härligt!

Mina kusiner kommer hit från norge idag, och moster. Alexander, amadeus och lisbeth! Ska bli riktigt kul.
Känns lite konstigt dock eftersom jag inte har träffar alex på år och dar.. Och något måste vi ju hitta på men jag har ingen aning om vad! Haha men det löser sig.

Och så på lördag vet jag fortfarande inte vad som händer utom att jag och min sötnosiga älsklings David har varit tillsammans i två år då! Det känns tokigt, men bra. Så klart det känns bra, jag är glad och han är glad och vi tycker om varandra megamassa.

Aja, börjar klockan 10 så nu ska jag borsta min hund och sedan duscha oss fräscha!


Läääängtaaaaaaar!


ebbaplebba

Hon fyllde år igår, min lilla hund. Känns hemskt att jag inte har en valp längre, dock är hon så liten så det gör väl ingenting ändå antar jag haha.
Jag och David lagade tårta till henne.. salami, leverpastej, salami, leverpastej, korv, leverpastej, korv, leverpastej och korv. Hon slukade den på bara några sekunder, så jag antar att det var en god tårta hahah!

Måste bara berätta så jag inte glömmer. Vi åt hamburgare här hemma i lördags. Och efter det började jag och pappa bli kaxiga mot varandra (på skämt så klart, och hur det började kommer jag inte ihåg). Så slängde han en tom hamburgedressingtub på mig, han hade verkligen kämpat för att trycka ut allting. Så öppnade jag den och sa passa dig, samtidigt som jag riktade den mot honom. Han blev fett kaxig och sa att jag aldrig skulle få ut något för den va helt tom! Jag hann bara trycka på den två gånger innan den sprutade massor av dressing i hans ansikte hahahaha, mitt i prick asså. Hans ögon blev helt fyllda.
Nu kommer det värsta haha. Han hittade en senapsflaska framför sig, som inte va det minska tom ska jag säga, och tryckte ut huuuuur mycket senap som helst på mig hahahaha, fan vad kul det var! Höll på att dö av garv. Fick i håret och heeeeeela min vänstra arm och på mina kläder ahhaha.

Jag David mamma och pappa hade iaf roligt (a)

Nu börjar jag snart, shiaaat. Herrå!


puss puss puss, min lille lille sötnosiga vovvsing!


nusse då

Sitter i soffan och kollar på the voice (finns inget bättre) och har precis ätit frukost.
Måste väl snart göra mig klar antar jag men jag orkar inte, tiden går alltid för fort på mornarna.

När jag kom hem imorse från David, luktade min lille kisse bajs, stackars. Det satt fast en klump bajs i hennes bak haha. Men jag hade tur, mamma gick upp och tvättade av henne så nu är hon glad igen. Det är så synd för det har hänt typ fyra gånger nu eller nåt. dock är det inte så konstigt att det fastnar lite då och då med tanke på hennes päls, har liksom aldrig vart med om något lenare. Som dun liksom.
Och nu ligger nästan hela ebba på tangentborde, blir lite svårt då haha.
Så ska dra, tjobre!


Haha min lilla ebbaplebba.


maskerad - filmtema

Några bilder från maskeraden!
Jag och michelle, ronny & ragge. David och john, the blues brothers.
Varning för mig!












länge sen

Har pluggat samhäll nu, gick sådär haha.
Och projekt ska vara klart på torsdag, lite stressigt.

Va iaf på maskerad i lördags, haha ska visa bilder sen men måste bara säga vad jag och michelle klädde ut oss till, ronny & ragge. Så jävla lyckat! Jag kände mig verkligen som en ronny, helt sjuk. Jag var så ful, hade polisonger o grejer!
Haha men nu ska jag gå ut med ebba och sen till David och mysapysa lite hela natten så klart kanske hihi.

tjoblä!

uppsala

Ska snart åka iväg till uppsala med David, ska till biltema och leta efter något till hans cross. Men först ska vi till en crossaffär och leta efter en tröja till mig som ska passa byxorna, tuffaste byxorna haha.

