Önskelista

-Röda converse
-Macbook
-Väska
-Presentkort till tatuering
-Lancome hypnose mascara
-Agilityhinder (hinder, tunnel och sick-sackpinnar)
-Harry potter böckerna (har dom tre första)
-En kokbok samlad med recept jag gillar av mamma
-Silverörhängen
-Ansiktskräm
-Underställ (tröja och strumpor)
-Grå adidasbyxor
-Träningsbyxor
-Träningslinne
-Borste till ebba
-Depalma jacka
-Neoprene crosshandskar
-Vindjacka för cross
-Miljömatta till cross
-Möjligtvis presentkort till skolböcker ifall jag kommer in

Det var nog allt. Inte så värst mycket faktiskt, plus att det mesta faktiskt är sånt som inte är svårt att få tag på så tror nog jag kommer att få det mesta. Utom datorn då såklart.
Åh vad jag längtar till julafton nu.

körortsteori

Japp, nu ska jag plugga körkortsteori. Att jag aldrig orkar, vill ju liksom ha det där körkortet nu.
Men a.
Jag och mamma var på ikea idag för att hitta en mysig låda eller likande till katten och hennes bebisar så hon är trydgg när hon ska föda dom. Vi gick runt där i evigheter för att hitta det perfekta men det slutade med att vi för ovanlighetens skull hittade en jättebra grej på rusta som vi sen ska använda som bur till ebba när vi åker bil.
Köpte också med mig en kattsäng som man hänger över elementet och en ny trimmer och boll till ebba.
Lyckat.
My god så jag längtar efter små söta gullisar.

stökigt

Usch vad stökigt det är här i mitt rum, grejer nästan överallt. Jag har liksom lovat mamma att städa skiten ur rummet innan första advent. Alltså skura golv och damma och allt! Bläääääääääää. Men ifs passar det väl bra att ha det lite fräsch till julen.

kallt

Helgen har vart nice, var som sagt i kista med älsklingen i fredags och åt äcklig middag och kolla på due date. Den var asnice iaf. David var på knashumör som gjorde mig lycklig så vi gick runt där och såg allmänt konstiga ut heheh.
Igår jobbade jag på indiska vilket var bra, sedan åkte vi hem till john och michelle och hängde lite med dom samt lia och per. Trevligt.
Och nu sitter jag här och hoppas att David lyckas sälja sin bil, han är liksom och träffar en typ från dalarna så han borde ju köpa den tycker man. Innan var vi en lång sväng i barkarby och gled runt i affärer. Jag kom också på hur mycket bra saker som finns på rusta, ska bli min favvoaffär när vi flyttar. När nu det blir, haha..


skynda mig lite

Jag och David ska till kista ikväll, vi ska äta och gå på bio. Ska bli skönt.
Så nu måste jag väl fixa mig lite, duscha och så. Så jag iaf blir lite fin för en gång skull..

Missekatten har iaf ungar i sin mage, vet det helt säkert nu för mamma kände hur dom rörde sig när hon la handen på hennes mage. Så himla mysigt, hoppas bara vi hittar bra hem till dom, annars får jag behålla allihop.

Duschen nu.


Den dagen jag fick henne, snart ett år sedan.
Tänk att hon ska bli mamma, min lilla bebis haha.


tingeling bli mamma?

Min söta lilla vackra katt börjar bli tjock om magen. men hon äter inte mer än vanligt. Dessutom får vi knappt lyfta upp henne längre, eller klia henne på magen. Hon som älskar sånt egentligen.
Så nu tror vi att hemmet ska bli fyllt av kattungar snart. Guud så mysigt.

Idag var sista dagen på jobbet, så nu kan jag nog skriva vart det var. Café coppola i gallerian. Skönt att slippa, nu blir det kära Indiska ett par veckor iaf, sen får vi se.

