piercing


Gjorde så jäääääävla ont! Herregud. Men aa det måste ha varit värre för therese som tatuerade sig, men ändå.

hopeless

Så fort jag blir ensam blir jag störd, jag klarar inte av nånting då. Jag får en jättekonstig känsla i kroppen och jag vill bara sitta ner. Ställer jag mig upp blir jag illamående. Tänk om det skulle gå att försvinna tills allt det onda skulle va borta. Jag skulle försvunnit på en gång, och antagligen aldrig komma tillbaka.
Jag vet att det går över, men jag kan inte se hur. Och jag är så arg. Hela tiden.

love is my weakness and i love it

Idag har jag haft mycket för mig, det gillar vi! Åkte som sagt först o tränade vilket gick bra, dock är jag pinsamt svag. Hahah. Hem för dusch och sen åkte vi till jakan och åt på tastys haha. Snacka lite tattoos också, lite sugen e man. Seeeen åkte vi hem till mig och gick ut med hundarna, niiice. När jag säger vi menar jag alltså therese. Fast hon åkte hem efter promenixen. Så då gick jag och hängde med sandra och sötaste mio, mys! Kom hem vid nio och sedan dess har jag häckat med mina älskade hundar i soffan.


träna wtf

Upp tidigt idag, och tur var väl det för annars hade jag nog aldrig gått upp för att träna. Therese har nämligen lyckats få mig att gå med på att gymma. Typ första gången ever. Haha. Hatar gym. Men vem vet de kanske e asnice, hehehehhehehe. Senare kanske jag ska träffa sandra och mio också, mys! Och ut med vovvarna i finfint väder också, niiiice. Frukost nu!!


If you don't go after what you want you'll never have it.

Ena dagen känns det si, och andra dagen känns det så. Svårt att veta hur jag ska anpassa mig för att det ska bli lagom. Jag undrar om jag nästan vill för mycket, för jag är så rädd. Och det får inte bli mer fel än det redan är. Usch jag tycker allt det här är hemskt. Men idag ska jag inte klaga, för på ett lr annat sätt måste det ju vara något som borde gå åt rätt håll. Iaf för stunden. Eller?




Fina whiskey i fina vädret. Min man. Eller han är bara en liten pöjk på 10 månader som fortfarande vägrar lyfta på benet när han kissar, jag vet att det egentligen är bra men han ser ju så mesig ut! Haha.
Nice kväll med emma igår, mat och sen häng i soffan.
Börja fixa sig lite inför kvällens planer nu kanske, jeapp!

från mörkt till ljust till mörkt

Why do I want you
now that I can't have you.
Why did'nt I just want you
*back when I had you*

There's gonna be times when people tell you that you can't live your dreams, this is what I tell them, Never Say Never,- Justin Bieber


Confused.


I love you more than yesterday and only half as much as tomorrow.

Jag är så nervös och orolig och uuuuugh. Det måste bli rätt nu ju. Svårt. Skit samma.
Jag vakna på rätt sida idag iaf, bästa! Heh. Underbart. Chillkväll igår men tog mig också en alldeles för snäll tripp in till stan och lite så. Sååååå snäääääällll! Nu blire duschen, sen dejt med emma och antagligen bieber också, wiho! Hennes hund alltså. För ovanlighetens skull så är jag ganska glad idag. Poss!


I miss the late nights, how in the middle of waiting for a reply, I realize its been a while & you've probably fallen asleep.

Hahaaa jag har tråååkiiii okiiii?
Stan idag och jag köpte mig ett par shorts och en tröja, awesome!
Några andra smågrejer också.

Monster puffen.
Men ey, var sjukt nära på att hitta upp ett ställe för att pierca naveln idag, lite impuls sådär. Men kom på att jag inte vågar när jag e själv, typiiiiiiist. Men ska göra det den här månaden iaf, jag SKA! Niiiice.


wtf!

Berättade aldrig igår att när jag o therese åkte till solna och skulle parkera hade vi lite problem. Vi chansade, parkerade och gick därifrån. Efter pluggandet slog tanken mig att jag skulle unna mig något fint efter den här mördartentan. Den idén kunde jag snabbt släppa när vi till bilen kom tillbaka fem timmar senare och såg att det såklart satt en gul o ful lapp på rutan. 1000 kr i böter, wiho! Det vare ju värt, för lite plugg, som man lika bra kan göra hemma, hiiiih. Love my life!

The scariest thing about distance is that you don't know whether they'll miss you or forget you.


Haha!
It's crazy but it's true.


Like I can help it?

Den där jäääävla tentan gör mig så trött, hah. Idag satt jag i therese i jakans bibliotek i sju timmar. Blev inte ens klar.. Och den ska in imorrn. Fast jag har inte så värst mycket kvar men det lär nog ta tid ändå. Känner att jag blir irriterad på minsta lilla grej nu också, vill bara krypa in någonstans och gämma mig lite, heh. Gå o duscha lite kanske? Sen ska jag fan äta chips!!! Men lär väl ändra mig, bara fel på mig heheh.

if you just give me one chance, I will love you like no one else.

