When you know you're being annoying but you don't give a damn because you're finding yourself too hilarious

Och ebba ligger bredvid mig ock snarkar!
Senaste dagarna har varit,,, otroligt bra! Tack vare dig, mikko. Utom idag för idag har det varit äckligt segt, mitt eget fel, ändå skönt på nåt sätt. Åkte iaf med till göteborg i söndags och kom hem igår kväll. Efter min grymma sovmorgon skulle jag ladda min mobil som var tom på batteri, min plan funkade inte alls nå bra och insåg ganska snabbt att den faktiskt hade dött, på riktigt. Kände hur paniken började växa så tog mig snabbt ner till närmsta elgiganten och fixade en iphone. Och som jag antog så satte htc:n igång igen efter någon timme, men jag tycker själv att jag fick en otroligt bra anledning till att köpa en iphone. Går nu runt med två mobiler och undrar om jag ska skänka den gamla till mamma eller pappa.. Vilket som, han slutade jobba och vi drog igenom några affärer, åt lite och gick i spöregn till bio. Snow white blev det. Och jag måste påstå att biofolket i göteborg e roliga, speciellt tjejen som satt bredvid mig, största popcorngrejen hade hon i knät och vad händer? Jo, på nåt konsitgt vänster lyckas hon välta ur alla popcorn så det regnar popcorn i nacken på killen som sitter framför. Jag trodde nästan att jag skulle dö, av skratt alltså.. Igår tvingade jag mikko att ta en runda på liseberg, han hade ju så klart lovat innan men försökte så fint smita undan. Sånt går jag då inte på, och glada är vi för det för det var kul. Skrika sig lite. Kom som sagt hem sent igår och idag har jag mer än slappat, alldeles för mycket!!

Imorgon ska jag åka och träna med therese och sedan hänga med han den där igen.

Känns ändå som att livsglädjen börjar komma tillbaka lite nu, och då blir det så, så struntar jag i alla andra. På nåt sätt. Puss o godnatt.

I don't need it to be easy but I just want it to be worth it.

Italien var grymt! Hur skönt som helst att få mysa lite i solen o såååååå. Kom iaf hem igår och gissa om djuren blev glada över att se mig. Iaf ebba och diesel, tingelingen verkar lite bitter. Ebbis ligger iaf i mitt knä just nu och älskar uppmärksamheten, gullefisan. Undra om jag kanske ska packa upp lite duktigt? Sen hang outa med den bästa.


Italien!

Nu är det i stort sätt packat och klart! Fattar inte riktigt att vi åker imorrn, men det ska bli gryyyymt skönt och jag längtar tills vi är framme! Pappa fyller 50 år på torsdag, grattis världens bästa pappa!
Har lite kvar att fixa, just nu färgar jag mina ögonfransar, får se hur det blir! 

Kommer sakna mina katter.. och lilla ebba. Och whiskey så klart men han kommer jag inte träffa på länge. Bleeee! Aja vi hörs väl om en vecka eller så. Kanske. Eller mer eller mindre. Hejdå bajskorvar. xxxxx.

Klipp




It's hard to forget someone who gave you so much to remember.

Blev inte mycket gjort idag som känns bra.. Tränade, och känner redan träningsvärken, och så har jag fixat med ebbas klor, 1,5 h.. Packat typ hälften av allt har jag gjort också. Det var allt som känns bra.. måste fortsätta med fisans klor imorrn, och allt annat. Inte okej o vara såhär seg som jag är. Imorgon måste det ske ett mirakel eller något, annars får jag stanna hemma från italien hihi.
Köpte ifs pappas present också, det var ju bra. Sen råkade jag ta en tripp till bromma och köpa enn par skor och en hoodie, det kanske inte var lika bra, men vad gör det. Wie. Klippte i lite kläder också.. Så blire när man gör allt annat än det man borde och måste. Nu får det va färdigpratat om det. På onsdag åker vi och jag längtar så otroligt mycket till värmen nu. Hoppas på dunderväder!!


Tears are how our heart speaks when our lips cannot describe how much we’ve been hurt.

Var i kista en snabbis igår med sara, köpte tre tröjor, ett linne och en bandana. Hiih. Sen firades fighoe, 25års kalas. Wiiiiiiiiii. Idag vare segt, men åkte hem till farmor o farfar där också faster var, för middag. Hämtade hem min underbara lilla ebba också och snälla som dom var så fick jag pengar haha. Åker ju till italien på onsdaaag, med saris. Så då tyckte dom väl att några euro skulle passa fint i plånboken, taack. Imorgon måste jag sätta fart, upp vid nio för att träna med therese vid tio. Fixa present till pappa och sedan börja packa. Så måste jag städa och fixa sånt som känns bra att fixa innan jag åker ocksååå. Nu ska jag ta mitt lilla troll o gå o sova. Godnatt.


det räcker nu!

Nu får det va nog med o snacka skit om justin bieber, ser fler o fler på fb som lyssnar på honom. För han är bäst. Tänkte bara att det är ju onödigt o prata dumt om någon man ändå kommer börja lyssna på inom en viss framtid. Tycker de e lite lustigt att man mår bra av att trycka ner någon annan, speciellt världens grymmaste artist. Jag gör säkert också det om sånna jag inte tycker om, men det räknas inte. Undra om jag inte ska dra på hans film, never say never, o smälta bort lite. Lillpojken.
It's bieber fever. It's everywhere. It's taking over the water, it's taking over the air streams. You can not run from it, you can not hide from it. That's why we call it BIEBER FEVER!


träna kanske lite?


Relationships sink when they have too many passengers.

Dålig jag känner mig idag. Skulle vara med sandra och mio men seg som jag råkade vara så blidde det inte så.. David kom hit och åt mat med mig iaf, länge sen man såg han så det kändes braa!
Säcka ihop till en depphög under kvällen men det är väl så det är ibland, iaf om man är mig. Tog mig in på youtube och skrev in justin bieber, gjorde susen. Nu känner jag mig hyffsat glad igen och kan kanske sova gott. Upp o träna imorrn, inte förrän 11 men tidigt för mig med sommarlov, så ut med hunden och sen sängen. Puss.


miss my whiskey


blir utan min man i fem veckor


The best way to appreciate something is to be without it for awhile.



Jag blir galen på den där killen, händer ju för sjutton bubblar att jag drömmer om honom på nätterna. Blir så ledsen när jag vaknar och inser att det inte är irl. Hihi idjoot.


If you want me in your life, put me there. I shouldn't have to fight for a spot.


Kirra nya träningsskor igår, awesome or whaat!
Testade dem idag, gym med therese. Fränt!
Varit med sara under kvällen och om vi har fått i oss massor av tjockt skiiit!
Imorrn ska jag va med emma så det lär ju inte gå bättre då.
Och nu har jag hängt upp tvätt, städat lite i badrummet, dragit igång diskmaskinen och vattnat blommor. Vuxenpoäng till mig.
Ögonen går snart i kors så jag får väl ta min lilla fiskorv till hund och lägga oss.
xoxo


I'm not mad, I'm hurt. There's a difference.

Bloggtorka or whaaaaat!? Blev så bara. Och kommer säkert så förbli.

Skriva av sig lite? Sådär hemligt. Att vad det än är så är det alltid nåt. Och jag kan inte rå för att det är så. Jag är sån. Och hur mycket jag än vill så kan jag inte sluta. Punkt slut.

RSS 2.0