hejdå

Nu ska jag och min bebis åka till skåne!
Kommer hem nästa tisdag, wihihihih!
Kramiiz.

SOOOOLAAA

Nu ska jag sola,
så alla vet det.
HEJ O HÅÅÅÅ!

lite besviken men ändå väldigt glad

 

Jag och David åker på söndag, till skåne, med husbilen, som riktiga pensionärer eller så. Så jag hoppas vi får fint väder, annars jävlar. Tråkigt att inte åka utomlands men bara jag är med min älskling så är väl livet bra!
Vi skulle egentligen vara borta i typ två veckor, men nu blir det bara lite mer än en vecka, tyvärr.
Jag ska på någon intervju med clas ohlson så det var synd att det inte var någon annan gång. Men är som sagt ändå väldigt glad över att jag ens får komma på en intervju så nu ska vi inte klaga!! Lite otur med tiden bara, men Davids semester och allt det där. Men sak samma.

Huset blir det nog ingenting av heller, verkar inte som att David fick det lånet han ville. Men det kommer andra hus och nya chanser. Tusan vad positiv jag var idag!

Såg precis på twilight, förstår inte varför, kan ju filmen utantill.. Hm, skäms lite över det där faktiskt... Haha.
Imorrn ska jag övningsköra lite med mamma tror jag, om inte det blir fint väder.. Sedan ska jag nog börja fixa lite tills på söndag och se till att jag har allt, för på lördag jobbar jag så då lär jag ju inte hinna med så mycket.

Bilderna jag snackar om hela tiden vet jag inte ens om jag orkar med längre, kanske om det blir dåligt väder någon dag, för att ha något att göra liksom.
Nu är jag trött, och David ligger och sover så ska nog göra honom sällskap snart.
Vad långt det här blev.. Aja.
Nu så, gonatt!


Söta lilla amadeus.
Kul att kusin kommer när jag är bortrest..


krägga

La visst inte in några bilder igår, kanske gör det ikväll!
I alla fall skulle jag bara berätta att jag tror jag glömt att berätta vad jag och David gjorde i söndags.. Haha vi var och kollade på ett hus, i krägga. Var där igår också och David har gjort en låneansökan nu så vi får se vad som händer. Men just nu tycker jag att det skulle vara jättekul att flytta, så hoppas han får lånet haha.
Tänk att bli sambo liksom.. haha!

Så idag har jag solat lite, och nu kollar jag på top model och väntar på att älskling ska ringa. Han kanske ska klippa sig idag så i så fall måste jag leta upp några bilder som vi kan visa åt frisören.. 

Aja, hej hej!

värme!

Helgen var bra och rolig. Och VARMT! Men det är grymt.

Och idag var jag, mamma och ebba på lillsjön en stund. Haha vi klippte ebba igår. Alla kommer bli arga men tror faktiskt att ebba tyckte det va skönt så bara hon har det bra så..

Kan visa bilder från helgen och på ebba lite senare kanske.
Nu ska jag sätta på grillen och kolla på teve.
Poss!

värsta kicken!

Har städat värsta megamycket nu. Eller egentligen inte, har bara plockat undan massor av grejer men det tog sin lilla tid må jag säga. Tvättar kläder just nu och har hängt in alla rena kläder jag hittat i min garderob nu som legat slängande här o där i några veckor.. oupps!
Och alltså, inte för att vara den som är den men alltså min garderob är nästan proppfull! Jag menar min garderob är ju egentligen väldigt stor men ändå har den blivit full. Men jag tänker ju inte sluta handla kläder för det, frågan är bara var jag ska göra av med kläderna när den blir proppfull! Men det kan jag ju lösa då.

Hallå jag och David ska åka och kolla på ett hus på fredag, tror vi. Känns ganska sjukt men ändå roligt. Tänk om det skulle bli så att vi flyttar.. Tokigt!
Undra vad jag skulle göra med djuren... Men nej usch det vill jag inte ens tänka på. För jag vet att de har det bäst här eftersom mamma alltid är hemma. Fast skulle jag klara av att bara lämna dem sådär? Det är ju trots allt mina, och inte mammas.. haha!

Trött är jag också, och hungrig som fan helt plötsligt. Vi som åt värsta middan idag, grillad fläskfilé och färskpotatis gjorda i ugnen. Tänk att färskpotatis kan vara så gott, jag som inte ens tycker om vanlig potatis älskar nästan färsk potatis..
Gud vad jag babblar på nu då. Borde duscha, sova och äta på samma gång, vet inte riktigt omd et går att göra allt samtidigt, får nog komma på något annat.

