fortsätt så bebis

Var faktiskt ganska drygt att jobba idag ändå, blev så seg efter skolan. Men det gick bra, jobbade ju bara i tre timmar.. Vi fick till och med en liten present av resten av indiska-teamet för att vi jobbade. Haha, rätt onödigt tycker jag men såklart väldigt gulligt. Alla andra skulle ut o äta och sånt. Alltså dom som jobbar flera timmar i veckan. Iaf så fick vi ett fint ljus från indiska och chokladhjärtan. Chokladen gav jag sedan till David, låtsades att det var jag som köpt dom hihi, fast sedan blev jag ändå tvungen att berätta att jag fått dom först.. Han blev hur som helst glad ändå hihi. Eller ja, de e klart han blev,,, choklad!

Imorgon händer det grejer, eller nja. David ska skriva kontraktet på huset. MEN.. Måste väl tillägga att det trots kontraktet inte är helt bestämt att vi tar det. Så inget tjat och massa frågor sen om det nu blir så att vi inte vill ha det ändå. Haha. Det är väl på måndag vi kan bestämma oss helt antar jag. Så spännande. Nästan så jag längtar till måndag nu.

Jaja, David har varit mysig idag, hör inte riktigt till hans vanor. Han vet inte riktigt hur man är det. Han blev väl så lycklig över chokladen.. Nej men. Inte vet väl jag. Bäst e han iaf, nästan alltid! Hoho. Saknar han lite nu faktiskt, han ligger väl och sussar så sött med vår lille ebbis. Whiskey får inte va i sängen, DUMDAVID har kommit och bestämt.. Däremot vet han ju aldrig vad som händer när han inte är hemma, hihihihi! Men serri, tänk vad underbart det hade varit om vi alla sex kunde få sova i sängen, Jag David ebba tingeling whiskey och diesel. Men nej, whiskey får klara sig själv på golvet. Nä fy vad orättvist! Nu blir jag arg, jag går o lägger mig!

Daviiiiiiiid!! Haha, har alltid undrat hur killar tänker när de trycker fram en dubbelhaka (som annars aldrig finns där) så fort de tar egobilder.. Hm.


arg man bliiiir

Ibland blir jag så arg på iphone, mac tror att dom e bäst på allt o kan äga allt. Nu när blogg.se äntligen finns till mobilen ser dom bara till att fixa appen för iphonedyrkare, jag hatar iphone!! Men ibland vill jag ändå ha en så jag kan ha bloggappen och instagram.. hm. Kanske ska sno Davids, det skadar ju inte att ha två mobiler...

Iaf,de senaste dagarna har jag äntligen hunnit att umgås lite. Jag var ju med emma i lördags, stina i söndags och så har jag varit med sandra både igår och idag. Skulle egentligen åkt hem till suzanne och milo igår men milo e sjuk, plutten!! Dessutom så har jag ätit middag och tränat med malin idag också. Så himla glad över att jag äntligen kunnat göra något annat än att plugga.. Juste, i söndags åkte hela tjocka flocken på bio också, hm, jag david per malin stina patrik elin och marcus. Yayya, fina grejjor!!
Nästa vecka har vi praktik och plugg, två examinationer tätt inpå varandra också. Inte nästa vecka alltså men snaart! Hm. Inte lätt att få tid över när man har fyra djur också. Plus att jag så klart vill umgås med David ibland också, och inte bara ses en snabbis före läggdags på kvällarna, som det ofta blir.

Imorgon har vi seminarium till fyra, sedan måste jag skynda mig till tunnelbanan för att ta mig till jobb. Haha kul att jobba från typ halv fem till sju.. Men ställa upp måste man ju alltid, iaf när man kan!
Sååå, en sovis på det här kanske skulle sitta fint?? Natti.


