meow

Tänkte liksom sova, men två herrar har beslagtagit min säng. Bara jag får ligga i mitten.

Lika kul varje gång!






Och det bästa e att han kommer på radion nu också.


Just because you know someone would wait for you forever doesn't mean you can let them wait that long.

Ingen skön dag idag. Har varit iiiiskallt och jag har haft sprängandes huvudvärk och varit superduperstel i nacken hela dagen. Ajjeee. Sen så höll jag på att somna på tallriken när vi åt också, hehe. Men bäst som jag är tog jag mig ut med whiskey och både cyklade och lekte med bollen. Har iaf en väldigt nöjd hund nu och jag blev faktiskt lite piggare. Tänkte fira det med lite chokladfondue. Eller egentligen är det en hjälp till att få i mig lite frukt, jag gillare! Hehehehe.
Imorgon är det föreläsning kl 12, lite sovmorgon iaf. Dock slutar jag inte förrän 5 så kommer komma hem typ halv 7. På en fredag. Jag har lärt mig vad FML betyder nu så, FML!!!!!!!!!!!!!!!!! Hihi.


Going to bed and counting how many hours of sleep you’re going to get.


Var i stinsen idag med therese och åt lite mat.
Goet och trevligtttt.
Och innan det var jag ute i skogen och blev dyngsur med välrdens goaste whiskey.
Han är söt. Springer iväg så man inte ser honom och vänder för att sedan komma tillbaka i full fart för att visa hur duktig han är, och tycker då att han förtjänar en godis.
Hah.
Lite vampire diaries nu? Tror det. Men sist blev datorn knäpp med lite virus och så, yiha!
Nej men de e nice.
Tjoff.


The awkward moment when someone takes your sarcasm seriously.


Fick med mig lite mer också, typ nå smycke o smink o så.
Ångest för att jag inte handlade mer och nu vill jag tillbaka, bara för därför.
Dåligt.

troett

Jag är trött. Kommer nog ta ett tag innan jag vänjer mig heheh. Men de e niiiiice! Fem veckor. Och nästa vecka är det påsklov hihihihihi. Men, fick faktiskt sova länge i söndags, och nästan helt ostört. Sjukt nice.
Var med emma i lördags, kolla på twilight. Men självklart skulle det ju vara fel på filmen, hackis! Och i söndags var jag med david, byggde ihop en grill och invigde den sedan, goett.

När jag slutade idag åkte jag o mamma iväg till barkarby. Köpte faktiskt en regnjacka, hehe roligt köp. Va också inne i djuraffären, köpte två leksaker till vovvisar. Såååå grymma, filmade när ebbis o whiskey träffade sina nya små lekisar första gången, så jävla kul. Filmade och vill visa, men vet inte om jag orkar.

Och juste ja, var med sandra o mio igårkväll. Han typ skrattade, för första gången. Eller asså inte för första gången. Men på just det sättet. Var så himlans kul att se. Såååå söt!! Blev film även på det så då kan man kolla om o om igen hehehe!


I don't know which face to talk to, since you have two.

Kom hem i natt. Har haft det superduperniiice med carro i englaaand. Handlade mindre än jag egenltigen ville, men ändå tillräckligt för att vara ganska så nöjd. Kollar igenom lite bilder nu och herre vad många typ egobilder vi har. Men det är kul. Jag menar, vem vill ta tråkiga turistbilder på london när vi kan ta typ 250 bilder på oss själva?
 


london e kuuuwl!


Och det är sol, glad att jag inte är i sveriget med tanke på snön som kom igår^^ Blev lite skadeglad. Handlat en del, men vill köpa meeeer!! Och såååå glad över att bieber lever och kommer bli frisk!!! Emma, du sa att det fanns typ en galleria som du tyckte vi skulle till.. vad hette deeen? :D om du ser det häraaaa! xoxo

Bieber ungen

Hörde precis att emmas lilla hundvalp, bieber, har blivit attackerad av en stor hund. Jag klarar inte av sånt där. Jag håller tummarna för er båda och hoppas på det bästa! Blir ju tårögd nu. Lilla bieber.

<3


London dåe!

Skippade filmen igår och väljer istället att spara den till ett trevligare tillfälle, hehe.
Drog iväg en stund istället.
En stund, haha.
Såååååå, idag åker jag och bästa carro till london, om någon kanske har missat det.
Humöret är super just nu och jag kan nog inte bli mer taggad på en resa. Allt är packat o klart och här sitter jag och väntar på bättre tider. 45 minuter sen säger jag hejdå här hemma.
Nu låter det ju som om jag ska vara borta i ett halvår. Men jag har bara tråkigt.
Hoppas iaf på en hel del shopping där borta, weei!



