummet, sen tröttnade jag. Sitter och stirrar uppgivet på min klädhög som jag faktiskt måste ta tag i, suck! Är hungrig också, inte okej. Tänk vad skönt det skulle vara om man kunde slippa att äta när man inte orkar, och ändå bli mätt. Hmf. David är på biltema nu, och handla billiga bildelar haha. Det låter som om den är sönder och det är den såklart inte, det är bara en grej vid hjulet (vad det nu hette) som han skulle byta. Sen får jag köraaaa haha.
Om man skulle ta tag i städningen igen.. Måste iaf äta något först, jobbiiiiiigt.  Hade!

snabba ryck

Trodde aldrig att vi skulle hitta en bil till mig idag bara sådär. Men jodå. Jag har köpt en golf. Haha, en gammal golf. En vit golf. Jag hatar vita bilar. Men jaja, den är iaf en fräsch golf. Speciellt om man jämför med Davids gamla golf. Hehe. Jag är iaf hur som helst nöjd med mitt köp. Imorgon ska David till biltema, han har redan en inköpslista på småprylar som tydligen ska göra den fränare? Han får göra vad han vill, blir nog bra..


GÖÖÖÖLF!!

köpa bil snart lr?

Helgen har varit braaaaa. David var hemma i ferdags eftersom han kom hem så sent. Vi åkte runt lite här och var och JAG skjutsade honom till vårdcentralen haha. Sedan åkte vi till o'learys i sumpan för att skåla grattis till körkortet, vi åt såklart där också. David var hur som helst jättenöjd när han beställde en öl så att jag skulle köra hem. Och när han öppnade en öl i bilen har jag aldrig fått ett stoltare flin. Detg är jag som kör nu, David ska bli alkis?
Igår jobbade jag och det var hur dött som helst så jag fick sluta en timme tidigare! Passade utmärkt eftersom vi skulle fira malin. Trevligt som tusan och hon tyckte om presenten!
Nu ska vi äta frukost, duscha, gå hem till Davids föräldrar och förhoppningsvis hitta en bil till mig. Sedan snackas det om att dra till per och malin igen, där hon har släkten? Haha. Hon fyller ju föresten år idag så grattis igen till henne!! Hej hej.


så hade jag också körkort, niiiiiiice!

Hehehe, igår ljög jag en aning.. Om att det inte hade hänt så mycket. För jag gjorde körkorts teorin igår, kändes däremot bättre att berätta det idag eftersom jag gjorde uppkörningen i morse. Kl. 10.40 (?) fick jag beskedet att jag körde jäääätebra! Jag dom verkligen inte trodde att jag skulle klara det, trodde jag skulle vara för nervös haha. Och nu såhär i efterhand tycker jag att det känns väldigt onödigt att jag var så nervös, det var ju lätt som en plätt hihi. Måste dessutom skryta med att han sa att det inte är ofta han åkte med någon som körde så bra som mig, haha! Körkort alltså, sommarens mål är uppnåt.

Under dagen åkte jag och mamma till stan för bio och middag. Mysiiii. Såg unknown, jättebra film, sedan middag på ping pong eller vad den nu heter!
David är i sundsvall, eller på väg hem? Iaf så kommer han om några timmar hehe. Stackarn.

Nu ska jag njuta av en kväll fri från nervösitet och press på att plugga, så glaaaad!

halvvägs!!

Idag har det inte hänt så mycket........ Åkte med David till uppsala för att inhandla nya cross stövlar till honom bara. Det var väl det. Hehe.
Igår däremot var jag och mamma i i sumpan och körde lite, sedan åkte vi till kista. Handlade ett mobilskydd och en skjorta till David, snäll jag e! En present till malin fixade vi också, hoppas hon gillar det. Svårt det där med presenter!!! Aja, under kvällen tog jag med ebba till järva för att titta på David när han körde, frida och stefan kom också :))))

Nu är det film som gäller, sen SOVA!! Upp tidigt imorrn.


kattemisse

Västerås var nice, men vi åkte hem tidigt på kvällen ocg drog hem till per och malin istället. Så att per fick dricka öl haha. Trevligt var det hur som helst. Igår var vi och kikade på ett hus, som vi egentligen tyckte om men herregud vad slitet.. Renovering för 300 tusen typ? Haha big no.
Idag har jag tagit det lugnt och gjort lite teori, kört lite bil har jag gjort också. Snart kommer min bebis hem. Wiiii.