Han kommer om en kvart och mina vänner åkte precis med bussen buu så jag är själv.
Har till och med stannat kvar och jobbat med projektarbete. Det var som tusan.
Tror faktiskt att jag kommer bli klar till redovisningen, otroligt haha!

Facebook är tråk! Ska skriva loggbok nu hej.

Bilden tog jag i våras, love it!
Om jag är nervös öh JA!


sweet

Vad händer ikväll då?


äntligen

Köpte crossbyxor igår, ni kan omöjligt anahur glad jag blev som hittade ett par jag verkligen gillade! Har inte hittat några jag vill ha, dessutom var det 50 procent så det kunde inte bli bättre. Dock var tröjan som hörde till slut, och den går inte att beställa in längre heller.. Men kanske hittar något som passar till dn iaf, om inte så köper jag en svart bara haha! byxorna är ju svarta, med rosa fjärilar på. Hur grymma som helst!

Annars så har jag precis klarat värld 7 i super mario idag, det där nya, till nintendo wii. Så jävla bra!
Tog en prom men sara på dagen också, ebba drunkna nästan i vattenpölarna.

Och nu är min älskling på väg hem med en chipspåse till mig, ska bli gott. Ska klämma i mig godis, chips och choklad ikväll haha uugh!
Nu ska jag kila!


Jag har nog den vackraste bebis i världen,
och jag tror inte att det är så många som inte håller med.
För jag har knappt en hund, ebba e bebis hihi!


nu äre dags!

Har precis jobbat lite på ett skolarbete i arbetsmiljö och säkerthet. Känns som en onödig uppgift men strunt samma, den måste ju bli gjort ändå.
Ska försöka jobba lite med projekt sen också om min dator gör som jag vill, den har typ tusen virus, igen. Den är ifs helt kocko ändå.

Nu tänkte jag laga pannkakor, väldigt nyttigt när man ska träna om en stund haha. Hoppas jag kan träna, för haha när vi skulle hem från john och michelle i måndags halkade jag i trappan i porten och slog min arm som tusan, måste sett sjukt kul ut haha. Fick iaf jätteont, så kunde inte träna igår. Får se hur det går.

Juste haha! Skorna, mamma kom hem me två par och dem ena såg jättesnygga ut, men dem var inte lika fina på foten som vi trodde. Så vi åkte och skulle lämna tillbaka dom igår, så hittade jag ett annat par som va megasnygga! Dom va på rea också så billiga var dom, ett plus på kanten haha.

Nu är det pannkaksdags!

skor?

Nu längtar jag tills mamma kommer hem från stan.
Hon har köpt ett par skor till mig som jag kanske ska ha på studenten.
Om dom är fina så klart, annars får jag lämna tillbaka dom haha!

Åh vill prova dooooooooom!!


älska kärlek

Hejje.
Är lite småsjuk, efter att ha vart jättesjuk i fredags. Var rena helvetet att bli sjuk just den dagen med tanke på allt som hände i lördags.
Spydde hela kvällen (säkert ingen som vill veta men måste faktiskt berätta lite :D) typ hur mycket som helst, dock fanns det inte hur mycket som helst i min mage så det gjorde jätteont när när min dumma mage tvingade mig att spy ingenting, haha. Har träningsverk fortfarande :o, galet. I alla fall så var det jättetråkigt att bli sjuk just då, för jag trodde ett tag att jag inte skulle kunna vara med i lördags då vi skulle fira john. Men jag tvingade mig själv att tro att jag var frisk så det gick, haha.

