Mini-meeee

Har varit sjukt oeffektiv idag, tänkte egentligen försöka fixa lite i rummet. Iaf försöka städa lite. Men har inte gjort nånting. Fattar inte hur tiden kunde gå så snabbt!? Och nu har jag jättetråkigt, fast orkar ändå inte börja fixa. Jag skyller på huvudvärken.. Ska iaf byta sängkläder innan sovdags. Det får duga.

Under kvällen skulle jag egentligen ha åkt till en kompis men det blev inte heller av.. <3 Får se hur det blir imorrn!
Nu är det austin powers på tv, haha KUL!! Så jävla värdelöst!!!!

rihanna - where have you been

Blä för skola och praktik idag. Men det gick ändå helt okej. Hehe. Ringde jobbet och sa att jag inte ska jobba imorrn iaf.. Inte okej faktiskt. Vill och behöver jobba lite. Men jaja vad gör man när man blir sjuk typ hela tiden?

Aja, om man ska sova lite? Hade tänkt kolla på vampire diaries men kände mig plötsligt lite trött. Så då får jag väl se det imorrn istället lr nåt! Men de e bra, så länge jag har nåt att göra är allt kool. Godnatt alla rara!

irriterad

Blev liiiite sjukare än jag trodde? Hade aldrig klarat av en dag på praktiken.. Vet inte ens om jag orkar imorrn, men då MÅSTE jag!! Usch!! Å just idag vill jag inte leva ;( Bajsdag hoho.
Men jag mår typ bra ändå? Hm..

Du gör mig sjukt irriterad också, vad menar du liksom??? Arg
Kul att ni förstår.. HaHaaaH.


sjuk?

Tingeling fick tre kattungar idag, iaf än så länge!! Får se om det kommer nån till sen. Så himla jätte mega söta! Hihiiii <3 Så stolt över henne haha. Nerå, men hon e så duktig. Aja, om de e någon som vill ha en liten sötis är det bara att säga till iaf. För vi kan ju inte ha sju djur här hemma. Det räcker gott o väl med fyra st..!

Jag känner mig sjuk, ont i huvet, halsen och känner mig nästan lite febrig, INTE OKEJ!! Har faktiskt över två veckor praktik kvar, måste klara det!! Dessutom jobbar jag på lördag också. Åååååh jag orkar inteeeee! De e synd om mig!!!! Lr nåt..


mwöö

Hade bestämt mig för att inte handla något mer innan fredag, lyckades inte speciellt bra. Efter praktiken idag kom jag på att jag ville åka till kista och lämna tillbaka en grej jag köpte i fredags. Så då passade jag ju så klart på att handla lite annat också, hehe! Mössa, skor och en tröja eller två, eller tre kanske? Hoho!
Aja nu kan jag iaf inte handla mer innan lönen kommer. För jag över mer pengar från sparkontot nu måste någon nästan slå mig blå. Har snott massor av pengar därifrån den här månaden, INTE okej!

Nu ska jag nog duscha av mig lite bakterier från alla "äckliga" barn. Haha stackarna.


möööööööh

Har börjat packa upp lite av av mina grejer idag, det tar ju huuuur lång tid som helst!!? Tråkigt är det också. Aja nu har jag iaf gett upp för dagen.

Helgen har gått lite för snabbt tycker jag för imorrn börjar praktiken, i tre jävla veckor!!! Jobbskraj? Hehe lite kanske.
Handlade lite i stan med therese i fredags och fick iaf hem ett par jeans och en schal som jag blev nöjd med! Sen när jag kom hem på kvällen hade mamma köpt en onepice åt mig. Gulliiii. Fast tycker inte om den egentligen, oäkta onepiece kan ju skita ner sig hohoo. Men den är ju iaf mysi.
Efter jag jobbat igår åkte jag hem till bästa emma. Middag och myyyyyyyyys<3 

Massa mys, lr nåt. Hehe eh. What.
Nu är det jättetråkigt här. Vad gör man då? Ingen aninggggggg.

<3<3<3<3<3<3<3<3


You da One


tufft

Vet inte vad jag ska skriva här nu. Hm. Det som är mellan mig och David tänker jag iaf inte nämna.. Och dumma idioter som helt plötsligt ska komma från nowhere o ba, åååå jag finns för dig hitan och ditan, ni kan ju typ gå nån annanstans? Har människor verkligen inget bättre för sig än att rota i andras liv lr vad? Nog om det. 

Var med sara igår på premiären, alla normala vet så klart vad jag pratar om. Breaking dawn part 1 var GRYM!!!!! Mys att träffa saris igen också.

Nu vet jag inte vad jag ska göra, så sjukt hur van man blir vid att alltid vara med någon. Japp. A hej.


Men jag älskar dig ändå

<3
03/04-08



15/11-11
</3


världens mest älskade pappa!

Japp, de e min pappa det! Kan inte va lätt att ha en dotter som älskar sin far så mycket som jag gör. Hehe. Farsdag var iaf bra trots att alla i stort sätt var sjuka..

Annars har det inte hänt så mycket, lr jo här hemma händer det allt möjligt och i helgen fick vi alla se tobbe FULL på riktigt för första gången! Vi gillart! Firade per som fyllde 23 med restaurang och bowling, nice shit! Hm, det var väl det..?

ELLEEEER!!!!
Hm, heheheh. Veckan som kommer blir spännande.


bästa

Idag har det varit en riktigt irriterande dag, åkte till huddinge o tillbaka bara för skoj skull.. ELLER??
A, eftermiddagen blev iaf bra tillslut, bästa tobias e så bäst så han e nästan den bästaste mohahaaa!!

Fick hem biebers julalbum igår, glad chey! I mitt huvud är det redan jul iaf.. :)
Emma hälsade på huset för första gången igår också, o så kom tobbe också, också också också hööö. Vad jag håller på. Mys var det iaf hur som!

Får se om det blir jag eller David, antagligen jag, som hämtar mamma och pappa senare ikväll på arlanda. Men nåt annat kul ska vi väl också hitta på. Mwääää

Det här blev lite loj, skiter iiiiiii! Fixa sig liiiiite kanske? HERRRÅÅÅÅÅÅDÅÅÅÅÅÅÅÅ!!!!!!!! sry


Har kollat igenom lite gamla bilder, haha skojj!!!! Saknar skolan lite nu! Haha.


..

Jag vill va med dig <3


RSS 2.0