I'm not arguing. I'm just simply explaining why I'm right!

Är på sämsta jävla humöret! När jag trodde att bussen skulle komma och hämta mig imorse, kände äckelgubben som körde bussen för att skita i mig och lämnade mig istället regnet i en hel jävla halvtimme. Kommer försent till skolan, gör klart ett flummigt grupparbete och sätter mig sedan i datorsalen för att äntligen få börja på tentan. Nej men nu mår jag som skit istället och somnar vilken sekund som helst. Känner att det är en otroligt givande dag! Idag som jag skulle få det mesta gjort! Onödiga dag!
Önskar att klockan kunde vara fyra så att jag kan börja röra mig mot min kära. Och jag vill ha fredag NU!
 
Jag klagar för mycket jag veeet. SRYYY!

now or never

"Pluggar"..
Värdelöst, fattar och fattar ingenting på samma gång. Internet och adobe på ena datorn, word på andra. Blir. Galen. Måste. Bli. Klar.
 
Jag vill gå ut med mina hundar på en låååång promenad, jag vill duscha, jag vill städa (nej det vill jag inte), jag vill äta, jag vill baka, jag vill kolla på film, jag vill allt annat än det här. 
 
Hej hopp!

It's simple, he completes me

Mina tankar lever fortfarande kvar från förra helgen. Underbar, mysig helg med min bästa. Gjorde inte mycket alls, utom att bara vara, med varandra. Han tog ledigt i måndags, och sjuk i tisdags, så det blev en extra lång helg! Veckan som kommer blir en galen pluggvecka och nästan ingen mikko, gash! Tills på fredag, då drar vi till gbg för ännu en helg. <3 Galet hur snabbt man vänjer sig vid en människa, det är verkligen nånting som saknas när jag är utan honom i några dagar. Crazy!
 
Aja, igårkväll var jag med therese, en massa prat och lite film, grymt! Idag åkte jag till kista och lämnade tillbaka ett par skor jag fick när jag fyllde år, bara fyra veckor senare.. Kände också att jag valde den bästa dagen att åka dit på, typ vecko revyn blog awards, plus kaos utanför expert. Galet med människor iaf. Under kvällen har jag hängt med emma, tacos till middag som vanligt! :)

The worst is feeling second to those i put first

Skulle ínte jag läsa en bok idag? Plus massa anndra saker? Det sket sig totaaaalt så det lär bli en lång kväll..
Ska snart träffa mikko en stund och sedan iväg till stan och möta upp therese, för lite mat och sedan poledance. Ska bli kuuuul men nu känner jag mig allmänt stressad.. Så istället för att sätta mig och hinna med några sidor nu så får jag för mig att skriva i min totalt ointressanta blogg..? Jag känner mig lite som ett skämt ibland. Men det är väl okej. Hej svej!

I only want 3 things.. See you. Hug you. Kiss you.

Känns som att det ända jag skriver är att jag saknar honom.. Men det är väl då jag har tid hehe. Och jag gör verkligen det, sjukt mycket! Saknar alltså. Men vi sågs faktiskt igår, sov ihop också. Hur mysigt som helst!! Men nu känns det extra tomt och jag kan inte längta mer tills fredag!

Annars har jag faktiskt ganska mycket tid över att plugga och sånt..har läst ganska så mycket idag och jag kommer helt seriöst inte ihåg sist jag läste så här mycket.. Om det inte var typ dagen innan en tentainlämning så klart! Ganska hemskt egentligen.. Men iaf stolt över dagens val av aktivitet.

Sjuk har jag ju varit också, satan! Förkyld, och lät som ett gammal skruttig kråka i halsen, lite feber också! Skönt.
Ganska så frisk nu så imorgon blir det iaf poledance!! Och innan det ska jag förhoppningsvis träffa mikko en liten stund också.. Och läsa en bok!

Känner att mina inlägg är så bra och givande.. Men det gör ingenting. Nu somnar jag, så godnatt och sov gott!


Behind the clouds, the sun will shine.

Skolan har börjat! Åh så roligt.. Well, får försöka lära mig något i år.. sen efter det här året är det ju faktiskt bara ett år kvar! Kändes inte som lika lång tid när jag skrev det sådär. Två år alltså, sen är jag fri, fy helvete! Men det blir bra!
Som vanligt så saknar jag mikko, som är i göteborg och jobbar. Lite smått sjuk är jag också, stackars mig! Vi myste iaf hela helgen och den var guld värd! Supermys. Helgen som kommer ska också bli bra! Hoppas bara inte jag blir sjukare!! Träffa carro imorrn, middag och mys och en jäääääääklarns massa prat! Från båda håll, lär ju behövas! Jobbar lördag och ska sen åka till kista med sara, kolla batman och sånt, wie. På söndag får jag se vad som sker, vill inte säga vad som är sagt då jag inte kan lita på att det blir av.. hehe.
 
Har jag nämnt att jag och therese börjat på poledance? Det har vi iaf och det är faktiskt kul, och JOBBIGT!! Missade idag då jag känner mig sjuk, men det tar vi igen på tisdag!
Nu borde jag kanske få i mig lite middag.. orkante! Hejdååe.

RSS 2.0