Its only funny if its happening to someone else.

Var och hälsade på david under kvällen med mina vovvar. Swajt. Imorgon är jag ledig, ska försöka läsa lite och sedan blir det nog till att hälsa på emmisen. Ska försöka sova lite också.

Jag börjar nästan bli lite orolig över lilla whiskey, som börjar bli stor. Fyllde hela nio månader i söndags. Och han har inte ens lyft på benet en endaste gång. Han kanske tror att han e en flicka. Toker. Nämen e han seg eller e han normal? För det känns som om han är väldans seg, hihi. Fast ändå känns det så bra på något sätt, min bebis.


Keep your head up high, and your middle finger higher!



04.40 vakna av att whiskey står o kräks, städa, sova.
Upp 08.30 pigg o gla (wtf?).
Ut med spralliga hundar.
Stan, skola och nu tobias.
Me like.


Its not the goodbye that hurts, but the flashback that follows.

Vet inte om alla vet det men jag och tobbe har ju börjat dansa bugg. Haha så kul, vi och typ panskisar. Ne men nästan så äre iaf. Men aa det är iaf kul, väldigt segt nu i början bara men det är väl bra. Knäppa människor också heh. Iaf, snart är vi världsmästare på bugg, grymma vi äääär! Ne men man kan faktiskt inte va bäst på allt. Så måste vi träna i veckan också, akward or what? Ba japp nu ska vi dansa lite hehe en två tre fyr..


Annars, såå chillig helg, gått upp efter kl två både igår o idag. Skönt men tråkigt eftersom man aldrig hinner göra något speciellt ellet vettigt. Men igår firades iaf sara som fyller år imorrn, eller idag. Hur man nu ser det. Det var hur som helst supertrevligt. Imorgon är det skola, börjar inte förrän ett så hade tänkt åka in lite tidigare o kika runt lite. Nu vet jag inte längre, kommer nog sluta med att jag vill sova lite extra istället.

Och nu orkar jag inte sitta här längre, whiskey ligger på rygg här bredvid mig i soffan och sover, särandes på benen samtidigt som han småfiser mig näst intill rakt upp i ansiktet, puh.


Älskade lilla skrutt, hur söt?


baka baka

Snabb dag, kan vara för jag gick upp vid 2. Men de e nice. Bakar lite också. Och börjar få lite brådis nu, födelsedagsmiddag för saris idag. Trevliiigt. Puuh ska va där om mindre än två timmar, dags att skynda sig in i duschen!! Så mycket var det.


ice c-r-e-a-m

Galet sugen på donken glass, gaah. Vill ha allt, mcflurry, sundea, milkshake..
Inte varje dag jag känner såhär så kom igen nu saraaa!!!


Who cares what people say.

Igår kväll åkte jag och whiskey hem till suzanne och milo. Vi lagade tacos och hade det allmänt bra. Hehe. Idag är jag ledig, hur skönt som helst men värdelöst med huvudvärk. Ska läsa några kapitel till imorgon, men orkar inteee. Har i för sig inget planerat idag så har ju lång tid på mig, det löser vi. Snart blir det promenix med mina bebisar. Poss.


Sötnosar.


Life's too short to worry about what people may think or talk about you.

Lång dag idag, men fick en del gjort med lite grupparbeten och när vi kände oss nöjda för dagen åkte jag vidare till kista för att invänta tobbiSSS. Bio jao, one week whit marilyn blev det. Såååå värdelös! Sämsta ever. Skäms nästan lite nu som trodde att den skulle va bra. Hehu.
Nu är jag hemma och ska börja läsa lite. Känner att det kommer gå sådär och att jag antagligen kommer somna, men det är ju iaf värt ett försök!


Plutt


hehe

Bugg!

SHOW IIIIIT!


Vat-t-t-t-ten.
Jag är sjuuuuk, varför alltid jag för? Suck.
Så, vad händer?
Dissmasters.


japp

Hade jag haft damp hade jag nog hunnit göra sönder hela lägenheten nu, som tur är har jag ju inte det. Hade blivit jobbigt att fixa iordning allt igen.
Däremot, så jäävla svårt att hålla käften.


over 7,000,000,000 people on earth, don't let 1 bring you down.

