8. USA

Usa var grymt! Los angeles, Hollywood, Beverly hills, Universal studios, fotboll, vänner shopping, alla beacher osv.
En väldans lyckad resa må jag säga, värt allt jobb, hehe! Tyckte dock vi bada och sola allt för lite, iaf jag som hela tiden följde med och kolla i affärer och glömde helt bort att njuta av stranden och vågorna.

Jag och pappa åkte dit typ tre dagar innan alla andra, vi hann med Disney land och en vatten park. mycket bra mycket braaa! Sen så kom vi tvåa i cupen också vilket var bra. Fast vi skulle vunnit om de skulle räknat poäng så som man gör här, irriterande att vi inte visste det från början för då kanske vi hade kämpat bättre men vad gör det. Det är ju trots allt bara lite fotboll.
Massa bilder att titta på, tråkigt att jag inte har bilder från alla dagar ännu, men det kommer. Haha som om det inte redan finns tillräckligt!

De här är iaf från första dagen med laget. Träning, beachen och en träningsmatch.

En visit i Hollywood, walk of fame och allt det där. Beverly hill också. Hitta massor av stjärnor vi tog kort på, bla BRITNEY SPEARS!!! blev överlycklig när jag såg den, haha förstår egentligen inte varför men så vart det.


Cupen.


Universal studios.


En till träningsmatch, mot ett mega gulligt lag som bjöd oss på grill och lite pool party efter. Söta som tusan.
jag ser visst lite mupp ut första bilden.

Sista dagen typ, tror nästan alla blev lite halvt brända efter den dagen haha. Leffe steeeker!
massage och alla våra ben and jerrys burkar från mitt, belmas och jossans rum haha. Dock åt jag bara en, med kanelbullesmak! sjukt god, jobbigt att den inte finns i sverige då!


Hemfärd.tråkigt men ändå riktigt skönt! När vi kom till Arlanda förväntade jag mig bara mamma och David. Men så var ju ebba med också, och mina sysslingar och deras mor och far från skåne. Rktigt kul!

7. puss

Juste, min älskling kommer hem imorgon! Ni kan omöjligt förstå hur glad jag blev när han berättade det för mig.
Min David ska hem till lilla mig, längtar som tuuuusan!
Ska göra taco till honom, det vill han ha så det ska han få, gylligt va!

I'll be your woman
I'll understand
I'll do my best
to take good care of you
And you'll look at me
With eyes that see
And we'll melt into each others arms
You'll be my kign
And I'll be your queen
And I'll be your lover too


6. jadå

Vi grillade hos mig igor, jag charlie filip sara julia emil och niclas. Trevligt vare! Eller jag grillade ifs inte mycket haha, jag har blivit helskum nu när Han är borta. Är mega hungrig men orkar och vill inte äta, eller jag vill men jag är inte sugen på någonting. Så igår slutade det med att sara fick välja mat åt mig, det blev en halv pizza. Senare kom jag lyckligt på att julia och sara inte sett twilight, så den vare bara att rulla igång. Är ju helt sinnes galen i den där jäkla robert p. men vad ska man göra, han är ändå inte lika fin som min, bara min pojke ändå så.

Idag har jag varit duktig, eller iaf lite duktig. Först läste jag ut boken "ljudet av ditt hjärta" (tredje boken av twilight haha), vilket var lite tråkigt, tycker böckerna är allt för korta. Har bara en bok kvar att läsa, sen är dom slut, usch.
Seden gick jag på lång promenad med ebba. Lång och lång vet jag inte men längre än vanligt iaf, typ halv elljusspåret. Hihi.
Tillslut hamnade vi hos jessica. Jag och ebba, som nästan blev biten av nanna. Duuuum hund!
Hampus kom dit också, har aldrig träffat honom förut men han var snäll och trevlig. Han bakade en kladdkaka som var väldigt, kladdig. Sedan kollade vi på "how to be", som jessica tycker är jäääättebra tydligen, och "pattinsson är mycket snyggare och så än i twilight". Jo tjena, filmen sög och jag blev mycket besviken. haha,

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, har ingen bok som jag vill läsa. Eftersom jag inte kunde köpa sista boken idag, suck! hittar nog på nåt, om jag inte borde sova kanske. Katten är iaf inne nu så behöver inte vara orolig vilket skänns mega skönt. Slå en pling till älsklingen kanske och berätta hur mycket jag saknar och älskar honom? nej, ett godnatt sms får duga. herrå!


5. kom hem

Idag har jag varit med carroooo, nice! inte träffat henne på evigheter, typ sedan skolan slutade eller nåt.
Vi hade det bra, åt middag och kollade twilight. Jag kanske inte borde få säga det men woooh vad snygg han är. Blir typ fast varje gång jag ser honom. Edward alltså, eller a robert. Förlåt. Fast min pudding är ändå bättre, älskar ju dig plutte! mums.
Nu har carro gått, lite tråkigt men har det bra med djuren ändå.



Har inte nämnt något om de senaste dagarna.
I söndags kom jessica hit, skönt att få se och höra henne igen. Blev massor av pizza och godis och chips!
Och twilight haha, varför låta bli att titta på den när man har den hemma.. låter ju dumt!!

