19. allt på samma gång

Nu är jag sjuk! INTE okej, men jag höll mig iaf frisk så länge det behövdes.
I tisdags blev det kläder och pengar, ett halsband av farmor farfar och faster och en ring av mamma, som hon fick av mormor när hon fyllde arton. Men den bästa pressenten av dom alla var av min kära David, en cykel. En chopper!!! åh vad glad jag blev!

Sedan gick dagarna med stress och planering inför fredagen då jag hade kalas. Det blev en väldigt lyckad kväll, tycker jag iaf! Massor av kompisar kom för att fira mig. Vi började med en godispåse var från fiskedammen och fortsatte sedan med mat. Efter någon timme blev det dags för ombyte och lek. Vi delade upp oss i fyra lag och började med att hoppa hoppsäck, sedan spände lagen fast fötterna på plankor som vi alla skulle gå på samtidigt. Svåt och kul! Därefter började kladdet! Vi delade upp oss två och två och fick ett ägg per par, kastade det till varandra och det paret som lyckades hålla ägget helt längst vann. Stackars jossan som fick ägg i hela ansiktet! Oj som jag skrattade!
Efter det blev det dags för fotboll, fotboll på presseningar med såpa och vatten på. Blev hur halt och kul som helst! Och till sist drog vi fram ett långt rep vi skulle ha dragkamp med, på den presseningen såklart! Och då kan man ju tänka sig hur det gick!
När vi kom in igen blev det tårta och "ja må hon leva sång" (inte det bästa jag vet precis!!!).
Riktigt mysig och bra kväll med många skratt och glada miner! Tack allesammans!


En bild från kalajset! Och jaa, det var så halt!


18. det är min dag idag

Grattis till mig som fyller arton år idag!
Blev mys med mor och paket i morse och ikväll blir det mer paket med släkt och pojkvän!


Poss!

17. fredag

Har varit i skolan en hel dag och det känns redan som en hel evighet. Längtar bara till det tar slut nu. Är så trött!
Men lite kul har det väl vart också..
Ikväll tog jag med ebba till jessi, kul kul hah! Vi hade kul med webcamen, lekte fjortiz och sånt. yo!

Imorrn ska jag jobba med sara och julia hemma hos någon och servera och blanda drinkar o sånt, haha! Blir säkert kul.
Men först ska jag och min kära pojke sova lite! Natti.

Eller förresten! Min fasten fyllde 50 igår ja! Vi hälsade på och fick mat osv.. Grattis till henne lite i efterskott.
På tisdag äre min tur!!!!!

HEJHOPP!!


Bjuder på denna bild på mig och jessi från kvällen hahah! <3

16. sista dagen

Idag har jag varit på bio med sarah, vi såg harry potter. Den var bra. På hemvägen träffade vi emil och filip och deras vän, trevlans. Senare blir det träning, och det är match på söndag, fy fabian. Jag som är så otränad och fin, wuuu!
Klippte mig igår förresten, blev helt okej, utom luggen förstås som jag inte alls tycker om. Men vad gör man dåååå. David blev iaf nöjd, nu e jag tydligen hans "rock tjej"?

Imorrn börjar skolan. Usch och fy och blä! Sommarlover har gott aldeles för fort och trots att jag gjort en del känns det inte som man kommer ihåg någonting av det. Som ett avslutat kapitel nästan utan minnen.

- Midsommaren firades på sarahs landställe, mys!
- Väldigt mycket lillsjön då det var så varmt.
- Usa med pappa och laget i två veckor. GRYMT!
- Åre med David, sjukt underbart.
- Skara med David, brabrabra!

 
Bilder från skara, campingen och sommarlandet. super bra!

Och nu äre slut. Imorgon tar allt det jobbiga över igen. Det ända jag kanske kan se lite fram över är väl min födelsedag, nu på tisdag. Men annars är det inte mycket mer. Dessutom längtar jag inte speciellt mycket efter att bli ett år äldre heller, förstår inte vad själva grejen är.
Nej nu måste jag ut på långprommis med min lilla ebba! Hej.


15. trötter

Nu är vi anmälda till en valpkurs, jag och ebba. Hoppas på att det blir kul.
På tisdag ska jag klippa mig, lite nervös, vet inte alls hur!!! Men det blir säkert bra, heheh...

Idag ska jag träffa belma, äntligen!!! Ska bli riktigt bra, vi ska fika på tasty's också vilket gör allt ännu lite bättre.
Ikväll får jag se vad som händer, får iaf duscha klockan 22.00 prick haha. Fan vad skönt det ska bli! Fick inte göra det igår med tanke på behandlingen av alla utslag. Åh vad jag längtar nu.

Och så börjar skolan om bara 6 dagar, jag längtar INTE! mitt schema suger också.


En bild på mig och belma från staterna, hahah älskarn! <3

14. long time no see

Skara var underbart! Vädret var på topp vilket var bra, men också gjorde så att det var väldans mycket folk. Men jaja vi hade det mysigt vilket ändå var huvudsaken.

De senaste dagarna har jag inte gjort speciellt mycket.
I måndags var jag med sara emil och filip och på kvällen var det första träningen för hösten.
I tisdags åkte jag och mamma runt lite bara och sedan följde jag med David till crossbanan, han ville att jag skulle fota men det hade regnat så mycket så jag inte orkade.
Igår var jag med sara i stan och letade pressent till jossan, senare blev det bio med gubben. Sommaren med göran, den va kul.
Och idag, läste jag ut boken. Å herre. Vad ska jag göra nu? Usch vad tråkigt!
Senare ska jag städa och bara ta det lugnt tror jag, har ont i huvudet som tusan. Måste leta upp en valpkurs jag och min lilla ebba ska börja i också, hihi.