Nåja, idag har jag varit i skolan och under kvällen hängde jag med tobbe. Imorgon är jag ledig så då ska jag åka och hälsa på carro, niiice! Ska se om jag kanske orkar mig på ett träningspass också, men antagligen inte.
Och istället för att sova nu, trots att jag är väääldigt trött, så ska jag glo lite vampire diaries. Länge sen så det blir niiice. Lr nåt.. Vi får se. Hejhej.

Att jag orkar?

Aaaargggg.
Så jävla ovärt.
Om jag kunde låta bli.
Alltid något att känna sig besviken över.
Tror det är min talang.


friskiis

Handlat kurslitteratur för 2000.
Tränat med stina.
Nu blir det läsa sen sova.
Gaaaaalet trött.
Hejsvejs.


ouff

Lär ju va hur trött som helst imorrn, eller a när jag ska gå upp kl 6 snart. 6 är inte ens tidigt, men för mig äre det, uff. Vi åt iaf på nån japansk restaurang, myyys! Ne, nu dog fantasin. Godnatt.


The more I see, the less I know for sure.


Nu blir det stan med bästa suzanne och milo för lite middag!
MYYYYYYS!!


hahaha ibland

Varför skrev jag att nya kursen börjar på torsdag när jag egentligen skulle skriva att den börjar på måndag?! Ibland undrar jag verkligen.

Sova lite kanske?

haha, kan ju säga att det var länge sen


Lekte lite baraaaaa, bra blev det ju IIInte direkt.
Nu e nettan hungriiiiig.
Heeh.


photoshop

Försöker installera photoshop, illustrator och flash på min bärbara, men det tar ju sån j*****vla tid, blir galen! Vad glad jag hade varit om det bara hade gått på typ fem min. Men ikke!

Idag har det varit BLÖTT! Ute i skogen med skolan och blev dyyyyngsur rakt igenom, hela min jacka var som om den badat lr något och min tjocktröja likaså. Inte okej! Hejdade mig dock inte från att stanna kvar i stan med therese så blir jag sjuk får jag skylla mig själv. Imorgon är jag ledig, och på torsdag börjar en ny kurs med sprillans ny klass, hoppas den är braaaa.

Ska se hur det går med installationen, hoppas den börjar bli klar!

I stay up late every night, regret it every morning, then do it all over again.


Min stora bebis!


Nothing in this world worth having comes easy.

Duktiga tjejen idag, pluggade under dagen och åkte sedan med therese och tränade. Indoor walking bas. Inte alls så jobbigt som jag trodde, bara för låren hehe. Och nyss hade vi en lång och trevlig middag här hemma. Nu blir det duschen och sedan ännu mera plugg! Ganska duktigt iaf. Det bästa vore nog om jag ganska snart blir klar med det jag tänkt idag, för då kan jag börja fixa iordning lite i rummet också. Dags att sätta igång!!

plugga lite då


Pussa på diiiiiiig!!


Everything you've ever wanted



Tappade pluppisen till min piercing på nyår, så nu knatar jag runt med en sån där ful grej. Inte rowligt.
Måste köpa några nya känner jag, men palla åka till stan för en sån grej. Mwö.


swagger jagger

Igår natt fastnade jag vid youtube och kom fram till att cher lloyd e GRYM! Råkade sitta uppe till nån gång efter tre för att kolla på alla hennes uppträdanden i x factor.. Men det vare värt, tills klockan ringde vid nio imorse. Ajaj.
Söt är hon också!


Idag, första skoldagen efter jul. Annars inte så mycket, skrivit lite bara . David kom hit också och hämtade kartongerna, äntligen kan jag få lite ordning här inne igen. Men vi får se hur det går, känns som att jag har så mycket saker, suck. En av våra små söta kattungar blev tingad idag också, snyft. Nej men det är bra. Stackars små djur. Som säkert kommer få det bäst där dom hamnar! Hehe.

