YES!

Nu äntligen är det klart! Alla uppgifter är inlämnade och alla prov är gjorda. En sån där jätteskön känsla i hela kroppen, jag har liksom i ngen aning om vad som kommer hända nu med mitt liv. Ska jag plugga eller inte? typ så. Men det gör inget för skolan är jag så jävla less på nu.
Iaf så tar vi studenten om en jävla vecka, fattar det typ inte ens.

På tal om studenten så skulle jag och mamma åka och köpa en platt/locktång som alla säger är jättebra idag till mig. Som jag hade tänkt använda nästa fredag. Men den fanns ju inte på ett enda jävla ställe, bra lär den väl va isf men asså. Åh jag vill verkligen ha den! :((((( haha.

Imorrn åker jag mamma och pappa nästan till norge, vi ska till morfar som bor vid gränsen. Sedan på söndag så ska vi på konfirmation i norge. Ska titta på kusinen som ska komma till kyrkan och sen vet jag inte riktigt, lite mat och så sen ska vi hem igen. Samma dag haha.
Djuren då? Usch stackars mina små älsklingar. Men dom kommer att klara sig, det är ju trots allt bara ett dygn.
Iaf så försöker jag att intala mig att det BARA är ett dygn hmmm stackars katt!
Och så är David inte hemma heller, han är på barnens ö med jobbet haha. Ett kolloställe typ, känns ju logiskt till vuxna karlar! Men de nice. Iaf så är det tråkigt att inte ha med honom, som det var tänkt.

Om man borde packa lite kanske, finns ju inte så mycket att packa men, ska i alla fall ha med mig en jättefin lila klänning som mamma sydde till mig förra sommaren. Äntligen finns det ett tillfälle att ha på sig den haha.
Såååå vi hörs väl, kommer typ dö av tråkhet i helgen men vi får tänka framåt. För nästa jävla helg smällere haha!!!!!!!

galet

Kom på en grej, blev lite chockad faktiskt..
Vi ska bo minst TRETTON stycken hemma hos mig i några dagar där vid studenten!!
Asså det är helt galet, alla dessa norska saker som kommer, dock gör det inget för jag är glad för det..
Men asså, heidi björn och dina tar mitt rum, elin cato och cecilie tar mamma och pappas. Mamma och pappa ska sova i vardagsrummet med lisbeth och amadeus. Sen jag David och tina tar husbilen haha.
Men det blir nog chill. Dom kommer ju för min skull så haha!


Sen har jag psykologiprov idag också.. multimediaprov imorrn och psykologiprov på torsdag igen. En uppsats i religion och samhäll och en uppsats i bara religion, tills på fredag. Love it!

Känner att det blir mycket tjat om skolan och studenten nu, men det är fan det ända jag tänker på asså haha!
I helgen ska jag iaf åka nästan till norge med mamma och pappa, vi ska till morfar som bor vid gränsen, sen på söndag ska vi in i norge på min kusins konfirmation och sedan åka hem igen på kvällen.
Jag har aldrig övningskört med både mamma och pappa i bilen förut, men det ska nog gå bra säger vi, bara inte båda lägger sig i!

Nu borde jag nog göra mig klar så jag inte kommer försent!
Mmpwua!


det närmar sig!

Hallojsan!
Sitter hemma hos David, vi ska göra milkshake till söndagsfilmen hehe gottit!
Hans katt kom nu också och går på tangenterna om han inte blir klappad...

Jobbade igår, så blev lugnt i fredags och igår cykla vi hem till pers nya lägenhet i brunna o hälsa på, trevligt!
Idag var det bara tråk, skulle egentligen åka cross men när vi väl kom dit och startade igång den för att åka iväg, så dog den efter 20 meter :(
Felet har han inte ens hittat så de e lite tråk!

Veckan kommer bli sjukt jävla jobbig! Trodde jag hade fyra grejer kvar nu bara på en vecka, men i fredags fick vi reda på att vi ska få ytterligare en uppgift så den där jävla läraren förstörde typ mitt liv för stunden, det enda jag kan se nu som är positivt är att studenten närmar sig, sjukt jävla fort! Vilket också är sjukt jävla positivt! En vecka kvar sen blir det chill!

