31. mys då!

Kom precis hem från jakan, har vart på tastys med belma. Sjukt bra!
Åt å grejer, nu är jag proppmätt! Du är bra vän, vännen min.



Nu ska jag alldeles strax duscha och sedan kolla på idol för en gång skull, medan jag väntar på att min gulliplutt haha ska komma hem från sin "meckdag" haha!

- Gose grisen :)
- Haha vadå? :)<3
- Tycker om dig :*

Puss på dig min lilla fjärtunge jag tycker om dig åsså juuuuu! Hihi!


30. söndag är bajs

Har fått tillbaka min dator nu! Känns hur bra som helst, snabb är den också!
Fast måste ändå städa idag, så vet inte om jag kanske hinner installera alla jäklarns program och så.
Mitt rum är verkligen jättestökigt, förstår inte hur jag alltid lyckas med det.
Vi förlora igår, haha ovanligt va! Nu är det max två träningar kvar och en match, sen säger jag hejdå. Pallante mer.
Igår kväll blev det mys med älsklingen bara, vi drog till copp och handla gott. Sen skulle vi kolla på waterboy men jag hann nog inte ens se halva filmen fören jag somnade. Tokigt det där, hihi..
Så tjugo i elva väcktes jag av att min gulliplutt typ lyfte mig ur soffan och puttade mig till badrummet för att borsta tänderna, haha jag somnade SENAST tjugo över elva. Men det är mys hihi.


Bjuder på den.
Poss!


29. fuuu

Har precis varit med mamma på ica och hämtat ut mina program från posten. Asnice!
Träffade David där så vi handlade frukost och öl så jag åkte hem med honom..
Middag handlade vi aldrig då det bara blir typ pizza lr liknande sen.
Skulle egentligen vara med jessica idag men känner inte att jag mår speciellt bra så vi får se hur det blir, vore synd om jag bara ska vara hemma och lata mig ikväll.

Imorgon är det valpkurs, igen. Sedan match med ett stort suck. Kvällen lär ju bli ika seg som alla andra lördagar jag har den där kusren med tanke på att jag måste stiga upp halv åtta.. Men det blir nog bra, ska iaf va med David, hoppas bara inte vi ska kolla film hos john och michelle, jag somnar ju bara och det är ju lite lamt. Skulle va kul om vi kunde hitta på nåt annat nån gång. Själv vill jag bowla bara för jag är så bra påt.
Med tanke på michelle, så tog hon körkort igår! Snacka om avis jag är!!!! GRATTIS till dig hihi.

Visst ja, var ju i kista med jossan jullan och sara i onsdags, sketa mysigt! Tack för allt mina vänner, haha!
Åt god mat och gick på bio, the ugly truth som var sjuuuuuuukt mega grymt rolig! Yey.

Såååå, nu hade jag skrivit lite till här.. Nu kan jag gå och ta en snabbdusch, chilla ut med hunden och möta pälsklingen och sen hoppas på att må bättre så jag kan åka till pessi!

Poss! (bara för jag tänkte på dig jessica;))


Du är så söt min lilla vän!<3


28. siiiiiiiiimma

Nu har jag precis ätit mackor, och för en gång skull var det gott! Det har hänt något med mig som gör mig äcklad på morgonen.. hihi.
Alldeles strax hämtar david upp mig och vi ska åka och simma, haha bara för att vi är så duktiga. Me like.
Sååååå jag måste gå och packa nu, tjopedo.


Din pappa är snäll, han fixar min sega dator så den blir snabb o bra wiiii!


27. jobbigt

Jag stannade hemma från skolan idag, men det var för att jag vaknade i natt och kände mig inte alls bra. Dessutom var mamma på akuten igår och kollade var som var fel med henne. Hon har känt sig snurrig (så att hon knappt kan gå) och illamående i några dagar nu. Ungefär så som jag kände mig i natt. Dom på akuten sa iaf att det inte var något farligt, det var något virus som satt sig på balansen.. typ.

Så nu småstädar jag lite, väntar på att få harvesta och funderar på att baka. Det vore niiiice!

Det är så kul för jag och David har börjat simma en gång i veckan, haha! Känns konstigt men väldans bra så det är sweet!
Ikväll händer nog inte mycket, jag måste nog ta det lugnt och känna efter hur kroppen mår. Och så är det ju valpkurs klockan 09.00 imorgon bitti. Vi har varit där två gånger nu och inte för att skryta men.. haha jag och ebba har varit bäst båda gångerna! "Jag har ju sån bra kontakt med min hund" så att vi till och med fick göra lite annorlunda än dom andra, så jag är nöjd!
Hare gött!