Igår blev det först zerya, mycket.. skrattande där! Med tanke på att vi skulle ha en liten mini tjejmiddag så var vi tvugna att bestämma allt vi skulle äta köpa och laga. Vi kom fram till att vi skulle försöka göra vår egen chilis restaurang, en restaurang vi åt från massor i usa, haha. Förrätt - friterad färskpotatis med smällt ost på och ranch sås. Middag - fajita som blev typ tacos fast med kyckling istället för köttfärs och massor av såser. Efterrätt 1 - någon choklad grej, mammas specialare. Efterrätt 2 - white chocolate molten cake (chilis). Efterrätt 3 - Chirre o dirre haha så klart!
Det blev mysigt, jag och zerya så klart, sedan kom sara jossan och jullan också. Äta, snacka och sjunga sing star vavava!

Nu ska jag snart hänga upp tvätten jag tvättat, kan inte förstå hur jag kan tvätta kläder men så är det!
Sedan ska jag nog ta fram boken "ljudet av ditt hjärta". Var riktigt länge sedan jag läste nu, känns nästan som jag svikit edward, som bara är en påhittat dum filur som alla blir tokig i. haha! gonatt.




Jag saknar dig och jag behöver dig! Kom hem, jag skulle behöva lite lycka i kroppen igen, jag är nästan tom, David.


puss.

4.

David, jag saknar dig.

3. hem hem dumma dumma hem

Jag brukar älska att komma hem, senast jag gjorde det var för 6 dagar sedan.
Det var en sån underbar känsla när jag gick in genom dörren med Davids hand i min.
Speciellt med tanke på att vi skulle åka till åre helt ensamma dagen efter.
En hellyckad resa med den man älskar mest är inget att klaga på.
Men igår när vi kom hem blev det bara en tom känsla av ensamhet i kroppen.
För idag åkte ju han bort, en vecka ska han vara borta.
Och jag blir kvar med ebba och elvis.
Det är jobbigare att bli "lämnad", en annan känsla än att själv resa bort.
Även fast det är rätt jobbig när älsklingen ska stanna hemma när man själv ska bort.
Och jag har alltid gjort annat när han varit borta, men idag har jag verkligen inte gjort ett skit.
Vilket gör allting mycket jobbigare. Idag är bara dag 1 så vi får se hur det går,
imorrn ska jag iaf vara med sara så det lär ju bli betydligt lättare då.
Ska också ta att skriva allt jag kan minnas om usa och åre här någon dag.
Och slänga ut massor av bilder.
Snart börjar någon film på teve, och innan dess borde jag väl äta något.
Inte ätit sedan halv tre idag, är väl på tiden nu.
Hoppas du har det bra i veckan, älskar dig gubben min.
Tjoopa!

2. packa packa

orkar inte packa och fixa mer så jag skriver lite här istället (a)
dagen har varit trist. vaknade av att det var molnigt över hela himmelen och åskvädret var påväg, så lillsjöplanerna man hade med Belma var bara att glömma.

var iaf hos läkaren idag och kollade upp min jäkla hud för FJÄRDE gången, orka att dom inte vet vad det är. Det ar iaf något som kliar så jag håller på att gå av vissa stunder och utslag så det bara väller om det, jobbigt! fick åtminstonde ännu mer penciillin och massor av kortisontabletter så hoppas verkligen att det går över nu, för mitt eget bästa woo!

jag övningskörde vidare till bålsta där vi skulle kolla om bokhandeln hade tredje boken av twilight. allstå ljudet av ditt hjärta. har letat i en vecka överallt så jag hade tur när jag fick den sista boken som fanns! *glader*

sedan var det bara att åka hem och fortsätta packa, måste gra klart allt ikväll eftersom planet går runt 7 på morgonen, vilket innebär att jag inte är så klok att komma på ifall jag glömt något halv 4 på natten då jag måste gå upp, om jag ens går och lägger mig.

kvällen ska ju som sagt tillbringas med David, vi vet inte vad vi ska göra fast kramas och mysa är iaf ett måste då jag ska bort i hela två veckor :(


men ska inte klaga. det är inte varje dag man åker till kalifornien och dagen efter min hemkomst bär ju jag david och ebba iväg till åre! :D ska bli riktigt kul! forsränning och zipline är vad vi bestämt. tror vi ska ta en säng till norge också, trondheim och kika lite!
nu äre dags att rappa på! david har slutat och jag som skulle va klar, aja herrå!

1. okej okej,

hej hej bloggen! haha
jeanette heter jag för den som inte visste det och jag tyckte det var dags för en blogg nu.
känner mig lite mupp men den är bara till för mig själv och den människa som känner för att läsa om lilla mig

haha vet inte riktigt vad jag ska skriva men det är iaf riktigt skönt med den värme kungsängen fångat upp.
dock kan den försvinna imorrn efterssom jag åker till usa då. los angeles here we come! först me n' dad sen hela rama fotbollslaget, nästan iaf, ska bli riktigt underbart att komma bort lite men kommer sakna vissa här otroligt mycket!
mamma (stackarn kan inte följa med pga lilla ebbsan vi skaffat) ebba och elvis såklart. och så har vi ju David som jag knappt klarar mig utan en helg, ojoj hur ska detta gå. hm det gick ju förra sommaren när jag var i spanien men ändå.

på tal om david så firar vi ett år och tre månader idag :) eller firar och firar men vad ska man säga då.
vi ska iaf mysa hela kvällen så det blir nice! heja oss.

RSS 2.0