Okej, liten? Måste varit från ettan hihi. Feeeejna tjejjerrr.


Hehe

Känner mig redan på liiiite bättre humör, även fast det inte blir som jag vill så är det inte alltid så svårövertalat iaf. Vilket skulle kunna vara ett tecken på något bra eller något lite bättre, hehe. MEN så vet man ju aldrig. Så säger vi godnatt till datorn iaf! Hejsvej!


check

Nu har jag packat och är nästan helt redo för att åka. Jag påbörjade en städning också, men jag kom inte så långt. Och nu orkar jag verkligen inte att fortsätta med det. Blev lite bitter och besviken nu också, jag tycker inte om det här alls. Jag hatar det. Men ska inte deppa, för imorgon och i några dagar till ska det bli gryyymt!! Stay positive!

Kanske ska sätta på twilight, lr breaking dawn. Så äckligt bra, blir nästan kär av bara tanken. Och det är ju alltid något.

Twinkle, twinkle, little star



Sjukt jävla trött. Hur ofta äre man får en tid hos um klockan 8 när man är ledig?! Orutinerat.
Tänkte passa på att vara lite effektiv, men det har jag inte alls lyckats med.. Det enda jag hunnit med idag är att gå ut med djuren och chilla. Hehe. Eller jag åkte o köpte breaking dawn också.
Packa lite kanske!!! Dålig jag är..


Godnatt

I would have given you the world if you had given me the chance.

 


surprised

Än så länge känns det som en bra dag idag. Jag tror faktiskt det, men vill inte lova mig själv något ännu. Hehe.
Kul att vara både med malin och emma. Jävla tjockisdag blev det, men det är bra!
Funderar starkt på att packa lite nu, skulle kunna vara lite kul faktiskt.

Men, varför kommer vi ingenstans. Ska vi hålla på så här för evigt? Snälla då.


fullspäck

Mycket den här veckan, jag gillareeeee! Var med david igår och snart ska jag åka och hälsa på malin, ska bli trevliiigt! Och senare ska jag förhoppningsvis träffa emma, om hon kan svara på mitt sms nån gång heheh. Imorgon händer det ifs inte så mycket, men måste ju packa och så för på lördag åker vi. Ska bli såååå kul!!

Uppe med tuppen idag, älskade vädret så drog ut med whiskey för att testa på att cykla. Han var så duktig, och han älskade det! Så det ska vi börja med, haha! Nu ska jag fixa mig inför dagens planer. Poss.

Everything is funnier when your trying to be serious.

Skola hela dagen idag! De niiiice! Eller nej det var inte så nice. Men efter var det iaf nice. Åkte direkt till jakan för att träffa sara. Åt lite och tog sedan en prommis med whiskey.

Imorgon har jag bara en föreläsning på två timmar och sen är det loooov. Om man nu kan kalla det lov, jag är iaf ledig i över en hel vecka. WIHO! Längtar till på lördag!!

I hate that feeling when you close your eyes to apply shampoo, and get paranoid that someone will kill you in the shower.

Att man faktiskt kan få ut någongting som iaf är lite positivt på en dag är faktiskt ganska otroligt! Men annars har det varit en helt koko dag om jag får säga det själv. Tokit.

Och nu måste jag duscha, och jag e lite rädd haha.


Feeling like an idiot when you're texting in bed and drop your phone on your face.

Det var trevligt igår, dock råkades det spåra ut lite på slutet men. Jaja. Kul hur som. Idag har jag inte gjort mycket, gick en prommis med ottis bara. Det var nice men nu har jag tråkigt. Och så är jag mäktigt irriterad också. Men asch, antar att det inte är något nytt. Hehe.

Tröttnar aldrig! Blev lite gladare nuuuu heheh.


tråkdag

Efter att mina rosetter blev klara igår åkte jag hem till carro en stund, och nu längtar jag till london ännu mer, bara en vecka kvar! Och när kvällen kom åkte jag och therese och såg war horse. Jag mådde så dåligt, hade ont i hela kroppen under hela filmen o långt därefter, den var för sorglig!! Hatar filmer när djur lider. Annars var den väldigt bra! Idag ska jag försöka städa lite tänkte jag, och ikväll blir det till att fira john. Pussiluss.

jag och mina rosetter

Om det är någon som vill tatuera baksidan av låren, gör inte det. Satan vad ont det gjorde!!! Fast det var ju ifs värt det, lätt. Men att sitta är lite jobbigt, heh. Nöjd är jag iaf än så länge. Wiho. Sööööta!



varför?

