Sometimes the person you fall for isnt ready to catch you

Fick äntligen träffa min pöjk en stund idag, åkte till jakan vid tolvtiden och gjorde honom sällskap när han åt lunch. Blee, vi har bara setts i tre timmare sedan i tosdags, föööööör lite! Men så får det vara... Jaaaaaaaa!
Träffade sara idag ocså, hur bra som helst. Överdrivet länge sedan vi umgicks så en tur till kista var inte helt fel!
Nu har jag "väntat" i över två timmar på att han ska ringa och kvällsprata lite med mig, men jag antar att han somnar. Ja men så kul, morr! Jag är ifs galet tröööööött, ögonen går i kors, så ska faktiskt lägga mig vilken sekund som helst.. Måste bara ut med hundarna först.. Mina fina hundar! Nu säger jag godnatt.

never let you go - jb

Kollade precis på intervjun av bieber som visades på svt i lördags, fortfarande lika grym. Löööööve till den grabben. Oslagbar. Meeeeeeen. Nu kom jag på att jag måste upp sviiiiiintidigt imorrn, läkare halv 9 på morgonen. Mamma ville åka hemifrån vid 7...? Mjaaaha. Upp kl 6 yihaa! Blev aningen stressad nu så ska alldeles strax sova.
Måste bara berätta att jag tränade med pappsen idag, första gången på LÄÄÄÄNGE!! Kändes lite sådär lagom duktigt. Eller jag tränade ifs i torsdags också, jag och therese har nämligen börjat på poledance, askul! Fick faktiskt träffa min käraste idag också juuuu, en liiten stund men mmmm så mysi. Saknar han redan men det är väl så det är. Hihi ne nu, ska jag slaggis, godnatt <3

21

Ja men hejsan! Tror kanske att det blir bättre med skrivandet när skolan börjar igen, om en vecka...!!! SUCK! Tre månaders ledighet.. INGENTING! Och varför ska man blogga då? När man gör i princip samma sak varje dag.. bara för att slippa plugga. Men att blogga lite då och då under sommaren, då det faktiskt händer iaf liiiite mer, tydligen inte! Meeeeeeeen. Kan iaf säga att jag har haft det riktigt bra den senaste tiden. Förra helgen, drog jag och min käraste till london, hade det allmänt asbra i de ca 28 graderna.. Mjao. Gick mest runt och svettades och sånt, så jävla bra!! Var väl hemma i några dagar och flydde sedan födelsedagen genom att åka till bergen i torsdags.. Hälsade på tina, hennes man och deras uuuuuuunderbart fina son anton.. Mös och hade det allmänt bra. Fyllde mina 21 år igår och drog in till självaste staden och åt lite och sådär. Kom hem idag, där farmor, farfar och faster redan väntade.. Åt middag, fikade och öppnade lite paket. Yey, hehe. Saknar min grabb, haha grabb. Han är iaf på nån jävla båt nu påväg hem från finland. Träffa honom imorrn en liten stund, bara, men en liten stund är mer än ingenting och jag kunde inte längta mer. Nu vill jag nog sova, i min säng, helt själv, nej med ebba, i mörkret, gaaash vad underskattat det kan vara ibland. Puss på er.

Describing my feelings is pretty much impossible

Kom hem från mikko i morse, halv 1 på dagen eller så. Träffade sandra och mio och gick ut på en promenad, och följde sedan med dom hem en stund. Mysmio, så söt!
Undrar vad som hittas på i helgen men snart kommer iaf mikko och hämtar mig igen, hihi. Längtar. Måste skynda ut med hundar nu!!!



Lite somrig instagram på de här!


(Hat)Blåbärohallondränktivaniljsåspaj!


GangsteRRRR!


Prometheus, med carro och mille också!


Liseberg o balderrrr o mikkopikko.


Myskatt o hund.


Och en till katt.


Dipdyeade håret lite rosablått.


En död groda i norrtälje.


Amadeus käraste kusin på besök.


Chillis med carro o mille.


Myesfrukost in tha whoods.


Och en hund.

Godnatt.


If I’m weird around you, it basically means that I’m comfortable with you.

Väntar på att mobben ska ringa så jag kan traska ut till parkeringen och åka ut till skoogeeen! Tingeling kom in med en liten fågel för ett tag sedan och jag är otroligt glad över att mamma var hemma, jag får panik. Usch blä fy va päckligt.
Var i stan igår med mikko, carro och mille, åt mat och såg prometheus som inte va ett dugg bra om man frågar mig. Vi lekte med dom i helgen också, mycket braaaa!
Ledig den här veckan och även fast jag inte gör annat än att få mikko att börja jobba på tok försent varje dag så är det väldans skönt! Men på fredag tror jag att jag får träffa sandra och mio, ska bli superkul. Inte sett dom på evigheter!
Underligt vad svårt det är att skriva när man aldrig skriver, man tappar bort sig och vetinte var man ska börja eller sluta. Så jag nöjer mig nog så här.

Juuuuuusteja, bokat resa till norge har jag gjort också, ska till tina i bergen och hälsa på. Inte träffat henne på flera år, ska det bli kul att träffa hennes familj.

Hejdåbre.

RSS 2.0