Grattis mamma i 45 minuter till..

Mamma fyllde år idag så pappa tog ledigt från jobbet så vi kunde fixa värsta mysfrukosten med champange o grejer. Hon blev jätteglad!
Så på kvällen kom farmor, farfar och faster hit och åt så. David var så klart också här, fast nu e han på boda och har det skoj med alla människor medan jag sitter här och snart ska lägga mig. Börjar liksom halv nio imorrn, suck!
Lagade världens tårta till mamma också, browniebotten med blåbärsmousse. Tog typ evigheter men det vare värt för den blev jättefin. Synd bara att jag inte tyckte om moussen så mycket.




kollat på film..

Nyss sett på (500) days of summer, inge bra alls. Så det sög ju, kunde sovit bredvid min bebis istället.

Träffade sandra idag, (svägerskan haha) vi promenixade och så. Det är så skönt att bara göra ingenting ibland samtidigt som man gör nåt.
Drog till ett hus i håbo-tibble också med David och kikade lite men det var för litet för oss två.
Och imorrn ska jag först träffa carro, aslänge sedan vi sågs så det ska bli grymt! Dock blir det ännu grymmare när vi ska åka och träffa emma och kanske evelina också och typ käka middag och så.
Har nog inte träffat så många kompisar på bara tre dagar sedan typ rättvik, nästan. Emelie igår, sandra idag och tre grymma till imorrn!!!!


Jag saknar oss för oss själva i skåne,
men till sommarn är det fan dags för en riktig utomlandsresa!!
Orkante vänta längre...


jobbigt faktiskt

Förstår inte hur det kan vara så svårt för mig att bara skriva ner vad jag gör om dagarna, det är så synd för det är kul att kolla tillbaka sen så har man det mesta nerskrivet. Men akk!
Ska försöka lite nu iaf.
Övningskörde i nya bilen idag för första gången, åkte till kista med mamma där vi köpte en overall till ebba. Hon hatar den men vägrar gå ut i regn utan så vad gör man när man har världens segaste hund.
Efter det skulle egentligen emelie komma hem till mig men hon va tvungen att jobba över så hon kom inte fören halv åtta. Så gick ut med ebba på världens power walk promenad, har aldrig gjort det förr men det var faktiskt ganska skönt, bra också eftersom hunden får lite träning.

Iaf så kom emelie, vi lagade pannkakor och snackade gojja. Alltid kul med henne!
Sen kom David så klart hem och emelie drog, vi hoppa in i duschen och nu sover han, stackarn.

Och nu ville jag egentligen kolla på film, men känner mig jättetrött så ska nog skippa det och lägga mig istllet. Måste bara borsta mitt dumma toviga blöta hår...
Gonatt.

härlig dag!

Var ledig idag vilket emelie också var, så vi bestämde oss för att dra och bada på ett äventyrsbad. Tog oss ända till gustavsberg bara för att det verkade vara det ända som verkade hyffsat roligt. Det var väl helt okej men eftersom jag var med emelie så blev allt grymnice ändå.
Efter det åkte vi till gamla stan på en fika för att sedan åka hem. David hämtade mig i jakan så vi hamnade hemma hos emelie och figo på middag också. Trevligt värre!

Nu har jag suttit framför datorn på en stol i fyra timmar och tittat på två filmer såhär mitt i natten. Det var dock sjukt drygt att sitta på en stol så länge så imorrn ska jag ta min mor till elgiganten så hon får köpa en sån där sladd till mig så bilden från datorn hamnar till teven. Efter det har jag bästa rummet man kan önska sig, haha.

Iaf, filmerna jag såg var dear john och the last song. Dear john var bra men ändå lite dryg, the last song var typ jättebra, grät som en jag vet inte vad! Den var verkligen jobbig att titta på.

Oj då, David ska upp om typ fyra timmar och här sitter jag som älskar att sova med honom. Dags för refrängen kanske?
Natti.


En bild på det här kanske,
och nu kom jag ju på att jag klippte mig i fredags..
Vart helt ok, fast på bilden är från innan.


herregud

Jag vet att jag egentligen borde sova nu och allt det där men jag har precis kommit på hur grym kristen stewart är. Jag typ beundrar henne, hur söt, fin, tuff, kool och allt det där på samma gång som hon är!
Har aldrig tänkt på det förut. Haha, är helt chockad, har aldrig typ verkligen beundrat en kändis förut, men kristen e fan grym!
Så kollade på lite bilder på henne och lite på robert pattinson och kom fram till att han är typ asful och huur het som helst på samma gång. Eller ibland är han den snyggaste typ som finns och ibland den fulaste. Konstig kille det där.

Måste bara lägga in lite bilder också, sen ska jar sluta tjata.



Jag skulle nog vart kär i henne om jag var kille..
Gud vad jag överdriver, men alltså varenda kotte borde väl kunna se hur grym hon är!?


prince of persia

Har precis kollat på prince of persia med David, den var bra. Nu sover han, så klart, och jag bara sitter här. Börjar ju tre imorrn så..

Efter jobbet igår åkte jag och David hem till emelie och figo, vi spelade pictionary och invigde deras asgrymma bar! Trevligt.
Och idag blev det en slappdag, vaknade och satte på new moon. Längtar som tusan tills eclipse kommer på dvd.. Efter det blev det världens städning i mitt rum. David fick torka damm och dammsuga medan jag gjorde iordning plats till honom i min garderob. En hel stor låda fick han, fast nu har jag fortfarande massa kläder på golvet som inte får plats längre men dom får jag väl slänga eller nåt.
I alla fall så skulle vi laga middag sen och jag lovar att det måste nästan vara det värsta jag ätit i hela mitt liv. Det där köttet vi gjorde, typ nötytterlår eller vad det hette.. Omg lika fort som jag tog en bit kött i munnen, lika fort spottade jag ut den, fyfan vad äckligt säger jag bara!

Det här sög, ska nog gå och trängas med min snarkande man istället.
Godnatt!

long time no see loooong time

Ne men hej där! Igen.
Förstår inte vad som hände efter vi kom hem från skåne, inte haft tid till att sitta här alls känns det som.
I alla fall så har jag inte prioriterat det, kan ju göra ett försök igen så får vi väl se..

Gud så mycket som hänt!
Jobb har jag i alla fall fått, på café coppola i gallerian, helt oki om man säger så.
Dock har jag börjat fundera på att utbilda mig nu istället, till förskolelärare konstigt nog..

Vet inte riktigt vad jag ska skriva, var ledig idag så åkte till ikea med min fru emelie och spana in deras nya lägenhet. OMG säger jag bara, vilket kap!!!! Haha, men sjukt snygg lägenhet asså.
Iaf så fikade vi på tastys sen och lite senare hömtade David mig för att åka lite cross.
Hann bara köra några få varv innan jag började känna mig hängig i kroppen, ungefär som feber. Så vi åkte hem igen. Jag som handlade tights och en klänning bara för att jag skulle anvöde det som underställ för att jag inte åkte hem och hämtade, så 350 spänn helt i onödan känns skönt!

Imorrn ska jag och David åka hem till emma efter de slutat sina jobb, jag är ledig!
Det ska bli grymt nice att träffa henne igen så jag längtar!!

Kom på att jag glömt borsta mitt hår efter jag duscha, och nu har det nästan torkat så måste nog göra det nu.
Usch vad jobbigt, tovor o grejer, blä!
Aja godnatt.

RSS 2.0