Mr. Perfect don't exist my little friend

Ingenting av det här är okej, ingenting! Varför??! Det skulle verkligen inte va så här, jag skulle aldrig mer behöva känna det jag känner, och jag skulle absolut aldrig mer behöva känna det starkare än jag någonsin känt. Jag trodde jag hade lyckats lämna den biten från mitt liv. Besvikelse. Men det är som det är. Och jag får ta det härifrån. Jag får ta det på ett sätt jag inte vill, men som är nödvändigt för att något ska kunna bli så som det ska vara, enligt mig. Bortsett från det som hänt, så är nog det jobbigaste just nu skammen över vad jag håller på med nu. Eller ja, för att slippa känna mig svag och dum i huvet så gör jag det väl typ så osynligt jag kan. Bara för att slippa höra på allt skit. En gång, alltid. Jag hade gjort si, och jag hade gjort så. För att skydda, jag vet. Tacksam, JA! Men det är jobbigt. Jag vill kunna säga precis det jag vill, känner och gör utan att behöva känna det jag vet att dom tänker, hur jävla fel jag gör. Men hur gör man i en sån här situation då? Vad gör man när man själv vet vad man vill, men vill slippa känslan av att skämmas över det. Jag skiter egentligen i andra, men det är så uppenbart. Jag har fått tillräckligt med saker att tänka på. Så jag tänker fortsätta så här, precis som jag vill. Jag ska göra det jag själv vill och tro på det jag själv känner. På mitt sätt.

jävla kuk liv

Jag har aldrig någonsin trott på något så starkt som jag trodde på det här. Och att allt kan bli förstört på bara en kväll känns helt otroligt. Jag la ner hela min själ på det. Hejdå världen du kan gå och dö.

I'd pick you again and again if I had to..

Puh, sjuk IGEN!! Jag orkar inteeeee! Förkyld, ont i huvet och börjar känna mig febrig.. Vi som skulle hitta på nåt kul imorrn! Men jag ska va frisk, ska sätta mig med vampire diaries efter middan och lägga mig i tid! Så e mikko här vid 10 tiden imorgon, mys! Ska äääääntligeeeen få träffa carro o mille imorgon också, som varit i turkiet o thailand nu i evigheter!
Igår blev det häng i kista med Emma, är arg på henne. Hon drar till usa nästa vecka och ska kolla justin bieber o skit, inte okej!
Alla ba drar iväg medan jag stannar i iskalla Sverige med mitt nedrans plugg, hur rättvist är det?
Idag uppskattades dock vädret, aningen för kallt men annars helt underbart, gick på isen med whiskey o möööös.


I want to be the reason you randomly smile when nobody is around.

Är hemma idag, kollat på film med vän. Ganska mys. Håller på o somnar men orkar inte resa mig ur soffan. Hatar när det är så. Måste liksom bädda och det låter jobbigt. Skrivit tenta i några dagar nu, sista ska jag göra imorrn innan jag skickar in den. Är i stort sätt klar, känns grymt! Imorgon ska jag äntligen träffa Emma, ganska länge sedan sist nu!!
Det va inte ens okej att försöka börja med ett blogg inlägg. Kan ändå bara ha ett öga uppe i taget, godnatt!


Arg på rosis

Hur i helvete kan folk säga att roslagsbanan är charmig, mysig och alldeles jättebra? Förstår verkligen inte. Sitter i en proppad, tokvarm och illaluktande vagn just nu och det är inte alls mysigt. Det är äckligt och obehagligt! Då var det sagt. Som ni förstår är jag påväg hem till mikko, varit på möte på jobb. En timme in, en timme möte, en timme tillbaka. Det kallar jag värt det. Snöar idag också, om någon missat det. Kaos eller nåt. 25 min och min gubbe ska hämta mig från stationen. Antar att han inte är där då utan ligger i ett dike eller nåt. Stackars golfen <3


If you never try then you'll never know.

Sitter på roslagsbanan påväg hem till mikko, ska bli sköööönt. Jobbar i helgen liksom. Segt när man varit sjuk en hel vecka o har en tenta att tänka på. Men allt löser sig alltid har jag märkt så de e lugnt ändå. Ikväll tippar jag på film eller nåt, yey!
Oooooh juste, köpte kinect till xbox för ett tag sedan, bara för att testa på just dance 4.. Haha. Va iaf slut överallt hur länge som helst kändes de som. Så va ja inne på br i täby häromdan. Klart det fanns där. Svinkulit spel!!
Och mikko är iaf supernöjd med sitt jobb verkar det som, de braaaaaaaa!
Vi höööööööres!


Seg segare

Gaaah, har precis sovit middag nu i två timmar. Haha. Sov bara tre timmar i natt så de gör ifs ingenting. Min hals är som skavsår idag så jag får bara vänta på resten. Mikko har ju som sagt legat hela helgen med feber och halsont. Typiskt. Tv, godis och ben&jerrys har dom senaste dagarna bestått av.
Jag undrar hur det går för honom på jobbet, vill höra nuuuuuu!

Imorgon börjar tentaskrivandet för min del, slut på julledigheten men antar att jag inte får klaga. Har haft det väldigt bra.


Varför mår vi så dåligt när vi har det så bra?

Som rubriken lyder, varför är vi så "nere" för? Piller är gott men träning är godare, så med det sagt. Skaffa sig ett gym kort och börja motionera. Lycka till o le. 
 
//Mikko 
 
Min stora stålman till bamsebjörn har varit utslagen utav världens minsta motståndare, nämligen en elak halsbasilusk. Stackarn ligger där med tårar i ögonen, och tycker synd om sig själv. Man kan inte annat än skratta. Skönt o se att även han är mänsklig. Imorgon börjar hans nya liv, enligt honom själv. Nytt jobb som han verkligen velat ha. Nytt jobb som han målmedvetet har kämpat för med näbbar och klor. Grattis tjockis. Men han e kool, inte ett dugg nervös inför sin första dag. 
 
//Mikko

Never apologize for being you.

Har haft en underbar jul med min älskade, vi hade det jättebra uppe i hamra med skoter. Måste tillägga att jag fick bäääääästa julklappen också, helt oslagbar!! Längtar! Vi åkte hem och firade nyår med äventyrsbad, kinect och raketer! Ledighet är bra. Men på måndag tar det slut, då börjar min duktiga mikko på nytt jobb och jag ska ta tag i min tenta.
Sen har det ju sjääääävklart hänt något tragiskt också.. Min underbara kära diesel, kom hem efter en natt ute med ett totaltfä förstört öga! Från Väsby skickades han till Västerås för operation. Ögat skulle bort! Stackarn kom hem igår och usch vad hemskt det ser ut! Men han verkar må bra just nu, vill mysa och spinner så fort man rör honom hihi.
Här är han..


RSS 2.0