Jag e hungrig, middagen mamma gjorde blev lite misslyckad så fick knappt i mig något. Men känns lite sent för annan mat nu så får lägga mig utan ändå.
Imorrn får vi se vad som händer, kanske träffa någon vän, vem vet?


myskväll

Blev tacos till middag och sedan sitta i timmar vid bordet tills kroppen stelnade och bara babbla, om allt och inget. Om skolan och studenten, saknar det lite. Allt klagande på hur jobbiga dagarna va bara för att man hade en egentligen skön håltimme. Det var så bra på nåt sätt.

Nu har jag kollat på film igen. According to greta som var ganska dålig faktisk, trodde jag skulle grina läppen av mig men ne inte ens en ända tår. Tråkigt haha.
Sovdags nu puss o kram skumbanan.

i väntan på er

all i want is you - barry louis polisar
anyone else but you - the moldy peaches

Väntar liksom på emma och evelina, vi ska laga tacos här och kanske mysa lite.


dumma tpb!!!

Intervju idag, känns helt okej men tror inte jag kommer få jobbet.
Sedan vänta på Davids jobb tills han sluta och vidare till kallhäll för att köpa lite crossprylar.
Hem till maten och vidare till teven där vi fastna framgör ung & bortskämd. Shit vilka idioter till människor, speciellt föräldrarna som tror att det e bra att göra allt för dom.
Jag vill se according to greta nu nu nu men neeeej då för mitt internet eller vad det nu är funkar inte. Så får väl vänta tills imorgon ändå.

Helgen var ledig och skön. Jag och David tog våra crossar till arlanda och det var inte lika skönt, fan vad jobbigt. Kul däremot.

Känner att jag lika bra kan lägga mig men är säker på att jag inte kommer somna, har liksom lyckats vända på lite halvt på dygnet. Vi får se.

Indiska ringde mig (Y)

E dom inte sötaaaaaa!

 

seg men skön dag

Blev ingen träff med emma och eve, det dumma vädret var ivägen. Så jag har bara suttit hemma och glott på teve hela dagen, från tolv till typ halv sju. Då kom David hem och vi lagade tacos. Sen när han gick och sov satte jag på en film så det har blivit massor sitta i soffan idag.

Snö är härligt! Till och med ebba tycker det är kul att va ute nu, hon som hatar att gå ut annars. Så nu är det lite extra kul att promenixa med henne, när man märker att hon uppskattar det istället för hatar det.

Imorgon jobbar jag, börjar inte fören tre men får nog ändå vara ute i god tid i det här vädret..
Dags för refrängen.. Borsta tänderna så att såret i mingipan spricker och börjar blöda, ta salva på såret så att det bränns och kräma in mina utslagiga händer. Jag älskar min hud just nu!

juno

Emelie kom hit idag för att promenera med mig och ebba. Slutade med att vi drog ett träningspass på frískis och kände oss superstolta. För seriöst, jag måste börja träna igen. Inte för att jag är tjock eller så men man känner sig så duktig och nyttig när man tränar så måste börja igen.

Imorrn ska jag trädda emma och evelina. Har inte riktigt bestämt vad vi ska göra men det ska bli kul att träffa dom, nu när jag tänker efter var det fan stört länge sen jag såg evelina så det ska bli skitkul!

Usch vad klockan drog sin väg, skulle bara kolla på en film för ett tag sedan, och nu blev den ett. Snart.
Såg på juno, den var bra tycker jag.

Hejdå.


japp

Jag har världens finaste bästaste mysigaste gulligaste underbaraste älskling.
Du förstår mig så rätt, något som du säkert inte tänker på men det bara är där. För jag är faktiskt lite annorlunda men du tycker det är bra, och det gillar jag.
Ville bara säga det.


Jag älskar dig <3


härliga helg

Bortsett från att jag jobbade idag var helgen grym! Igår var jag och David som sagt i stan, blev inte som vi hade tänkt men det är sånt som händer ibland.. Att man lyckas gå åt helt motsatt håll när man ska hitta till en affär som låg sjukt jävla off! Så då blev det ingen affär. Dessutom var det just därför vi åkte till stan, för att hitta den dumma affären.. Men jag hade mys ändå, för min pojke är såååå romantisk (eller?).
Han försökte iaf, min älskling poss poss.