Min älskling, alltid min lilla bebis! <3


emmis

Idag har jag tagit det lugnt hela dagen, hur skönt som helst! Bakat lite och gått med vovvisarna, under kvällen har jag hängt hos emma. Vi lagade mat och kollade lite tv, bland annat på världens finaste justin, hehe.
Kom hem för ett tag sedan och har hunnit kolla på lite vampire diaries, kommer nog bli tvungen att se de avsnittet en gång till med David någon annan gång, men de e luuugnt för ja gillart!! Han är på fest idag i väsby, jag skulle gärna vilja hämta honom där nu nu nu.. Men han har redan skjuts med några andra senare så det tyckte han kändes onödigt. Jag vill ju ha min plutt här nuuu, kan knappt somna utan honom. Stackars mig, får lov att trösta mig med en ebba och diesel som redan slocknat i sängen, mys!

Imorgon ska vi titta på ett hus, sjukt spännande tycker. Vill väl inte säga för mycket egentligen men vi ska eventuellt skriva kontrakt på det på fredag, fast innan vi bestämmer oss för att verkligen köpa det så måste vi ju besiktiga det först, hoppas det är bra nu!! Enligt David är det tydligen jättefint, som redan har varit där o tjuvkikat utan mig x)
Jag och stina kanske ska träffas med hundarna imorgon också, det vore skojs!! Nu borde jag nog tvätta bort lite smink och borsta tänder så jag kommer i säng nån gång, natti!

nu får de va nog

Den här veckan har inte varit rolig, har pluggat som en tok hela dagarna. Idag har jag suttit från 10.30 till nu, hur kul e det liksom?? Men snart är den iaf klar.. Jag kan iaf vara ledig i helgen vilket glädjer mig sjukt mycket!!

Är så glad över pengarna som rullade in på kontot idag! För denna månad har jag verkligen gjort av med multum känns det som.. Hehe nej men har handlat några dyra saker.. Dyr kurslitteratur, en cykel och  vinterjacka till exempel.. Jag känner att mitt sparkonto börja sakta men säkert gå neråt, som egentligen borde trippa uppåt. Nåväl, nu har jag iaf pengar så jag slipper sno från mitt sparande!

Ikväll ska vi träffa patrik, stina och per. Malin skulle inte vara hemma, har jag för mig.. Synd synd! Men annars ska det bli trevlans! David kommer om någon minut, då har jag bestämt att vi ska gå ut på en longis med hundarna, för det har jag inte gjort nu på hela veckan tror jag..


måste bli bättre

Ibland skulle jag önska att dygnet var lite längre och att man skulle hinna med allt man vill. Jag hinner typ aldrig träffa någon vän och umgås lite längre, känns det som iaf. Och även om jag någon gång skulle hinna vill jag bara inte lämna djuren hela tiden. Det låter nog lite dumt men det är så det är. Jag vill göra allt, vara med alla och bara ta det lugnt på samma gång. Jag hinner inte ens träna känns det som.. Eller jo det gör jag nog, men har jag tid att göra vad jag vill ett tag stannar jag gärna hemma framför tvn lr nåt. Jag måste va dum i huvet!

Helgen har iaf varit ganska nice, drog till kista med David i fredags, åt mat, kollade lite i affärer och skulle gå på bio, som vi sedan struntade i. Köpte ett par nya mjukis och ett linne. Det behövdes.. Mina gamla skämdes jag typ i, slappa och söndertvättade..
Igår ringde klockan 05.30, oh my vad trött jag var. Började iaf jobbet 8 och sluta 1 så det ska man inte klaga på. Men så trött som jag var igår.. Det var ett under att jag klarade hela dagen haha. Efter jobbet drog jag till barkarby och köpte en jacka på peak, billligt billigt tack vare malin. NIICE! Köpte också ett koppel till whiskey, han drog sönder det gamla..  Under kvällen åkte vi hem till per och malin, dock var bara per hemma. Men det var nice ändå. Vi mös ner oss i soffan och kolla på en film.

Nu ska vi snart gå på två visningar.. Lägenhetsvisningar, helt otroligt va? Ska bli lite roligt iaf.
Nu måste jag gå, whiskey killen börjar bli uttråkad, haha!

RSS 2.0