Alltid när saker och ting börjar kännas lättare så ska verkligenheten smyga ikapp och man vet ingenting längre.

woop

Lika bra o skriva vad det blir, alla blev ju så nyfikna haha! Rosetter på baksidan av låren, typ som på bilden längre ner!

:)

It's always fun listening to someone's lie when you already know the truth.

I'm not the only one. I'll never be the one. I have to give it time. I have to wait in the line.

And come back tomorrow


:D

Bokade tatueringstid idag, så efter lunchtiden imorgon lär jag inte kunna sitta på ett tag. Haha! Sjukt nervös, men taggad!!! Hon sa att det kommer göra mega ont.. Men det får jag väl tåla. 



Tänk om det blir misslyckat då?! o.O
Puuuuuhuuuuuu :(((((

You're worth it!

Hängt på bromma blocks idag med mammsen. Mys. Råkade köpa ett par skor, suck! Får se om jag ska behålla dom. Vill verkligen det, men jag vill ju som sagt också ha så mycket pengar som möjligt till londis. Puhu. Varför kan inte jag bara få vara rik för? Skulle ju vara grymt! 
Under kvällen träffa jag otto, länge sen eller vad?! Men hur trevligt som helst måste jag säga, hihi.

Klockan ringer om fem timmarrrr, och känner jag mig rätt kommer jag nog försova mig lite med flit. Däcka på föreläsningen kommer jag ju så klart också göra, så typiskt mig. Känns faktiskt ganska onödigt att åka in då egentligen. Men ett försök är ju alltid ett försök. Nattinatt.


Fina bieber vid hans egna lilla plats!


I dont hate you, its just that if you were on fire and I had a glass of water, I'd drink the water.

Sååå sugen på tattooos!!
 
 
 
 


I love how you can make me smile without evening trying.

Hade jag orkat, hade jag berättat om den sjukt irriterande indianen som vägrade inse att jag absolut inte ville gå ut med honom. Men den historian skulle kunna bli hur lång som helst, så jag skippar det..

Handlade lite i fredags kom jag på nu. En kjol jag velat ha jättelänge men aldrig orkat köpa och en kavaj. Råkade köpa en topp till kjolen idag också, vet inte om jag ska behålla den. Jag hoppas nästan att den inte blir så bra. Hade ju varit trevligt att ha så mycket pengar som möjligt till london resan!!

Nu ska jag photoshopa lite. Hihu.


poes


I may not be perfect but at least I'm not fake.

London resa bokad, lite impulsivt sådär. Så nästa lördag åker jag o carro till londoooon. Aldrig varit där. Ska blir superkul!! Wiho. 
Upp tidigt idag för att förbereda mig inför en redovisning, eeeehehhe känns inte sådär jättebra. Ingen aning om vad jag ska säga, men det löser sig.  

David fixa bilen igår, så nu får han funka. Aldrig mera busa med mig igen oki?! Sen laga vi mat också, o kolla på solsidan. Så jävla grymt. Tröttnar aldrig. Beeest! Måste köpa andra säsongen!!!!!!!

lys lyyyyys

På tåget mot staden för att träffa carro, i fin fina väder!! Niiiice lr vad?

i only wanna be with you


På väg till jobb, kallt ute. Fast fint. Trött e jag. Hehe.

för ett risigt ligg.

Hej.
I torsdags dog min bil, gaah. Men tur som jag hade kom david efter fem, och efter typ två timmar hade den nytt batteri o så. På väg hem såg vi att per o malin höll på med en bil, hahah bilens enda nyckel hade gått sönder. Så dom såg ut som riktiga biltjuvar, hah. Rev ju ner typ hela bilen såg det ut som.
Igår träffade jag emelie, huuuur länge sedan som helst så det var sjukt nice. Och jobbigt. Bilen dog igen när jag skulle hem, kul som fan. Bästa figo lyckades startade den iaf så jag kom hem, beeest han e!
Idag jobb 10-16, nu är jag trött. Men bitter som aldrig förr över att jag inte har något för mig. Stackars suzanne blev sjuk. Spelar roll, ska ändå jobba imorrn också. Wihooo!
Hejdå.


justin bieber puss puss

18 år idag, sött ju!

  
Snygga jävel!!
Grattis då.


RSS 2.0