It's funny how a person who was once just a stranger, suddenly means the world to you.

Kommer inte ens ihåg sist jag logga in på bloggen.. Anledningen till det är att där jag tillbringar mina kvällar och nätter mest är i ett hus ute i skogen och den fina människan som bor där inte har fixat iordning sitt internet än. Jag skulle kunna påstå att han är lat och knasig men den största anledningen är nog att han inte finner tid till att fixa sånt när jag är där.. Eftersom jag är så underbar att vara med. Hehe neeeeee men så är det, typ, nästan.
 
Nåväl, idag är jag hemma så nu ska jag göra ett försök. Men som vanligt vet jag aldrig var jag ska börja. Haft ganska så mycket skola på sista tiden och just nu håller jag på o kämpar med en konstig tenta som snart ska in. Ska försöka göra klart det mesta imorrn. Annars har det väl inte hänt så mycket, allt har bara rullat på som vanligt liksom. Nästan, med lite smärta här o var. Gått över nu som tur är. Hihi.
 
Det har visst hänt en grej, en ganska så stor grej.. Det är nämligen så att det är november och varje november så har min fina lilla tjej kattungar. Vilket vi fått nu med, tre underbart söta och goa småfisar. En vecka gamla nu!
 
Nu får det vara nog, ska lägga mig och mysa med min stora hund!

The first five days after a weekend, are always the hardest.

Skit dag! Börjar dagen med att ta det hur lugnt som helst, i tron om att jag börja 11.. Dubbelkolla vid 9.20 och nix.. Kl 10 stod det klart och tydligt på schemat.. Bara att klä på sig, sminka sig och gå.. Kan däremot skryta om att jag var på universitetet innan det gått en timme. Nåväl, ett tag efter det ringer mikko och meddelar att han var påväg till göteborg,, ja men vad kul!! Nu tänker ni säkert att jag är larvig.. Men det är inte kul när man planerat saker och dom inte blir av pga en jobbresa han måste åka iväg på. Egentligen var det väl inte så mycket mer än så som upplevdes som skit, men jag såg det ändå som en otroligt tråkig start på veckan. Bara han kommer hem till på onsdag! Då är det twilightpremiär och det är ett måste för honom att gå med mig. Det vet han så det gör han nog! Men fatta att sista twifilmen kommer nu.. Vad ska man längta efter nudå?
 
Juste, jag jobbade hela helgen, hängde med mikko på kvällarna och igår åkte vi hit för att fira pappsen på farsdag. Rolig helg daaaah.
Nu ska jag klippa knutar från min lilla snarkande ebba och sen sova!!!  

Jäsp

Satans trött, vill sova men.. orkar.inte.gå.ut.med.hund! Någon komma o görart åt meeeey?

it feels so right

Diesel mår bra! Men han stinker kiss.. Eftersom att han typ alltid kissar på sig när han åker bil för att han är så rädd.. haha. 
Idag har jag tränat lite med therese, tagit det lugnt, ätit pannkakor med mamma, varit ute med hundar såklart och ätit med emma på pizza hut! Sweet. I helgen jobbar jag så då händer det inget kul, tråkgit nog. Får se om jag och mikko kanske hittar på nåt skoj imorrn.. Får seeeeeee! Yay!
Pumpisar!
 

Let our faith be bigger than your fear.

Stackars diesel är på väsbys djursjukhus för kastrering nu.. Min rädda lilla sak <3 Hoppas på att han inte ska komma hem med så mycket sår som blir infekterade mer.. När han varit ute alltså. Han har nämligen varit sjuk till och från i över ett halvår nu, lilla vän!


RSS 2.0