Just put your skin baby on my skin



heheh

Hata var nog att ta i, men, a ni fattar. Fick otroligt många läsare av det där.. Det kan man ju tycka vad man vill om, heh!

Idag har jag inte pluggat alls, oupps! Valde istället att packa upp allt, så nu e alla mina kartonger väldigt tomma! SKÖÖNT! Nu ska kartongerna bara bort, david skulle tydligen komma imorrn och hämta dom så de e niiice.  Kvällen har tillbringats här hemma med min käraste vän tobiiiaaaas! Spela monopol o grejer, kan ju tillägga att jag förlorade starkt!! Sen vill jag också säga att han är sååå bäst, så otroligt glad för att jag har världens bästa vän!
Imorgon börjar skolan, böööö! Och nu har jag panik för att jag inte har skrivit så mycket på tentan. Men det löser sig alltid, det brukar det göra!!! Jävla tjat om plugg hela tiden.

Jag verkligen hatar dig, ditt respektlösa CP!

HAHA! För ett par veckor sedan gjorde jag dig otroligt ledsen, du böla värre än en jävla unge. Haha, idiot. Du sa, "Jag älskar dig", fleeeeera gånger. Du var så ledsen så det gjorde ont inom mig, speciellt för att jag inte alls va ledsen på samma nivå som du. Vet inte om du e en otroligt bra skådespelare eller vad du är. För det lät iaf som om dina ord kom raaaakt från hjärtat. Men, det var lätt att glömma? Lr?
Det sjuka e att, själva grejen, alltså det du håller på med, gör mig inte alls ledsen. Det är ditt respektlösa du som gör mig så otroligt besviken och arg. Och jag gör allt för att va trevlig och snäll och respektfull mot dig. Hahaha jag måste va DUM I HUVET!!  

Om du bara visste!

Och nu känns det bätte, wiho!

Trust!


"Just gonna stand there and hear me cry
But that's all right because I love the way you lie"


söta


Bästa emmisen :)
snart ska vi väl tjocka som vanligt!


Forgive someone because you believe they are truly sorry, not just because you want to keep them in your life.

Ska bara börja med att säga stooooort grattis till danni och sandra som äntligen fick träffa sin fina son idag för första gången! Grattis grattis!! Sååå kul, och att allt gick bra!! Längtar tills jag får träffa lillen. Wie.

Så. Igårkväll blev det chill hemma hos david en stund med per, malin, isabelle, patrik och mark/cus. De va myyys. Blev lite plugga under dagen, annars tog jag det mest lugnt. Så nu ska jag sätta mig igen och fortsätta på min hemska examination som jag aldrig riktigt kommer igång med, snart. Måste skriva en bit iaf. Och sen ikväll blir det date med emma och bieber. Det gillar vi! Tjoff.

Håller tummarna för att allt går så bra o smidigt som möjligt :)

Sandraaaaaaaa! Snart så :')

Never apologixe for saying what you feel beacause that's like saying sorry for being real.

Crazy galen jobbdag. Helt sjukt mycket. Men superkul. Jobbigt med för lite personal bara men så ska det vara ibland. Blev till att stå i kassan i sex hela timmar hahah. Så nu är jag trött! Skönt!
Ska nog sätta på en film och gosa ner mig under täcket nu. Ladda inför plugg!!


Söt.


suck

Kommer inte igång med skrivandet, har skrivit lite nu och läst en del men förstår inte vad det är som gör allt så svårt? Det är ju inte megasvår examination egentligen, men ändå svår på nåt sätt. Undra om det är för att vi ska skriva så mycket egna ord och tankar. Inte van vid det. Nu måste jag hitta på nåt annat en stund känner jag. Så kanske det går bättre sen.


Känner att det bara blir en massa bilder på djuren, men det är ju typ hela mitt liv så får bli så då.
Här om dagen när whiskey för en gång skull fick komma upp i sängen, såååå mysigt! Han börjar bli så stor, 18 kg vägde han förra veckan. Och fin, riktigt fin börjar han bli. Trodde vi inte haha. Och pälsen e såååå mjuk o gosig. Och så e han väldigt jobbig också, sån där jobbig trotsvalp är vad vi har här hemma nu. Men de e lite gulligt det också. Det bästa med honom e iaf att han är såååå snäll. Poss. 


