USAAAAA!!!!

UÄÄH!! Jag hatar skolan, det är bajstråkigt att bara läsa och läsa och tro att man förstår, tills man ska gå igenom allt och inse att man borde läsa det igen.. Aja, hade jag jobbat hade jag ju klagat på det. För det är det sista jag skulle vilja haha, inge kul. Även fast det är jätte tråkigt att plugga får jag trösta mig med att jag haft längre lov/semester än någon annan jag känner. Det tråkiga med det är att det inte kändes dom länge alls.. Antagligen för att David bara var ledig en vecka och vi inte hann göra några äventyr hehe.

Vi var iaf i göteborg, det var jättemysigt men tyvärr gick vi dyngsura hela dagen i lördags. Då vi var på liseberg. Vi hade ifs kul ändå men det blev lite kallt haha. Drog till campingen och duschade på eftermiddagen och sen tillbaka och blev blöta igen under kvällen. Det spöregnade alltså HELA dagen.

Så fyllde jag ju år i torsdags också och fick finfina presenter!! Bland annat ett väldigt fint kort av mamma och pappa där de berättade hur stolta det är över mig osv.. Aa och iaf så stod det längst ner att jag, david och dom ska åka till USA.. Kan ni fatta??!! Så lycklig, haha. Bästa presenten!! Vet inte när vi åker ännu men det löser sig, haha.



inte längre tonåring.. :(

Meeeen, jag är glad iaf. Idag fyller jag 20 år och jag kan ju säga att det inte alls känns annorlunda mot vad det gjorde igår. Utom att det blir dyrare att resa inom sl och att jag får handla spriiiiit! Dessutom har jag redan fått lite presenter.. David gick upp, åt frukost och kom tillbaka, sjöng lite och gav mig fina presenter! Tack min fina!!!!

Annars är det nästan en helt vanlig dag, ska strax äta frukost och gå ut med hundarna. Sedan en sväng till stadium och sen blir det väl till att hjälpa till här hemma innan farmor, farfar, faster och suzzanne och milo kommer!!

Och imorgon åker jag och min kära till göteborg för lite mys och en dag på liseberg, det blir niiiice!!!


Detta fick jag av min bebis, jag fick också en till bh (som jag redan satt på mig hehe) och tre påsar polly och två paket capri sonne. Haha söta ungen slog in min frukost på sängen xD
Boken skulle jag egentligen få på vår två års dag, och han skulle få en av mig men det blev inte av. Haha vi har nu vart tillsammans i över 3 år och äntligen fick jag min söta bok, där överraskade han mig allt.! David har inte fått sin än, sorry!!
TACK!


I love you like a lovesong baby!


Min schnygging!!


städish

Igår kom stina hit med sina hundar, whiskey blev superglad och tyckte det var hur spännande som helst. Själv tyckte jag det var trevligt hehe. Under kvällen drog jag och mamma hem till suzanne och milo för att äta lite middag, gott vare! Mys också såklart. Skansen blev inställt idag så det tar vi en annan dag. Istället ska jag snart ut och gå med sara, sen måste jag börja min storstädning i rummet.. TRÅKIGT!!

Supernaajzz!

Kräftskivan hos tobbe var jättetrevlig, hade det mys och bada i sån där hot tub (heter det så?) i flera timmar och kvällen/natten/morgonen avslutades med allsång. Supernajz!! Och kl 10 imorse efter fem timmars sömn var det dags att stiga upp igen. Har iaf haft en chill dag. Hälsat på danni o sandra, Davids föräldrar och min faster som fyllde år igår. Vi gick också ut med vovvarna och lille whiskey vågade att doppa sig ända till magen i lillsjön. Haha han tycker det är lite läskigt men väldigt spännande, urgullig att titta på!! Har också fått ett asballt halsband till honom i födelsedagspresent av patrik och stina, med dödskallar på!!
Ska förresten träffa stina imorrn med vovvarna, whiskey e typ livrädd för andra hundar så det ska bli intressant att se hur det går..!
Nu ska jag läsa lite harry potter, sedan blir det sängen!!

bowling

Var som sagt och bowlade igår, kulkul var det! Fick finfina presenter också av rara vänner! Tacktack. Idag ska vi på kräftskiva hos tobbe, nice. Men först måste vi ut med hundar och så, känner mig lite stressad nu eftersom vi ska va där vid fyra haha. Vi har iaf ätit frukost nu.. På tal om att gå ut med hundar.. Igår när jag och David var på promenad hamnade vi lite fel. Vi tog en lång runda och förväntade oss att komma ut vid lillsjön. Vi skulle bara testa ett spår vi aldrig gått förr. Det tokiga var att vi aldrig kom fram någonstans, vi skämtade lite om att vi höll på att gå runt örnes. Och japp, plötsligt kom vi ut ur skogen och var vid den där syltfabriken... Haha. Vi gick alltså typ 9 km igår, å så jobbigt haha.

Jahapp, det var mycket jag hade att berätta..


..utom att jag har fått hem hans fina bok nu, first step to forever!!!
Fina pojke.

Tarvligt

Jag tycker alltid att det är så svårt att veta vad man ska skriva och hur man ska börja när det var länge sedan.. Så hur ska jag börja? Känns som om det hänt mycket samtidigt som det inte hänt mycket alls sedan sist. Iaf så va de nice i rättvik. Och mina små djurbebisar börjar bli stora nu. Iaf whiskey.. Jag hinner och orkar knappt något annat än att vara med dom. Men ändå är det hela tiden massor av småsaker som måste göras hela tiden.. Jag vill bara njuta av sista dagarna innan skolan kör igång igen. Men icke! Ett sommarlov är alldeles för kort, jag hinner inte med. Hur gör alla som jobbar!!????!

Jag ska iaf åka till skansen med suzanne och lilla milo nästa vecka, jag fyller också år nästa torsdag och dagen efter det åker jag och David till göteborg, det blir braaa!! Och på fredag firar jag min 20 årsdag med vänner och bowling. Längtar!

Nu ska jag läsa harry potter och bli trött!! Godnatta David först<3


RSS 2.0