Nej juste!! Vi har pratat om en ny kissemisse, men ebba är för vild just nu för det så idag sa mamma att vi kanske ska hitta en vuxen katt som behöver ett nytt hem. Så vi får se..
Inte för att jag inte saknar dig elvis, jag vill knappt gå ut nu för att du aldrig finns där mer.


Nu när hösten ändå är påväg kan lika bra vintern komma!


Elvis älskling

Till minne av elvis:

I Torsdags, snart en vecka sedan, satt jag i Davids rum och kollade på tv medan han testade kläder inför fredagen då vi skulle på hans farfars begravning. Mobilen ringde, "åh nu ringer hon igen för att kolla att allt är okej..". Men nej, mamma ringer för att säga att elvis blivit påkörd och att han ligger på djursjukhus i bagamossen. Jag trodde jag skulle svimma och lämnar över telefonen till David som får prata med mamma. Sedan springer vi nästan till min parkering och väntar på mamma och pappa. Resan dit kändes som en evighet, vi visste ingenting mer än att han var skadad och att de ville att vi skulle komma "på en gång!"
Vi väntar och väntar och väntar, tillslut tog de in oss till ett rum där vi fick vänta och vänta och vänta ännu mer. Äntligen kommer han, min lilla katt, i en såndär kuvös, och jag såg verkligen hur ont han hade! Det sved i hjärtat när han knappt kunde vända på sig och att jag inte kunde hjälpa honom.
Vetrinären säger att han kommer bli bra, att elvis ben har låtsnat från höftbenet och att de kommer sätta tillbaka det dagen efter när elvis lugnat ner sig lite. Det värsta som kunde hända nu var att de blev tvugna att opperera honom. Så vi lugnade oss och åkte hem.
Begravningen kom som självklart var riktigt jobbig att gå igenom. Jag var väldigt orolig över den finaste katten i världen men kunde inte göra något så jag försökte att inte tänka på det, "han skulle ju bli bra".
Kvällen kom och vi åkte till kista med john och michelle för middag och bio. På hemvägen ringde jag mamma och frågade hur det var med honom och HON VILLE INTE SVARA?! Hon sa att vi skulle ta det när jag kom hem!!!!
Jag bröt ihop men samlade mig, ringde mamma igen och ville att hon skulle säga vad som hänt! Men nej jag skulle komma hem först. Det klarade jag inte av så jag frågade,
- Men lever han?
- Nej.
Jag hade tur att David fanns där.
Resten förstår väl alla, jag har inte kunnat samla mig sedan i dess och jag orkar inte mer. Jag vill ha han här, jag vill se honom komma hem igen efter en hel dags äventyr. Jag vill se honom leka med ebba, ligga i min säng som en kung och jag VILL känna mig orolig över att något hänt honom och jag VILL känna mig orolig över att han aldrig kommer komma hem igen. För det kan jag inte vara längre och hem kommer han aldrig komma.
Jag har tårar i ögonen och det gör ont i hjärtat. Du blev bara 14 månader och 25 dagar gammal och jag saknar och älskar dig alltid!
Jag hoppas och tror faktiskt du kommit till din favoritmamma igen, älskade beauty som gick bort för inte ens ett år sedan. Jag saknar mina älsklingar, och det är jobbigt varje dag, mer än någon kan förstå.


Vi fick elvis 27 juli 2008, då var han sex veckor gamla och vi matade honom med välling från nappflaska.























Tre av mina fyra älsklingar, två är borta, två är kvar..






Sista gången jag såg honom. 10 september 2009 och han gick från oss dagen efter.


25. wwwwö

Jobbigt med måndag! Men det gick bra även fast vi fick sitta kvar på lektionen, herregud!

Annars va ace inte det bästa, haha! Eller så var det jag som var sjukt trött och sjukt otaggad, men njaa jag tror inte jag gillare bara för att alla andra gör det. Haha!
Hemresan fick jag lösa ensam, sen fick jag och mamma hämta min knäppa pojke och hans två vänner som lyckats ta sig till akalla? Haha!
Så igår blev det bara en lååååååång promenad med ebba och David. Myspys kan man tycka!


Hemma hos michaela i lördags!
Jessi jag och fille


24. valpen

Vi la oss megatidigt igår, haha! Vi bestämde att vi skulle massera varandra så tjugo i tio la vi oss i sängen. På en fredag? Hihi.
Fast det var lika bra för jag var grymt trött och jag skulle ändå upp halv åtta idag.
Första valpkursen började idag klockan nio och det gick jättebra! Jag fick till och med beröm för att jag kunde det där med hundar, haha vissa är tydligen födda med det och jag är en av dom. Så nu blev jag lite speciell också, yey!
Ikväll ska vi till ace, låter bara jobbigt för min del och är inte alls taggad. Men alla andra verkar va jävligt taggade så det blir säkert kul ändå!