Sen så ska jag få en till katt också. Jättefin är han, diesel ska han få heta. Men han måste bli lite äldre först, och sen måste vi åka ända till morfar för att hämta honom hihi. Glaaad.
Nu kom David och slängde sig på mig, hejhej.

badat lite

Övningskörde lite idag, i sumpan och så. Sen på avfarten här i kungsängen hamnade såklart David bakom mig, gör mig så nervös hahaha blev helt svettig. Vi åkte iaf hem och tvingade på honom badshortsen, gick också hem till hans föräldrar och hämtade hans flipflop. Sen gick vi till lillsjön där han förvånade mig genom att hoppa i. Haha då blev ju jag också tvungen. Sen kom jag på att jag e halvsjuk men ääsh. Mysigt var det iaf. Ebba vägrade iaf bada, livrädd för att bli blöt stackarn. Snart är middan klar och imorgon blir det västerås. Förra året sov vi där i två nätter men det orkar vi inte med i år. Dessutom har David jouren. Får se om vi gör något ikväll, jag är mest sugen på film men vi får se!

söööööööööööööt

Är sjuk, fattar inte varför jag blir sjuk så ofta nu för tiden. Det är ju inte direkt kul. Jag och mamm var iaf på ikea idag. Och det var galet varmt ute, nästan lite för varmt när man är sjuk. Säger ju det, det ska aldrig vara rätt för mig när det är fint väder. Typ som en kod, att jag inte ska vara ute i solen eller nåt. Nu kollar jag på tv, inväntar min älskling.
Haha jag drömde om bieber inatt, det var en jättefin dröm. Helt crazy, han ville umgås bara med mig ensam hahah. Tänk om man kunde bli vän med honom på riktigt, koolish. Aja, två år sedan one time. SWAAAG!


“I think it’s okay if they take pictures” hahahahaha, oh my gosh. he is sooo freaking adorable. he is  not used to the fame and crowds at this time . this was just the very beginning. and when he starts to sing and when his fans start singing along..the look and smile on his face..he's like shocked. i will forever love this video and this little justin. #kidrauhlforever ♥

fläskis

Lite för mycket snack om hund nu men måste bara berätta om min fläskläpp jag fick igår när jag och ebba lekte och busade. Vi krockade helt enkelt, hon skulle hoppa upp och pussa mig men det gick lite snett. Hennes ena huggtand gjorde hål på min underläpp så det blev en fläskis, massa järnsmak i munnen. Imorse märkte jag också att jag fått ett blåmärke under hakan så antar att vi hoppade in i varandra där med. Det var det. Hoppas inte ebba har ont någonstans men det tror jag såklart inte! Körteori nu såhär mitt i natten.

pyrenéervovve

Mamma har också blivit galen och tänker också bara på hundar hela tiden, idag ringde vi till och med på en annons men den skulle någon annan få. En stor hund ja, en pyrenéer liksom. Måste man överdriva? JA. Haha nej men dom är så otroligt fina.. Så varför inte? Antagligen blir det nog ingen hund på ett tag, men jag måste få drömma lite.

Har övningskört idag också. Och precis kommit in från en liten lekpromenad med ebba. Hon vill va ute, när vi har godis med oss! Imorgon ska vi göra lite agility i håbo, får se om vi kommer ihåg någonting?

Nu ska jag ta mig till andra datorn och göra lite teoriprov..

star wars

Såg tidigare idag att star wars skulle gå på tv så jag tänkte ge det en chans men alltså fiiifan vilket skämt. Knasigt värre. Funderar faktiskt på att lägga mig innan den ens tagit slut, inte likt mig. Har iaf övningskört idag, massor. Mer blir det imorgon.
Jag har blivit lite galen tror jag, det ända jag tänker på är att jag vill skaffa mig en till hund, en kompis till lilla ebba skrutt. Tror hon skulle gilla det, jag med. Inte David men vill han bo i hus vill jag ha en stor hund som lugnar min rädsla för farliga saker. Haha egentligen är det säkert värre att bo i lägenhet om man tänker på säkerhet, konstigt att det inte känns så. Ett litet knirr eller knarr skulle nästan slå livet ur mig om jag skulle va ensam hemma. Men självklart vill jag ju inte bara ha en till hund för att jag ska bli mindre rädd, jag vill ha en roligare hund som VILL göra saker. Nog om det. Tror jag ska sova nu. Bredvid min bästaste David!!


Justin har rätt där, crazy är det rätta ordet. Underbara människa.

hungriiiiii

Som sagt så har jag jobbat hela veckan och igår ända till kl nio för att vi inventerade hela butiken, det var faktiskt kul men typiskt att jag jobbade igår. David och alla andra drog ut med malins pappas båt hela dagen. När jag träffade dom på kvällen var alla jätte röda och hade haft det jättebra. Så himla orättvist, nu har det varit fint väder en vecka, jag har jobbat och idag är det dåligt väder... När ska jag få sola egentligen?

Aja, mamma och pappa är hemma igen. Vi fick några fina presenter och min nya kamera är äntligen hemma igen haha. Nu är jag redan trött på att bo så här många igen men inga nya fina hus till salu inte.. Aja. Nu ska jag väcka min trötta David så jag kan få frukost någon gång!!!

RSS 2.0