Jag och michelle hade planerat allt i minsta detalj för att överaska john (han fyller år idag men firades i lördags) utan att han skulle veta någonting. Så blev jag sjuk, snacka stressade vi blev haha. Men allt löste sig, jag och David åkte hem till dom vid halv sex på kvällen. Vi hade sagt till honom att det bara skulle bli vi fyra och att vi skulle chilla och käka pizza och så. Men det plingade på johns dörr typ 5 gånger till, snacka om förvånad han blev. Det kom människor hem till honom som han aldrig trott skulle komma liksom, så när alla var där var vi elva stycken. Åt pizza och bråkade med tibblepizzan, som vägrade erkänna att de missat två pizzor.
Iaf, vi satte på john ögonbindel och gick till bilarna, det var en överraskning till!

Han fattade ingenting och hans bil åkte runt överallt så att han inte skulle förstå vart vi skulle. Tillslut var vi framme (jakans bowlinghall) och vi ledde in john, han fattade ingenting men vi drog av honom ögonbindeln och där stod ca 12 personer till! Hur kul som helst, snacka om att john blev chockad. Men han var jätteglad, och det var en jättelyckad kväll!

Efter bowlingen drog vi till emils, sen hem haha!
Så igår blev det slappdag med min älskling, massa vampire diaries och så. Urmysigt.

Och nu ska jag nog äta frukost^^, Ska bara säga grattis grattis till john! Han ska få sin pressent idag haha! Från Toysrus :D

Herrå!

tjabba

Nu sover David igen och jag har tråkigt!
Försöker söka på lite universitet men går inte så bra, vill liksom hitta något i stockholm, bara det att det är så sjukt höga intagningspoäng..
Men det löser sig väl.

Har äntligen köpt en present till john nu, han fyller år på måndag. Blir nog bra ska vi se haha. Lagade tacos med älskling också, så himla gott. Efter det kolla vi på vampire diaries för han har ju missat massa program så jag fick kolla om på två avsnitt. Men det gör inget för det är så bra haha.
Hittade crosskläder som jag tyckte va ganska snygga idag också, bara att dom va så dyra haha. Kommer nog aldrig hitta några jag tycker jätte mycket om. 

Nu ska jag  fortsätta leta lite utbildningar, tjingeling.

Förresten så har jag och David vart tillsammans i ett år elva månader och en dag nu haha! Det tycker vi om hihi :* <3<3 haha.


födelsedag

Ligger i sängen med datorn i knät, har min söta älskling bredvid mig som sover djupt. Snarkar och så där, hihi!
Men han är verkligen sjukt söt, kan inte sluta tänka på hur mycket han betyder för mig och hur mycket jag älskar honom. Vill bo ensam med honom, i en söt liten lägenhet. Eller ja ebba och tingeling också så klart. Men det ska jag fortsätta drömma om en tid till, vill ju inte bli fattig haha.
Sjukt hur tiden går så fort, vi har snart vart tillsammans i två år. Och för bara några veckor sedan, den 21 feb 08 träffades vi för första gången, på riktigt asså.
Att jag ens kommer ihåg det? hahah.. Men det är väl så det är när man e kär haha det rimmade.
Ne nu ska jag lägga av med mina konstiga meningar..

Nils fyllde år idag, ett helt år är han nu, eller också sju hundår om det är bättre. Johns och michelles hund alltså. Jag ebba och David var på fika för att fira killen idag, haha och ebba hade paket med sig hihi.
Grattis till nils!
Usch, snart har inte jag heller någon valp längre, 29 mars tror jag är det ebbas tur att bli stor.. Stackarn, min lilla bebis.

Vet inte vad jag ska skriva längre, och orkar inte sluta för vill inte sova ännu heller. Och är inte hemma så kan inte gå upp och göra nå skojsigt heller. Hm..

Har kollat på nästan 8 avsnitt av vampire diaries nu, jätte tråkigt för snart måste jag vänta på nästa säsong. Haha intressant...
Imorrn ska jag plugga plugga.. Eller jobba på hemsidan, låter inge kul.
Nu ska jag hitta på nåt annat. Va inge kul här längre haha.
Gonatt.


<3
älsklingsbild.


RSS 2.0