When you try to convince yourself that something doesn't bother you, it usually bothers you more.

Vakna sent idag, förstår inte hur, jag gör ju knappt nånting om dagarna. Men gör inget, på måndag börjar skolan så bäst att va utvilad. Lr nåt. Ska jobba imorrn så nu har jag panik. Hinner egentligen inte men nästan alla på indiska e tydligen sjuka, stackarna. Så det blir till att sitta länge bakom böcker och word idag. Inte kul. Men det löser sig väl.


Beauty älsklingen <3


Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.

Vad har vi haft för oss idag då? Skjutsat danni o sandra, åkte till um och sen till jakan o hämtade ut min mobil. Meeeen som vanligt, så hade dom bara gjort en uppdatering på helvetet. Lämnat in mobilen fem gånger nu tror jag, dom har lagat den två gånger men samma fel kommer tillbaka hela tiden. Vägra ge mig en ny fucking lur liksom? Jag skulle iaf inte rekomendera tele2! Aaa när jag kom hem gick jag ut med mina underbara hundar och efter det började jag städa mitt rum, ja ni hörde rätt. STÄDAAAA!! Hann inte så värst långt för sen kom en viss tobias och hälsade på lite, glad tjej! Nu ska jag kanske gå och äta lite middag, vore nog bra? Sen måste jag verkligen läsa!!!! Imorrn blir det plugg på HÖÖÖG nivå, jag lovar!


Don't make her fall if you don't plan to catch her.

Åh vad jag hatar mig själv när jag lovar mig själv att göra saker men sedan struntar i det. DET ÄR INTE OKEJ, OKEJ? Dumma dumma dumma!

David kom iaf hit en stund på eftermiddagen/kvällen. Hundarna blev så lyckliga, usch, stackarna. Jag blev ju så klart också glad för att få lite sällskap ett tag. Och efter det åkte jag med tobbis till det tråkiga garaget för att.. Haha inte vara hemma helt själv igen, lr nåt. Suger så hårt att va själv hela tiden :ooooo Men jag lär väl vänja mig nån gång. Hehe. Nu ska jag nog gå och lägga mig, så kanske jag inte sover bort halva dagen imorrn också. Goooonaaaaaatt!



När annat är viktigare än att finnas där en liten stund till kan man ju börja undra.

Skit samma betyder inte skit samma.

Men skit samma.

inte lätt att läsa när djuren bokstavligen klättrar på mig för att få uppmärksamhet

Men snart kommer david (han kommer hit istället) och då blir dom nog överlyckliga :')
 
 
 
 
<3


One of the simplest ways of being happy is letting go of the things that make you sad.

Sovit läääänge idag, skönt! Antagligen för att jag planerat att plugga. Då brukar jag ju dra ut på allt. Plugga så lite som möjligt e bra för då får man bara mer att göra nästa dag. Lr nåt. Ska iaf läsa lite och kanske börja skriva på tentan. Sen ikväll ska jag nog åka hem till david och hälsa på, hundarna får så klart också följa med. Stackars david saknar mina djur heeeheeee!
 
De e nog det som händer idag. Ska nog bara försöka få i mig lite frukost först. 


Ända bilden från nyår, jag som skulle ta med mig kamera o grejer. Men det gjorde jag ju inte.
Heeeeeeei!


and a happy new yeaaaaaar!

Nyår var väl bra, jobbade först till tre och sedan var det middagsmys hemma hos per och malin med härliga människor. Efter det gick vi till tobbe, de va niiiiice! Måste bara säga att jag verkligen tycker om er. Så himla goa och rara. Allihoppaaaa! En puss ska ni ha. Smack.

Jaja, nytt år nya möjligheter är det folk som säger. Vi får väl se hur det blir, 2012 jao. Nog om årrrr.

Idag är chillerill som står på listan, de gillar vi! Ska inte ens ut med hunden, han blev så rädd för raketerna att han knappt vågar att gå ut.. Stackarn. Herrååå!


RSS 2.0