Om man inte ska gå och vara med David nu!
Tjoppa!

alltså omg!

Hittade några gamla bilder på ebba när hon va lite mindre.





snart du igen

Jag blev helt chockad nu när jag kollade på min lista med alla skoluppgifter som ska va inne, har bara 5 saker kvar!!! Av typ tusen känns det som, nu kändes det iaf lite lättare på axlarna haha.
Helt crazy att vi tar studenten om exakt 15 dagar!
Börjar kännas lite läskigt nu faktiskt haha.

Annars har det inte hänt mycket idag, satt kvar tre timmar i skolan och jobbade med en uppgift, kom typ ingen vart men det få gå ändå..
Gick hem och lagade tacos med min far, efter det gick jag en promenad med ebba. När vi kom hem duschade jag henne och alltså fy fan vad hon hatar mig när jag gör det. Stackarn.. Men hon kan ju inte gå hur länge som helst helt oren och äcklig.

Jaja, nu borde egentligen jag också duscha och antingen plugga eller städa mitt dumma rum. Förstår inte, det måste finnas ett ont spöke här inne som slänger kläder överallt hela tiden.. Riktigt så är det väl inte men, nåt sånt iaf!

Imorrn kommer David hem igen, helt sjukt att jag inte åkt dit för att hälsa på honom, herre gud var desperat jag låter nu! Men det är faktiskt jättetomt när man ska sova, jag blir nästan rädd när jag är helt själv haha.
Men det ska iaf vara jättemysigt att han kommer hem igen. Undrar vad vi ska hitta på, en bio kanske?

Om man inte skulle slänga sig i duschen kanske, så hinner håret att torka inna jag ska sova också, smart man e!


Det va faktiskt första gången jag körde på en bana, så skratta inte.
Det var ifs en väldigt liten bana dock... (a)
Den där svängen är ond, för det var bara där jag ramlade. 
Hela tre gånger!


snark!

Har varit med Indiska folket ikväll, åt middag på en restaurang som heter "underbar", men om maten var så himla underbar vet jag inte. Dock tyckte alla andra att det var sååå himla gott så det är väl något fel på mig antar jag..
Är iaf hungrig nu igen (a)

Annars känner jag mig ensam och är jätte chockad över hur jag klarar av att vara uppe så här sent, hahah som jag alltid var förr dock..
Med David har vanorna ändrats men så fort han inte är här försvinner dom...
Fy som vi saknar honom, iaf jag.
Men på fredag så får vi ses igen, i sex dagar till han drar iväg med jobbet och jag drar till norge..

Hade prov idag också, gick väl helt okej tror jag! Hoppas på det iaf, nu är det "bara" sex saker kvar att göra, tre prov pch te inlämningsuppgifter.. På typ tio dagar, herre gud!
Men det orkar vi, det är ju trots allt det sista jag gör i skolan nu på nåt år så nu får jag orka!

Dags att lägga sig kanske, så jag inte somnar imorgon på psykologin!

Gonatt.

skoltrött

Sjukt skoltrött, men det är lugnt. Bara arton dagar kvar nu så jag klarar mig!

Är så lycklig för att våren är på väg! Har liksom shorts på mig idag, hur underbart som helst!
Är ganska konstigt att jag sitter inne, men väntar på skjuts från min älskling som slutar nu så han är här när som helst!
Vi ska slinga hans hår idag, mitt gjorde vi igår. Haha kul med lite blonda slingor i hans mörka hår. Vi får se hur det blir!
På tal om David så ska han resa bort från imorgon tills fredag. Han ska på kurs med jobbet. Tråkigt tråkigt...
Men på ett sätt är det ganska bra för då kan jag verkligen plugga ordentligt, däremot är det synd att han bara är i södertälje så jag bara kan ta tåget dit om jag känner för det.
Vilket också säkert kommer hända för jag är så less på skolan, men ska verkligen försöka att stanna hemma! Annars hamnar jag efter.

Ne nu ska jag nog gå ut och sätta mig i solan och vänta på min älskling.

Älskade underbara!


trött elr?