Senaste dagarna har varit lite galna kom jag på. Alltså inte galna på det galna sättet, för det har varit galet lugnt. Men alltså. Från typ förra lördan.. så har jag varit ute med hundarna VARJE liten rutt. Jag har sett till att alla djuren har mat och vatten, fixat kattlådorna.. Jag har varit och handlat typ fleeeera gånger, lagat mat.. Till och med plockat ut ur diskmaskinen. Allt för mina kära och megasjuka föräldrar, där har vi förlaringen. Dessutom, pluggade jag igår, alltså det var söndag igår.. Satt i fem jävla timmar, fatta galet olikt mig. Idag åkte jag in till su för att plugga. Vad har hänt med mig!!!? Det värsta av allt måste nästan vara att jag kollat på filmer från 80-talet. Det är faktiskt sjukt, har också sett en skräckis, så jääävla scary. Case 39, drömde ju för fan om tjejen hela natten.. uff. Nej, det jag ville få fram var faktiskt bara att i förra veckan var jag väldigt snäll och duktig, också lite retard, enligt mig. Och lite så.

Nu ska jag nog sova lite, plugga imorrn i solnas bibliotek.. Galna nettis! Nej, sen blire bio med mamma o kusin, lite mer likt mig, komedi blire också och jag känner att genren passar mig perfekt! Puss o kram skumbanan.


tentahelvete!

Suttit i skolan sedan strax efter nio och försökt skriva något. Har kanske skrivit 10 rader lr något. Yeey! Tentan ska in på torsdag och jag har nog panik av något slag, för jag fattar ingenting!! Skiter i det här nu och fortsätter imorgon.. Önska mig lycka till.


haha

Fast nu kom jag att tänka på en grej, det är så lustigt att beroende på vilket datum det är, så varierar besökarna kraftigt. Man märker så tydligt vad som är intressant för dom flesta. Lite kul om man tänker efter, hur äckligt nyfikna folk är. Aja det var bara det. Tror inte jag kommer orka transkibera, riktigt dåligt nettis! Nattinatt.


I'm not lazy, Im energetically handicapped.

Pluggat lite idag faktiskt, borde pluggat mycket dock. Ska fortsätta snart. Det är faktiskt ganska svårt att transkibera må jag säga. Hungrig är jag nu också, o kissnödig. Suck. Men två examinationer blev iaf avklarade den här veckan, nu har jag bara den största kvar, wiho! Stressad tjej ohyes. Fina kusin kommer hit imorgon iaf, ska bli kul men känns dumt att jag har så mycket plugg när hon för en gång skull kommer, hehe.
Försöka transkibera klart nu. Så kan jag börja med att försöka analysera imorrn.


Men du, jag har den där jobbiga känslan i kroppen nu igen. Den där som inte går att beskriva men som gör så det gör ont och att allt känns så hopplöst. Går inte att undvika.


I'm trying to pretend that this isn't as hard as it is..

Dagens händelse - Besiktat bilen. Klarade han sig? Ja, det gjorde han, utan problem. Är det konstigt? Ja, det är konstigt. Men det är ju hur som helst också huuur nice som helst.

Nu blev det tomt.


ärligt talat



När man lyckas få en fet jävla gråtklump i hela halsen o magen av den här låten kan man faktiskt börja undra.
Trodde det här va typ en skämtlåt av nåt slag. Men på flera sätt är den faktiskt hur sorglig som helst.

Jag har alltid tyckt folk e larviga när dom sagt saker som, jag kommer inte klara mig ur det här osv.
Men helt ärligt, kommer jag klara det här? Svaret är självklart. NEJ, det kommer jag inte!
O så har jag alltid tänkt att gjort är gjort, går inte att göra nåt åt, ingen idé att ångra sig i efterhand. Men hallå gör nåt du verkligen ångrar och du får smaka, nej känna, uppleva och genomlida ångest på så hög nivå att du känner att det aldrig kommer att gå på nåt annat sätt än så som det var innan du gjorde det där feta misstaget. Misstaget du skulle kunna göra allt för att ändra på, då menar jag verkligen allt. Men gjort är ju gjort.. Och jag kan inte, hur mycket jag än vill, ändra på något som är gjort. Snälla snälla rara bästa du låt oss iaf försöka?

I don't wanna waste another moment with someone who isn't you.

Snällaste david fixa lite på min bil idag, så nu får vi väl hoppas att han går igenom besiktningen. Fast det ser inte så lovande ut haha, äääsch! Det var iaf typ allt som hände idag, kändes som att jag nyss gått upp när jag kom till garaget vid fyra. Råkade liksom sova länge idag. Men är ändå megatrött nu så ska sova snart, upp tidigt imorrn. Natti!


o jag saknar dig såååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå

Men det är väl någon som inte längre vill att det ska gå.
Ska jag bara vänta o låta dig göra det värsta ännu mer? eller ska jag vara på?

