Merry Christmas!

Doppardan, haha. Jovars! Kl är två redan.. Det ända vi hunnit med är att äta frukost typ.. Men mikko är iväg nu iaf så jag har tid på mig! Måste bara slå in paket, fixa mig, kanske fixa lite mat till kvällen och packa till imorgon.. Jag har o göra. På julafton! Lite annorlunda jul i år, jag mikko och djuren. Julmat blir det inget av heller men det e bara bra. Tror det blir mys. Får väl börja med min att göra lista nu så jag hinner bli klar! Puss på er och god jul!


You were the greatest thing that ever happened to me.

På tåget mot stan och indiska. Ska jobba dom sista dagarna nu fram till jul. Det ska bli kul för vid jul är det alltid kul, men jag orkar egentligen inte. Hihi. Ögonen går i kors eller nåt. Igår var sista skoldagen, nu är jag ledig till vecka fyra. Utom att jag har en tenta att skriva också..
Nåväl, stannade kvar i stan igår för att fixa klappar. Gick väl sådär. Köpte mer till mig själv än till nån annan. Äsch, jag fick mig ett par googles iaf.. Asfräna tycker jag!
Julafton blir intressant, får se hur den tar sig. God jul på er om vi inte hörs till dess! Kyss.


Lek & bus

Idag är det tredje advent och vi är på lek & bus i väsby, wiii. Fast jag pallar inte för gissa om jag blivit förkyld? Tredje gången nu på en månad, yehey! Ba o gilla läget liksoom. Snart är det jul, o så den 25e åker jag o mikko upp till hamra o hälsar på mamma o pappa som hyr stuga. Blir o åka scooter, jomenvisst. Mikko har ju liksom visat sin grymma sida på snowracern. Knät är fucked up typ. Alltså inga skidor för han. Sen är det 2013. Tokigt. Nåväl, imorgon är jag ledig. Sen är det full rulle fram till jul inkl jobb. Hejhopp!

Sometimes we expect more from other people, because we are willing to do that much for them.

Gaaaash!! Suttit själv i mikkos bil på en parkering nu i en timme!! Han skulle bara in på utvecklingssamtal som skulle ta en sisådär kvart.. Det är ju självklart helt okej såklart, dom har säkert massor att prata om men bääääh vad tråkiiiiigt! Hungrig trött och måste plugga ikväll.. Härligt att man kan börja nu när man ändå inte gör ett skiiiit hihi.. Bara för de så kom han.. Hejdå! :D


From a stranger, to someone I can't stop thinking about.

Jag brukar inte klaga på vädret, eller jo det kanske jag brukar.. Men INTE när det snöar.. Fast nu däremot, ska jag göra som alla andra gjort denna dag och klaga!!! På grund av all jävla snö och blåst så sitter jag i mitt hem o känner mig allmänt deppig. Planen va egentligen bio och sen hem till mikko. Men ne ja fick inte o ville ifs heller inte köra nånstans idag.. Vilket jäääääla skitväder vaaaaaa. Hihi. Imorgon kommer iaf mikko och hämtar mig så de blir till att åka hem till dom, myyyyyyyys! Förresten så va jag ute nyss med mina älskade vovvar, och vädret har lagt sig, det är tillomed varmt ute nu känns det som! Whiskey är galet fin när han överlyckligt skuttar runt i snön, han vill aldrig gå in <3
Nu ska ja ta min lilla hund och sova. Godnatt.

Éxpect nothing and you won't be disappointed.

Haha.. okej vad har jag gjort sista tiden! Ingenaning... Twilightpremiären med mikko, en vecka senare såg jag den igen med therese och tyckte faktiskt den va bättre andra gången!!!!! Så jävla underbar! Jobbade nu i helgen och de va drag på indiska, kuligt! Jag har varit sjuk, som faktiskt inte är en ovanlighet. Jag har låtsats vara mikkos assistent efter han klantade sig totalt i söndags. Skulle liksom va kool inför sina pojkar med snowracern,, allt gick snett så en hel dags vistelse på danderyd igår.. För att få reda på att han stukat foten och lite så.. Klenis. Nej det är faktiskt riktigt synd om honom, usch! Kattungarna är tre veckor nu och hur jävla söta som helst, dör lite varje gång jag ser dom. Mjaaaah. Nu tog det nog slut. ,
Hemma idag, senast var i fredags så det är skönt att va hemma lite. Men jag saknar min man, tycker att det är så konstigt.. Men ändå självklart. Typ. Nu flummar jag bara, ska sooooovaaa! Gonatt.

RSS 2.0