Kom precis hem, jag och David har varit med john under kvällen. Cyklade bort till hans föräldrar fyfan säger jag bara!!! Vi blev tvugna att åka till verkstan för att fixa min chopper haha, den har varit så jävla jobbig att cykla på eftersom att sadeln har suttit för långt fram. Så David tog på sig projektet och fixade lite, så hamna den längre bak. Nu går det iaf lättare att cykla haha! Tack bebis! :)

Är sjukt jävla trött! Jobbade från 10-18 igår och 8-14 idag så gick upp halv 6 idag.. Och igår!!! fan vad arg jag är, fortfarande. Tåget miffade upp sig, så kom till jobbet 40 min efter jag börjat, 70 min senare än när jag skulle vart där...

Aja, helgen har varit bra annars, imorrn ska jag nog slinga håret, plugga och försöka städa lite, får se hur det går men. Plugga måste jag iaf, prov snart!

Nu är det läggdags!
Måste bara påpeka vilket UNDERBART väder det vart idag!! Herregud vad glad jag blev när jag gick ut efter jobbet, stannade i stan en stund och handlade shorts och en t-shirt som jag bytte till hehe!
Nu ska vi sova haha, gonatt!

huh

städa blev det inget av, visste väl det hehe!
Kollade på dr. phil istället, det är egentligen ganska bra tycker jag!

Visade mamma hur man skannar in bilder med min filmskanner, hon ska börja fixa studentbilden haha, lite nervös för vilken bild hon ska ta, men jag vill ju inte veta så får väl skylla mig själv!

Nu ska jag gå till parkeringen där David hämtar upp mig.

En liten tjej på nio år kanske, länge sen asså.

skolan

Sitter i skolan och har jobbat med något domstolsbeslut. Hur svårt som helst tycker jag!
Ska väl gå hem snart, gå ut med hunden och sen städa lite. Om jag orkar hehe..
Men borde verkligen för vem vet vad som händer imorgon.

Har nu nio grejer i skolan kvar att göra tror jag, så jävla drygt!
Fyra prov och fem skrivuppgifter. Plus lite småläxor här och där.
Jaja, livet är pissit ibland. Men snart är det studenten och då blir det nog ångest istället!
What to do what to do!

Jag jobbade i lördags, fyfan så trött jag var. Trots att jag la mig i tid. Efter det träffade jag mamma i stan, vi åt och handlade en bikini och en klänning till mig. Sen blev det raggarfest haha, va inge kul för michelle blev typ sjuk eller nåt och var tvungen att stanna hemma. Plus att jag höll på att somna haha!
Igår blev det bara lugnt med älskling, först hamnade vi i soffan framför teven halva dagen tills han blev hungrig. Då åkte vi till jakan och åt mackor på tastys, handlade rätt storlek till min bikini och köpte en bilstereo till David.
Sen middag och film hos mig på kvällen.

Nu kommer mamma med ebbsan och lämnar av henne så jag ska åka longboard med henne hem haha!
Vi två asså så jävla bra haha!

tasty's idaaaaag!

Ovanlig valborg må jag säga. Mösspåtagningen först, och det var verkligen det töntigaste jag vart med om i hela mitt liv! Sjukt jävla onödigt och jag fattar knappt grejen!
Aja, annars mådde jag ganska dåligt på kvällen så jag och David satt bara hemma och var tråkiga, tog en runda till brasan på longboarden och cykeln bara. I värsta ösregn.

Igår var jag iaf med suzanne, vi åkte till täby för att köpa en barnvagn åt henne. Vi hade sån himlans tur på ditvägen även fast det var mycket att åka. Buss tåg tunnelbana roslagsbana och buss, allt på en och samma tag liksom haha! Hemvägen var dock inte lika rolig, vi missade först bussen som bara gick en gång i timmen, sen var busschauffören världens största idiot typ så då blev vi arga också. Sen hade roslagsbanan precis gått när vi kom fram till den haha! tbanan och tåget gick bra men sen väntade vi i 20 min på bussen haha! Och så glömde vi trycka på stopknappen på bussen så var tvungen att gå värsta långt när vi väl var hemma!
På kvällen stannade hon iaf kvar här och åt med oss, david kom också när vi skulle kolla på film, men han somna.

Idag ska jag iaf städa nu, sen ska jag iväg till jakan och träffa belma. Vi ska fika, mycket ovanligt hehe!


RSS 2.0