Ett cv måste jag fan skriva också, herregud, hur ska detta gå. Eller juste, jag ska ju göra ett fint cv och måste därför använda photoshop eller illustrator kanske. Det finns ju ändå inte på den här datorn.

Ne, dags för en dusch tror jag!
See you later alligator.


Gulle
<3


EY!

Måste ju lägga upp en liten bild på min fina lilla ebba!


<3<3<3


Helt slut

Länge sedan jag satt vid min dator nu, känns skönt, hade jag helt glömt bort! Nästan..
David sover så sött och jag är egentligen jättetrött jag med, men är ju ledig ända tills nästa lördag så varför spara på krafterna?
Funderar på att fixa tack-korten till alla som jag fick fina presenter av på studenten, men det verkar jobbigt. Kommer ju inte ihåg alla som jag fick något av, har liksom fastnat lite!
Men jaja,.

Alltså jag måste bara säga att det är så himla mycket skönare och roligare att jobba på Indiska än på lagret jag jobbat på idag och igår. Hur tråkigt som helst!!! Men det är pengar så jag är glad ändå, och jag ska inte klaga. Saknar Indiska lite bara, och det får jag väl..

Åååh, hämtade min hund idag effter jobb. Hon är så himmla superduper söt och hon blev jätte superduper glad när hon såg mig. Stannade och åt hos farmor och farfar också, smarrit!

I helgen drar vi till västerås, på det där power meet lr vad det kallas. Tar husbilen så det blir bra!
Och nu ska jag låte mina ögon att tvingas hålla sig vakna så jag i alla fall kan börja med dom där korten...
Lovade ju mamma att de skulle bli klara till på torsdag, hehe.

Ha de gött, pusss!

it's a beautiful day!

Så himla skönt ute! Ändå vet jag och David inte vad vi ska göra. Det var meningen att vi skulle till stan och kolla på den där redbull grejen, men David banga så klart i sista sekund. Den där "tycker inte om tåg och stan" grejen börjar bli jobbig. Så nu sitter vi här och har tråkigt, eller David marinerar kycklingen vi ska äta till middag men sen har vi nada att göra igen..

Hämtade i alla fall min ebba igår kväll. Hon blev så himla lycklig när jag kom, jag också haha. Sprang runt och runt och gosade och så sprang hon runt igen. Men måste lämna henne hos farmor och farfar ikväll igen, för att jag ska ju jobba imorgon och på tisdag. Men det är bara två dagar så det ska väl gå bra.

Och snart får min älskling semester, två veckor kvar! Då ska vi åka iväg med husbilen till skåne och campa lite i nästan två veckort. Sen åker vi hem och tvättar lite kläder och åker till rättvik vecka 31. Såklart.
Men det blir nog jättebra ska vi se. Sen nästa helg ska vi till västerås också, såklart. igen.
Ne nu längtar jag jättemycket..
Jaja.

Ikväll ska vi i alla fall till kista och handla en present till min far, som fyllde år för någon vecka sedan. Men har inte kunnat fira honom ännu men snart är det dags.
Ska kolla hur det går för min man, hejsvej!

glömde det bästa

Hallå hur kunde jag glömma?
Var ju och såg eclipse med sarah i onsdags.
Alltså det är nog den bästa filmen jag vet!
Antingen eclipse eller avatar.. Alltså jag bara älskar eclipse!
Vill se igen, nu på en gång!

jobb och jobb

Börjar ett idag så det är ju skönt iaf, mindre skänt med inventering till tidigast nio ikväll.. Men bra betalt så klagar inte!
Sen har jag och David hängt ihop nu i 2 år och 3 månader idag, tycker jag är väldigt bra. Klart jag tycker, älskar han ju hah!

Saknar min vovve, hon är hos farmor och farfar och har varit det sedan i tisdags. Skulle egentligen ha hämtat henne ikväll men nu ska jag jobba måndag och tisdag också så hon lär väl stanna... Kanske går dit och hälsar på henne lite iaf, jo det ska jag nog! Min lilla ebba.

Kanske ska berätta lite om midsommar, inte så speciellt precis men ändå.
På dagen åkte jag och David ut med per óch patriks båt och på kvällen kom lite folk hem till mig och grillade och hade det chill, så det var nice. Vi spelade kubb och lekte lekar och så. Jag gjorde till och med en midsommarkrans, som inte blev så bra men ändå!

Nu måste jag väl ringa farmor och be henne ta hand om ebba ännu längre, suck!

Kramiiz

sug

Internet har bögat i en vecka! Strömavbrott på midsommar och en vecka senare kom intgernet tillbaka.. :(
Annars jobbar jag, lite mer än jag skulle. Men det är bra!

 Hej.

RSS 2.0