Nu hade jag tänkt försöka börja skriva ett cv, sen ska jag nog powernapa lite med min gowsing ifall jag ska orka med en hel natt!
Tjobrää!


Miiiiiin gowsing. Och bästa hunden, idag iaf! 


23. fredag

Beckfilmen igår var faktiskt bra, så det var ju nice, haha!
Vi åt på levinsky's och handlade till mig. Ett par skor från din sko och ett par skor och en väska från bianco. Och så blev det en tröja från carlings.
Fast nu är jag PANK! Fick pengar av mamma igår, plus att jag hade massor av kontanter hemma. Har nog aldrig gjort mig tom på pengar så snabbt förut, hihi. 

Äntligen är det fradag och ikväll ska jag och David vara snälla mot mina föräldrar och laga taco till middag, astaggad!!
Sen får vi se, lutar åt att det blir en lugn kväll med tanke på Davids sjuka kropp. Plus att vi inte vet nåt bättre att göra haha!

Och nu måste jag städa, åfyåhå!


Bilder på skorna jag köpte! hiihu


22. känner inte igen dig på bilden älskling

Jag och David ska till kista ikväll. Vi ska shoppa (eller jag ska shoppa), äta gott och avsluta med bio.
Jag var snäll nog att säga att vi kunde se på den nya beck-filmen. Hoppas han blev glad för jag tycker inte alls om beckfilmerna egentligen.
Jaja nu måste jag fortsätta jobba med den skumma megatråkiga uppgiften vi fått i mediekommunikation.

Och idag blev vi ett år och fem månader gamla<3 lr nåt.


I love you baby.
kiss kiss!
haha
<3


21. yoga e tufft

Efter skolan idag åkte jag jessica och mamma till lillsjöskolan och provade på yoga, haha!
Det var.. speciellt. Men jag tror nog vi ska fortsätta?
Så det blir nice.
Det roliga var att man ska andas på ett vääääldigt speciellt sett, och det låter sjukt kul när man hör andra nu när inte vi kan det riktigt själva. Hihi!
Efter skjutsade vi hem jessica och på hemvägen åkte jag och mamma förbi restaurangen "house wii" (eller hur det stavas?) och åt massa gott! Mysipysi.
Och nu kommer strax David så tänkte ta mig en dusch så man blir lite fräsch.

Stackarn, han är sjuk nu. Bara för han var snäll och sov med mig trots att jag var mega sjuk i helgen. Men jaja, hoppas han inte blir sjukare, för imorrn ska vi ju på bio o grejer!
Och från och med nästa torsdag ska vi ju börja simma tillsammans en gång i veckan, hoppas bara att det blir så. Haha.
Tjohej på dig din lilla leverpastej!


jessipessihonesnäll,förhongillarkaramell!


20. jobbigt

Det var meningen att jag skulle till skolan idag, men vaknade klockan 02.46 inatt av att jag var helt snurrig och det kändes nästan som om jag skulle spy. Men det klarade jag mig ifrån, tur!! Jag gick ifrån älsklingen och la mig på soffan i vardagsrummet istället. Det är så skönt att sova där, haha. Mamma var fortfarande vaken också så där hade jag lite tur, hon är så bra på att ta hand om sjuklingar.
Sedan vaknade jag igen av att David bäddade mig med mitt täcke han hämtat, riktigt mysigt! Sedan stack han till jobbet och jag somnade om.
Iaf så mår jag bra nu och tänker nog ta mig till skolan efter lunch. Eller bra och bra, jag har ingen feber längre. Så vi får se hur det går.

Igår beställde jag och mamma äntligen alla program som hon sagt att jag ska få. CS4 Indesig, photoshop, illustrator, flash, dreamweawer, soundbooth, premie pro m.m. Så nu är det bara att vänta.

Ikväll blir det nog mys med pojkvän, stackarn jag har nog smittat honom. Hihi.
Nee, nu måste jag duscha och gå en sväng med vovven!


Ebba ebba ebba ebba ebba ebba lilla vän.
Du får inte rymma vilket du nyss gjorde, fyy!
Tur att grannen såg dig, haha lilla busunge!
På lördag ska vi ju börja på valpkursen kl. 9.00 heheh..

 


RSS 2.0