Honeeey

Everyone has a weakness. You just happen to be mine.

Fekke igår!!! Hehe inflyttningsfest för patrik o stina, samt lite firande för daviden. Det var nice så tack för det! Idag gick halva dagen som vanligt åt till att sova, sen tog jag med mig fylledavid till biltema som alltså fortfarande va lite full när vi åkte. Hah. Och buggen skiter vi i nu, tre gånger sen fick de va bra hahaaaaa. 

Nu är jag trött, men vägrar sova för snart visas det lite vampyrer, häxor och varulvar på datorn. Vampire diaries nästa. Very niiiice!  


I hate being second to those I put first.

Tänkte påbörja ett inlägg för hur länge som helst nu känns det som. Vill ha något att göra för att tiden ska gå, och vill egentligen få ut massor av saker. Men nej fingrarna vill inte det, vilket nog är ganska bra egentligen. Men ändå, gaaah vad saker kan vara jobbiga ibland.

Well, igår hade jag feber, 40 grader. Länge sen och satan vad jobbigt det var. Hade typ ingen balans o allt bara snurrade. Sov i typ 16 timmar haha. Nu har jag iaf inte lika hög feber men det är fan jobbigt ändå. Buhu! Sova snart tror jag.


I'm glad I didn't die before I met you

Yours is the first face that I saw. I think I was blind before I met you. I don't know where I am, I don't know where I've been but I know where I want to go. So I thought I'd let you know, these things take forever, I especially am slow. But I realized that I need you, and I wondered if I could come home. ♥



säg att drömmar kan bli sanna, någon?

Sjuk igen, ovanligt vaaaaaa. Var frisk en halv dag innan jag började känna av det igen. Så igår och idag har jag traskat runt med feber o allt.

David fyllde år igår om det är någon som inte vet det, han har gått runt och försökt övertala alla om att han blev 19 år, hehe. Men jag klandrar honom inte, förstår att man börjar känna sig gammal när man fyller 24, haa! Var iaf där och hälsade på och av mig fick han en skjorta och en annan grej.
Lalalalallaalalalalaaaala.
Skulle ha varit med carro idag, men nej det mår jag för dåligt för. Däremot har jag extremt tråkigt, vill inte sitta här själv hela tiden. Sååå värdelöst! Imorgon är det samma bajs, själv hela dagen och hela kvällen, wiihoo!

Nu somnar jag nästan, tjooho!

Och juste

Förlåt för att jag är taskig. Det sista jag vill är att vara dum mot andra, och jag lyckas inte speciellt bra. Jag är en dålig människa. Iaf nu.

There's a difference between what we look for, what we settle for, and what we are meant for.

Har haft megaont i huvet idag, bättre blev det ju inte av buggish. Några som inte fattar hur snurrig man blir när dom gör snurr på snurr på snurr.. Hehe men det var iaf ganska kul.
Ledig imorrn, men har extremt mycket plugg som jag måste ta tag i! Sen hade jag tänkt träna också. På tisdag blir det lite födelsedagsfirande hemma hos david som fyller hela 24 år, gammelmannen hehehe! På onsdag ska jag mysa med carro och på lördag är det party hos patrik och stina. Känns skönt att ha saker planerade redan nu. Jaja, sova bort huvudvärken lite kanske? Ska bara slå på lite vampire diaries först hehe, me like!


D O N T B E I N S E C U R E

Jag har inte städat, men jag har börjat få lite ordning här inne så det ska gå att städa. Det är alltid nåt. Sen har jag och tobbe varit ute med whiskey också, gick på lillsjön haha. Ne men på isen, runt heeeela jao. Det var kallt.
Ikväll får vi väl se men imorrn är det iaf bugg. Har vi tränat? NEJ. Fast de e lugnt för jag e grym ändå! Hehe.

Nu vill jag ha mat, sen ska jag fixa mig lite tänkte jag.
Men kolla på den här svarta lilla saken.



























if it's meant to be, it will be.

Mästerkatten i stövlar jao! Så grym, o roliiiii. Kul att vara med sara lite också! När jag lämnat av henne råkade jag hamna hemma hos per och malin en stund också, där patrik stina och david redan var. Och jag känner redan nu att jag verkligen borde sova, ögonen blundar typ medan jag skriver så de e väl lika bra att ge upp. Känner mig nästan lite full , haaaaha. Men godnatt då! Ut med hundar först bara...

The awkward moment when you're trying to tell someone how a song goes but you really don't wanna sing it.

Lååååång dag i skolan idag, höll på att somna ett tag också. Not gooood. Kom hem för ett tag sedan, har ätit och nu ska jag ut i äckelväder med mina hundar en sväng. Sen blir det kista och bio med sara, de niice!
Imorgon får jag se vad som händer, jag borde iaf städa, men ska inte säga att jag ska göra det för då ljuger jag nog bara. Nu måste jag snabba mig, hejhej!


confused

Längtar efter något som kan rädda mig.

RSS 2.0