Juste! Blir så trött på kungsängens vårdcentral!!! Fy fabian. Jag har haft utslag nu som nästan kliat mig till döds känns det som, i sådär fyra månader kanske. Plus att det har smittats till David och mamma bara för att de pillat på mycket på mina dumma prickar över hela kroppen. Har också varit hos läkaren fem gånger nu och sista gången kom de fram till vad det var. Så irriterade på att de inte bara kan ta allt seriöst på en gång, istället fick jag krämer som bara gjorde det värre hela tiden. Men jaja, nu ska det försvinna, hoppas verkligen det!


13. hoppas!

Mamma och pappa ringde igår, de sa att husbilden låter skumt men att David kan få lyssna och bestämma vad som måste göras. Varför just nu??! Ända gångerna vi ska ha den är det fel på den, dumma dumma bil!
Jag och David som skulle till skara sommarland imorgon, och campa.
Så hoppas verkligen nu, annars blir jag ledsen.

     Förra året på kolmården,underbaart ju<3

12. vad gör man..

De senaste dagarna har jag läst, städar och gått ut med min hund. haha! känner mig vuxen, en lat vuxen.
Men boken är bra och man klarar inte av att sluta, den mest spennande av dom alla! Vilket ifs är bra eftersom det är den sista, man vill ju inte bli besviken.

Igår skulle jag och David laga middag, vi åkte till coop och var rätt glada till en början. Det slutade med att vi gick där ifrån lika griniga båda två för att han inte var sugen på något jag föreslog och tvärt om. HAHA! Jag var jäääääätttegrinig för att jag var så hungrig och det visste han om, han känner mig. David tyckte att vi kunde äta rester men nej det ville jag absolut inte. 
Så vi åkte hem till mig igen, jag vägrade prata med honom och han fick inte nudda mig. Även fast jag bara vill skratta, men jag var för hungrig för det. Jag vet inte varför han gjorde det, kanske för att jag skulle bli glad igen(?). Han plockade ur diskmaskinen, ställde in den smutsiga disken och tog undan min frukost jag inte orkade ta bort på dagen. Ställde i ordning allting och gjorde det jättefint efter sig.
Klart blev jag lite gladare men eftersom klockan var mycket och jag inte ville ha något som fanns hemma var jag fortfarande arg. Då gick David plötsligt och sa att han skulle hämta matlåda till idag. Herre vad arg jag blev, han bara gick och sa att han var tillbaka om 10, vilket han också var.
När han kom tillbaka tog han sina händer över mina ögon och förde mig till köket (Jag var säker på att han hämtat mat från sina föräldrar), men när han tog bort sina händer stod det en pizza och cola till mig på bordet.
Haha jag var inte arg längre men ändå, David skulle bara göra äggtoddy till sig, som misslyckades helt, han tuggade skal hela tiden. Jaja det var den knäppa dagen. Puss på min gosing! Love you.

11. sexton

Bara för att det är den tredje augusti idag så är jag glad. Tredje augusti betyder att jag och min David har hållt ihop i ett år och fyra månader nu. Sexton månader känns som ingenting egetligen men man ska vara glad för det man fått och vad man hoppas på att få. Jag längtar till helgen, om det blir som planerna sagt, skara sommarland ska bli kuuuul!
Puss och kram skumbanan.



I love you man<3

10. psyko

Igår var jag med David hela dagen. Vi vaknade sent och tog det lugnt en stund. Sedan for jag han och ebba till jakan en snabbis för att köpa den sista boken till mig. "Så länge vi båda andas", tycker det är förfärligt att det bara är en bok kvar och sen är det slut.
Efter jakan kände vi att tiden behövde gå snabbare så vi for in på donken för att köpa två mc flurry som vi kunde sitta och smaska på vid vattnet i stäket. Sjukt mysigt!

Sedan åkte vi hem till farmor och farfar för att äta middag, faster kom dit också. Rätt så trevligt faktiskt, jag brukar tycka att det är rätt drygt där men igår så var det faktiskt helt okej. Berodde nog väldigt mycket på att David följde med, och att vi drog ut på tiden genom att spela kort.

Idag har jag bara slappat! Det var Davids första jobbdag idag så det passade bra att ta fram boken när jag vaknade. Stört bra!!! Snart kommer han ifs hit och det ska bjudas på mackaroner, passande till vår dag. Men vad gör det när han själv har bett om det?
Tjoff!

9. woh!

Nu har jag precis kommit hem från ett bröllop där jag julia och sara jobbat. Det var kul och tiden gick snabbt. Serverade massor av mat och vin och sånt. Har ont i benen nu eftersom köket var på bottenvåningen och alla gäster satt där uppe, så har väl sprungit upp och ner för den där trappan typ 100 gånger! Men inget man klagar på när vi känade 1200 var på 8 timmar. riktigt bra!

Nu kommer David och min lilla ebba hem, David fick passa henne idag, samt komma hem till mig och mata katten och allt sånt. Tack rara du<3

Jag är hungrig! Hann typ aldrig äta något där borta, var så mycket att göra hela tiden så ska nog kila iväg till köket nu och hitta nånting smaskigt. Godnatt!


Puss puss jag är glad. och det är skönt att du äntligen är hemma<3

RSS 2.0