Inflyttningsfesten var grym! Jakans koolaste lägenhet med koolaste ägarna. Tråkigt att vi drog hem så tidigt bara, dumma jäkla jobbskitbajskorv. Aja.

Och nu har vi sett på toy story 3, den va väl si sådär bra haha. Nu ska jag kolla efter jobb på ams......................................................................................................:D


måste bara...

visa min lilla skatt.
Hon kom och lade sig bredvid mig i soffan och såg allmänt "sötast i världen" ut.
Vackraste finaste.


äckliga dumma onda mensverk

Letade igenom några skateaffärer efter jackan men ingen hade den, men vad borde jag väntat mig. Den är ju faksikt ganska speciell så..
Det gick iaf bra på jobbet idag, speciellt när jag inte ska jobba imorrn för då hade jag något att se fram emot.
Ledig på en lördag, känns som år och dar sedan sist. Så imorrn ska jag och David åka till stan och bara ta det lugnt och ladda inför emelies och figos inflyttningsfest! Ska bli grymt. Utom att jag jobbar på söndag vilket suger.

Har bestämt mig för att börja träna igen. Tror jag ska ta ett pass nu på tisdag och verkligen försöka börja träna typ två gånger i veckan som förr. Ska bli riktigt skönt, inte att träna asså men att inte känna sig dålig och onyttig.

David ligger som vanligt att sover, för han ska upp kl 8 imorrn för att hinna åka lite cross innan vi ska iväg. Och jag borde faktiskt lägga mig jag med, är megatrött. Men drar mig så jag slipper kräma in mina onda koppor med kräm. Svinkoppor borde vara förbjudet, gör så jäävla ont med prickar som utvecklas till sår. Plus att jag ser ut som ett monster på det.

Aja, gonatt..


vill ha!

Emelie kommer sakna mig, klart jag kommer sakna henne också. Det är typ det värsta med att behöva sluta jobba där.. haha!

Hittade en jacka och ett par snowboardbyxor jag vill ha. Ska in och kika i affärerna imorrn med David och se om dom har dom så jag kan testa..
 
Om jag inte åker nu innan jag börjar.. :D

myspysbäst dag! nästan.

Jag blev iaf uppsagd i söndags, för de inte har tillräckligt med timmar att ge mig. Så får jobba extra till jag hittar något bättre. Men det gör mig faktiskt ingenting, verkligen! Jag menar.. Det är sämst betalt, måste jobba typ varje helg UTAN OB!!!? Och allt är bara cp på det där stället. Och stress, stress och stress... 
Så nu söker jag nytt, ska bli skönt faktiskt, att komma till ett seriöst företag igen, om jag lyckas skaffa mig ett så klart.
Iaf så var jag på en intervju idag, det gick väl helt sådär okej kanske. Var tvungen att gå upp 05.30 imorse bara för de, men de e klart. Efter det åkte jag iaf tillbaks till stan och gick till jobbet o snacka skit med dom. Sen från typ kl 11 gick jag bara runt och väntade på att emelie skulle sluta så vi kunde hitta på något. Drygt att vänta till 15.30 men lätt värt det. En fika med emelie liksom, får man inte gå miste om! Däremot har jag grymont i fötterna nu, gick runt i mina hårda boots hela dagen, men får skylla sig själv!

David hämtade mig på stationen sen och lagade middag till mig, han var på jättemysigt och glatt humör idag så han till och med ville gå ut på en långpromenad med mig och ebba. Fast villkoret var att han fick köpa godis också, SÅ KLART! Min tjockis <3 Och juste, igår räknade vi ut att vi varit tillsammans i 2 år och 7 månader nu, underbart.

Och nu märkte jag att ole ivars spelas upp på min spotifylista, varför ens ha dom där?? Lite sköna är dom ifs..

RSS 2.0